שאלות לאור...

שאלות לאור...../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אור הנכבדה, והמעוררת קינאה... יצא לך לפגוש את בילי ומאק במפגש? מי היה הכי נחמד שם? וזה אותו מפגש שיעל בר-זוהר סיקרה בערוץ 3? אודה לך מאוד אם תעני במהרה...

אור2221

New member
אז ככה

את מאק פגשתי במפגש הראשון (בשני היא כבר לא היתה), דווקא דיברתי יותר עם השחקנית שמשחקת את בריטני (את עוד תכירי). בילי (דיוויד) חתך מוקדם יחד עם אחותו (שדווקא נשארה הרבה זמן במפגש השני שלי. כן, זה המפגש שיעל בר זוהר סיקרה, ואני האומללה שהסכימה להתראיין אצלה, וזוהתה במשך שנה בכל מיני מצבים מביכים - כמו טירונות! (הייתי חייבת להגיד לה שלום???) מהנחמדים ביותר? קריסטיאן (מייקל בולדווין) - בלי ספק, דיברנו די הרבה זמן על ישראל, תחביב הציור שלו, הדמות שלו - הוא מתוק ומקדיש זמן אישי לכל מעריץ, אין עליו, אף אחד לא מתקרב לרמה שלו מבחינת קשר בין מעריצים. דאג דייוידסון מאוד נחמד (ישבתי לו על הברכיים), גם פיטר (ג'ק) היה סימפטי (למרות שעקץ את אריק, ואני לא סולחת על דברים כאלו), בפעם הראשונה עקבתי אחריו החוצה והוא עצר את הלימוזיזנה כדי להצטלם איתי. לשולחן של איילין לא התקרבתי הפעם, היא הופיעה באמצע המפגש (היא היתה צריכה להניק אז היא איחרה) ונראתה די נחמדה, אבל החלטתי שיש לי עקרונות, ולא התקרבתי (חוץ מזה הייתי עסוקה בהסתובבות מסביב לשולחן של מלודי, לעוד תמונה ועוד תמונה, גם היא היתה חביבה אבל ממש מפוחדת מההמון, היו לה שני שומרי ראש והיא היתה הססנית עם התמונות - השמועות ששמעתי בפעם הראשונה (היא עזבה ממש מוקדם ואני כל כך התבאסתי - עד דמעות) אומרות שמעריצה מתלהבת מידי היתה יותר מידי אגרסיבית איתה ובעלה פשוט הבריח אותה החוצה. דון (בראד) די חביב, הבטיח שיבוא לישראל ולא קיים (והוא עוד יהודי). גיין (קתרין) גם כן נפלאה. יכולת לראות הבדלי אבטחה עצומים בין הפעם הראשונה לשניה, בפעם הראשונה לא היתה אבטחה, נקודה. עכשיו? גלאי מתכות ושומרי ראש, אני לא יודעת עם זה 11 בספטמבר או העובדה ששחקנים הותקפו (גם אמבר מהיפים והאמיצים הותקפה פיזית, די בברוטליות).

אור2221

New member
לאאאאאא!

ידעתי שהייתי צריכה לסתום את הפה ,אפילו אני השמדתי את זה. יצאתי שם כמו מפגרת, דיברתי איתם 10 דקות וכל מה שנשאר זה 3 השניות שבהם הם שאלו אותי מה החברים שלי חושבים ואמרתי שהם צוחקים עלי - והם כמובן קטעו את ההמשך שבו אמרתי שהם התרגלו כבר מזמן וגם מעריכים את האתר שלי וכו'. בקיצר, יצאתי חסרת חיים וחסרת חברים. תשמידי את זה...בבקשה!!!

SupeRonit

New member
ראיתי

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY מה שיש לי לספר לכם על אור היקרה שלנו יצטרך לחכות למחר

Charmed24

New member
גם טרישה קאסט

שמשחקת את נינה, חטפה פעם לפני יותר מ-10 שנים, סטירה מצלצלת בפומבי, כשנינה עוד הייתה כלבה... מעריצים יכולים לפעמים להיות כ"כ מטומטמים...

אור2221

New member
כמובן שלא

אני לא שונאת שחקנים, אף פעם - אני בטוחה שהיא בן אדם נחמד (בשיא הרצינות) ואני חושבת שהיא שחקנית טובה. אבל אני שונאת את הדמות שלה, בטח בשביל לעמוד בתור לתמונה/חתימה מהשחקנית. כמה שנרצה להתעלם מזה, אהבה לדמות תמיד תהיה קשורה לאהבה לשחקן, כמובן - כשאלו דמויות רעות ממש אני תמיד שמחה לדבר עם השחקנים - הם בדרך כלל תמיד נהדרים, אבל אשלי לא רעה, היא סתם פוסטמה במסווה, וזה גורם לי לאנטי מאיליין, כי אני ממש לא מוצאת redeeming qualities לדמות, והסיבה היחידה שהם הולכים על הקטע של ויקטור ואשלי זה העובדה שאילין חזרה והיא זו שנחשבה למישהי עם כימיה עם אריק והיא "האשלי" שויקטור ניהל איתה את הרומן כשהוא בגד בניקי וכו'... וכמה שזה לא פייר להאשים את איליין - ההחלטה שלה לחזור לתוכנית מאמללת אותי כבר 4 שנים, ועוד תאמלל אותי בעתיד בתור אוהדת של ויקטור וניקי(נכנסים לתחום של ספוילרים אז אני לא ארחיב). מסובך להסביר, ראיתי אותה, ושקלתי לגשת, אבל לא הייתי מסוגלת, אין לי ביטוי אחר להגדיר את זה חוץ מ traitor to the cause אבל איתה - ברררר... הלא אני מקללת את הרגע שהיא חזרה לתכנית, הרגשתי צבועה, הלא אני ממש רוצה שהיא תחליט מחר שהיא חוזרת לימי חייני לאמלל את ג'ון ומרלנה (אם אתם יודעים מה קורה שם בפרקים האמריקאים, חזרתה של קריסטן תהיה שינוי לטובה!!).

עדיין זה לא ממש מובן לי

על אחת כמה וכמה, מילא אם היית חושבת שהיא "סתם" שחקנית ולא איכותית, אבל את בעצמך אוהבת אותה! את רוצה להגיד שאת בוחרת עם איזה שחקנים לדבר לפי מידת האהבה שלך לדמות? אם כבר הייתי חושב להיפך...

אור2221

New member
לא...ההפך

אני לא אוהבת אותה (אני גם לא שונאת אותה, כי זה נראה לי מגוחך לשנוא שחקן בסדרת טלוויזיה - את הכותבים של הסדרה אני לפעמים שונאת, אבל איליין לא אשמה במחדליה/מעשיה של אשלי) אבל יש לי בעייה עם הקיום שלה בתוכנית, נקודה. מסיבות אנוכיות לחלוטין, אני רוצה שמחר היא תחליט שהיא עוזבת לסדרה אחרת, נשארת בבית לגדל את הילד שלה - או לחילופין, מסתכסכת קשות עם אריק ומסרבת לעבוד איתו לעולם :) כל דבר שיגרום לכך שאני אף פעם לא אראה את ויקטור ואשלי מתחתנים/במיטה - לא רוצה ולא רוצה. לגבי למה לא דיברתי איתה - במפגשי מעריצים אני מדברת עם שחקנים שנראים לי מעניינים או שיש לי משהו ספציפי לשאול אותם, גם בקשר לעלילה שלהם. לא רק בשביל התמונה/חתימה, להפך, כאלה שמספיקה לי התמונה/חתימה איתם הם דווקא אלו שמאוד אכפת לי מהם ואני כ"כ רוצה תמונה שלא אכפת לי מה אני אומרת להם :) בדרך כלל אני אדבר עם שחקנים שאכפת לי מהדמויות שלהם, לכאן או לכאן - ולא עם שחקנים שמשחקים דמות שממש לא אכפת לי ממנה (לכן לא ממש נכנסתי לשיחות ארוכות עם לורלי - אני יכולה לא לראות את קריס לעולם ולהיות מאוד מאושרת). קח בחשבון שיש שם מעל ל1000 אנשים והתורים לשחקנים הפופולרים די ארוכים, וצריך לבחור למי ללכת, בפעם השניה ניסיתי לכסות את כל מי שלא דיברתי איתו בפעם שעברה (והלכתי למלודי פעמיים, הייתי כל כך שמחה שהיא לא נעלמה באמצע עוד פעם!) ורציתי תמונה במצלמה אחרת, במקרה שהראשונה לא יצאה :) הקטע הוא שאין לי מה להגיד לאיליין שיהיה כן, "you're a wonderful actress, so glad to have you on the show??" I'm not glad, not at all! מבחינתי, אני הייתי שמחה שהיא לא תהיה שם בכלל, כי במקרה של אשלי, בצורה די חריגה, העלילה מתבססת על זהות השחקנית ולא על זהות הדמות, מכיוון שאשלי *שלה* נחשבת לאשלי שאפשר לחבר עם ויקטור, את שרי (אשלי האחרונה) לא ראינו עם ויקטור כמעט אף פעם. את דיאן גם לא בדיוק אהבתי, אבל הלכתי לדבר עם אלכס דונלי, והיא ממש מתוקה. יש להניח שגם עם סיגני - השחקנית ששיחקה את הופ הייתי הולכת לדבר - כי יש לי די הרבה מה לשאול אותה (היא לא באמת היתה עיוורת, אתם יודעים) איילין - לא שווה את זה, לא לוקחת את הסיכון בלשמוע תגובה בנוסח "אוי, אני כל כך שמחה לעבוד עם אריק, אני חושבת שלויקטור ואשלי יש פוטנציאל"

צריכים לשדר שוב את יב"ז וצח"מ...

ואיתך הסליחה אור, אבל אני בטוחה שהיית שם חמודה לאללה ואין לך במה להתבייש אלה להפגין ולהתגאות... התוכנית עם יעל רלוונטית גם להיום משום שאפילו מה שנראה שם עדיין לא הגיע אלינו, אז ככה שאין שופ סיבה לגנוז את התוכנית עדיין ואפשר לתת איזה שידורון חוזרון קטנטנן... ובכלל, הגיע הזמן שישלחו נציג אחר מארצנו הקטנטונת לסקר שוב על הסט של צח"מ... יש מתנדבים?

נ.ב. ../images/Emo42.gifאור- יש לך אולי תמונות...

יש לך תמונות עם הכוכבים שאת יכולה לשתף אותנו בהם ולהעלות אותם בפורום???

אוקיי אז התקבלתי../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif

רק כדי שאני אתאים את רוח הכתבה, אני צריך לדעת האם זה ל"אולפן שישי"? "גיא פינס"? "ערוץ אגו"?

רק כדי שהפורום לא יירד נמוך מידי...

אז נבחר ב"גיא פינס" שגם בשם הזה יש משהו שנשמע לא טוב לחברינו מעבר לים...

python 4

New member
כן, סיקור על מפגש צח"מ בפורום אגו.

נראה לך שתוכל להשוות בין היקף החזה של אשלי וניקי? (אופס שכחתי, אין לה חזה).

אור2221

New member
אם היו מראים שם משהו

אז הייתי מסכימה, אבל חוץ משוטים של יעל מדברת על הסדרה, עושה צחוק מעצמה מול אד סקוט, ומנסה לקרוא תסריט עם דון (בראד) באנגלית הממש, ממש, ממש מזעזעת שלה (לפחות אז) ואז להתחנחן ולשאול אם היא מתקבלת לסדרה - לא ממש ראו שם כלום, לא פלשבקים וגם לא הרבה מהמפגש עצמו - וקרו שם דברים שאנשים היו נהנים לראות. אה, כן, היא דיווחה לישראל את מידות החזיה של שחקניות מסויימות (זה היה גועל נפש, בעיני...) וגם מהמפגש עצמו לא ראו יותר מידי. דרך אגב, למיטב ידיעתי, השנה גיא פינס לא שלח לשם אף אחד, לפחות לא שאני ראיתי.

הזכרון שלי מהתוכנית

בראד מראה ליעל תמונות של הילדים שלו ועושה לה "מה נשמעעעעעע" כזה מפגר
המאפרת אומרת שהכי קשה לאפר ולהכין את אוליביה לצילומים
שמאר חותם ליעל על פוסטר
יעל המפגרת אומרת "I could play someone like sharon colines, or britney" יה רייט...
יעל שרה בהתחלה את התננה ננה במכונית בדרך לאולפנים
פול מעיר הערה מצחיקה בקשר ללורלי (אבל לא זוכר מה!) וואו חתיכת זכרון יש לי! אני הולך לטפוח לי על השכם...

למעלה