שאלות לאורני פטרושקה

hodaya151

New member
למה החלטת שדווקא זה מה שיעזור?

כי אין לכם סיכוי, הערבים הם ערבים כמו שעכברים הם עכברים- והם לא יזוזו מהדרך חשיבה שלהם. זה טיבעי כי הם ערבים, הבעיה היא אצלכם- שאתם חושבים שהם אולי ישתנו...

איך הגעתם לרעיון שאולי בכל זאת יש

עם מי לדבר . והאם מצאתם פרטנר אמיתי בצד השני ? אני מבינה שחתמו בצד הישראלי כ-200,000 איש אבל עדיין יש הרבה חוסר אמון בצבור הישראלי -איך מתגברים על הבעיה ?

Y e d i d

New member
מתי אתה צופה יהיה דיון מקביל

ברשת האינטרנט, מטעם הרשות בפלשתינאית??

שאוליטו

New member
מספר שאלות

1. כולנו יודעים מיהו עמי איילון ומה הרקורד שלו. מאידך, סרי נוסייבה הוא איש אקדמיה פלסטיני. (יש שמשווים אותו ליוסי ביילין בישראל). את מי הוא מייצג? האם הרחוב יתמוך בו? 2. מה ההבדל בינכם לבין יוזמת ג'נבה? 3. מדוע איילון לא מצטרף לפוליטיקה?

ניגונים

New member
מדוע לא יוקם בתפוז

פורום, שיכול להיקרא מצידי "מפגש השפויים", ובו יוכלו כל הצדדים, פלשתינאים, מתנחלים, דתיים וחילוניים, להביע דעה באופן שפוי, ובלתי מתלהם, כך שניתן יהיה לקרב את הדעות ולראות שהסיסמה "יש עם מי לדבר" קורמת עור וגידים ? ברור שסיסמאות נבובות כמו זו של hodaya151 לא פותרות ולא מוסיפות כלום לבעיות שלנו...

hodaya151

New member
אני? סיסמאות?

בדיוק לא. א"א להקים פורום השפויים- כי איך תמיין את מי שחכנס לשם? אם אני הייתי המנהלת- לא הייתי מכניס אותך- כי אתה פוסל הודעות ימניות ישר מהתחלה וברור גם שאתה לא היית מכניס אותי מאותה הסיבה... ו-אין דבר כזה פלשטינאים שפויים- עוד בעיה... יש ערבים שפויים- זה כן.

מעניין מהו חתך האוכלוסיה

שחתמו על המפקד, האם יש ביניהם דתיים למשל ? האם יש סטטיסטיקה בנושא ? ובכלל, האם נעשות פעולות הסברה גם בקהלים פחות אוהדים ?

שאלה אישית

אחרי שכל כך הצלחת בחיים איך אתה פונה לדבר כל כך רע כמו פוליטיקה ועוד במסגרת חיצונית. למה לא תתפקד למפלגה נקיה או לחילופין תקים מפגלה שנועדה לעשות שינוי במדינה.

BlogTV Police1

New member
כמה שאלות

1. טומי לפיד, מה דעתך על האיש ופועלו 2. במסגרת ההתנתקות מדובר בשטח שמפנים, מה דעתך על החלטה חד צדדית על שינוי היחס לפלסטינאים במחסומים. להכניס דברים כגון אמנת שירות וכו' 3. השותפים שלנו, עושה רושם שאין לנו שותפים בצד השני מלבד אולי העם. האם לא כדאי להוציא כסף על קמפיין לעם הפלסטיני? 4. איך אתה רואה את העמותה שלכם במסגרת הבחירות הבאות 5. מדוע לא תכנס לפוליטיקה? דרושים אנשים ישרים ועשירים שאין להם אינטרנס

למעלה