שאלות לאורית,

שאלות לאורית,

תודה שהכנסת אותנו אל חייך, ומתנצלת בשם האחרים על התגובות המלכלכות. איך מסתדרים עם הביקורת של האנשים מסביב? איך חיים אחר כך עם החשיפה? האם התכנית באמת שינתה את חייכם? אילו שינויים עשיתם בבית בעקבות התכנית? האם יש לך מסר לאנשים בבית? בעקבות כל התגובות והביקורת הקשה - ההשתתפות בתכנית היתה שווה? מה דעתם של ילדייך על ההשתתפות בתכנית ועל כל מה שמתלווה לזה? מתעניינת מאוד וממשיכה ללמוד (ולהציץ). מה שכן למדתי שישראל היא מדינה קטנה והישראלים ביקורתיים מאוד ולא תומכים
. תודה

היי זהב

רוב הביקורות היו מפרגנות, ואלו שלא, צריך לסנן ולא כל כך להתייחס, כי כפי שכבר נאמר, הראו רק את הקוריוזים ולא את חיי היום יום האמיתיים, למרות שהכל אמיתי ודבר לא מבויים. התוכנית לא שינתה כלל את חיינו. חיינו טוב לפני כן וגם כעת. לא לקחתי כלטם מהמשפחה השנייה, מכיוון שדרך החיים שלהם והחינוך שלהם לא נראה לי נכון ומתאים למשפחתי. אני לא מאמינה שצריך להתייחס לילדים כאל "כוח עבודה" ולהטיל עליהם משימות מבוקר ועד לילה, ולהזניח אותם לחלוטין מכל הבחינות האחרות. בדיעבד, ההשתתפות הייתה מאוד מהנה, למדתי המון על עצמי ועל משפחתי, וגם המשפחה שלי "זכתה" להכיר צרות חינוך ויחס שונה. אני חושבת, שכל אדם יוצר, במודע או שלא, את מערכת היחסים שהכי מתאימה לו, ומחנך את הילדים שלו כפי שחינכו אותו, ולכן, המסקנה היא שאין כמו בבית, אבל על אמת...

inout2005

New member
שלום אורית!

רציתי לשאול אותך אם לקחת את "טבלת ה-Xים"? חחחחחחחח

לאורית שלום!

קודם כל התוכנית מדהימה, ראיתי גם את הגירסה האמריקאית, ומהישראלית אני נהנת יותר. יש לי שאלה: מה הביא ומשפחתך אותך לטלוויזיה ולחשיפה? איך החלטת או החלטתם ללכת על זה? תודה

תשובה לגמבה

הבנות שלי התחננו בפני שנשתתף בתוכנית, למען האמת, לא חשבתי שתהיה חשיפה שכזו, חשבתי שרק ישדרו את הפרק שלנו, וזהו. מה גם, שלכל אורך תהליך הבחירה במשפחות שישתתפו בתוכנית, הייתי בטוחה שלא יבחרו בנו, את מי אנחנו מעניינים?

דרוש אומץ להיחשף

לי לא היה אומץ, אם היו רואים איך אני מתעבנת על הילדים שלי בבוקר לפני ביה"ס הייתי מתביישת לצאת לרחוב
בכל אופן את ניראת לי אישה מקסימה.

למעלה