שאלות לאוהבי קטנטנות!

לבי

New member
שאלות לאוהבי קטנטנות!

היי, מה שלומכם? טוב יש לי כמה שאלות וכל מי שיודע מוזמן לענות: 1. מה שמו האמיתי של לכלוך? 2. למה קטנטנות עברו מעון בין העונה השלישית לרביעית? 4. כמה שירים שר זבוב? 5. מי שר את השיר של פטו וברקודה? 6. איך ג´ורג´ינה הגיעה למעון? 7. איך קראו לאישה הרעה הראשונה בקטנטנות? טוב, עכשיו נראה מי באמת יודע הכל על קטנטנות........ בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!

keren007

New member
בוא נראה עד כמה אני יודעת...

1. אני חושבת שסנטיאגו... סטיבן. 2. קטנטנות לא עברו מעון בין העונה השלישית לרביעית. 4. זבוה שר שני שירים. (אפילו שהחליפו לו את הקול... אבל... לא משנה) 5. novo t tulo 6. אמנם ג´ורג´ינה במעון מהעונה הראשונה, אבל היא היתה במעון אחר עם אחותה הגדולה קלרה, עד שיום אחד לקחו את ג´ורג´ינה למעון פינת אור. 7. לאישה הרעה הראשונה... קראו ארנסטינה אני חושבת... היה משהו בינה לבין סבריו.

אווו חצי קל!

1. שכחתי
2. כרמן מכרה את המעון והם היו צריכים לעבור 4/3. כולל שירי פתיחה? בלי שירי פתיחה אז שנים (השיר הראשון של דלפי, השיר השני של דלפי) 5. אין לי מושג! 6. ג´ורג´י היתה מההתחלה במעון! 7. כרמן/ מתילדה! TaLi

אה כן ותיקון

קטנטנות עברו מעון או באמצע העונה השלישית או בתחילת השלישית! (או באמצע השניה?) וד"א, כמה שאלות! 1. לאן לעזאזל נעלמה תמרה? 2. ראיתם שקלריטה משחקת בלהתאהב????????? ולאן היא נעלמה? TaLi

keren007

New member
../images/Emo8.gif

1. מרתה קיבלה מילגה בביצפר מיוחד בחו"ל אז היא נאלצה לעזוב...
2. קלריטה פשוט עזבה ללהקת בלט...

למעלה