שאלות לאביבה

אבג

New member
שאלות לאביבה

לפני כמה זמן כתבת שאת קונה כמות גדולה של צבע לבן וכמות קטנה של צבע אחר ומכינה לך גוונים שונים ע"י ערבוב של כמויות שונות ושומרת בקופסאות שקופות, אני לא מצליחה למצוא את ההודעה. באיזה צבע מדובר ? סופרקריל של טמבור? אחר? האם מתאים לצבוע עבודות בעיסת נייר? בנוסף המלצת על יאכט ווארניש, האם זו לכה מבריקה? איזו לכה מט מתאימה לציפוי של עבודות מעיסת נייר?

av_i_va

New member
צבעים:../images/Emo140.gif

בכל מצב, מדובר בצבעים אקריליים. לא תמיד של טמבור. לפעמים של חברות אחרות. (ניתן לערבב ביניהם והם לא רבים ביניהם
) משתמשת בדרך כלל בצבע לבן כבסיס. לקבלת גוונים מסויימים, אני משתמשת בצבע "פנינה" בעיקר כשאני עובדת על גוונים של חום. לבן חד מידי במקרה זה. ככלל: בסיס לבן - צבעים חדים יותר (מתאים בעיקר לציורי ילדים) בסיס פנינה או קרם, צבעים רגועים יותר (מתאים לציור כפרי על עץ) או מותאם לטעם האישי עיסת ניר: כן - ניתן בהחלט לצבוע עבודות בצבעים אקריליים. יאכט ורניש היא לכה מבריקה ומאוד עמידה. לקבלת אפקט מט, קיימות לכות אחרות (כתוב על האריזה) אולם עמידותן חלשה יותר. (אני מדברת על עמידות בחוץ, בכל מזג אויר ולאורך זמן) נשמח לשמוע מה את עושה ובהמשך לראות תמונות.

av_i_va

New member
../images/Emo91.gif ../images/Emo140.gif

לא לערבב כמות גדוהלה יותר ממה שאת זקוקה לו. לשמור בבקבוק אטום היטב. ספרי לנו במה את מתנסה?

למעלה