שאלות לאלו שעשו את הבחינה

שאלות לאלו שעשו את הבחינה

שאלות אל אלו שעברו את הסיוט שנקרא פסיכומטרי : האם הקורסים השונים והטריקים הנלמדים בקורס אכן עוזרים במידה משמעותית? והאם מילים מהאוצר מילים בעבית אכן מופיעות במבחן במידה רבה או זה בזבוז זמן ללמוד הכל? מה הציון הדרוש בפסיכומטרי כדי להתקבל ללימודי משפטם באוניברסיטה? תודה מראש
סוכריית תפוז

OoלילךoO

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

הטריקים עוזרים המון. הם חסכו לי מלא זמן בבחינה. האוצר מילים- לא מופיעות כ"כ הרבה מילים אבל עדיין אני לא חושבת שכדאי לקחת את הסיכון הזה. עדיף ללמוד את האוצר מילים- זה לא מזיק. בקשר ללימודי משפטים- אני לא ממש יכולה לעזור לך בזה...

תכנסי לקישורים של הפורום

תחפרי שם קצת ותמצאי את התשובות לכל שאלותייך ואולי אפילו קצת יותר. כדי לחשב סיכויי קבלה תיכנסי לאתר של מידעת

גג23

New member
תשובות לשאלות

אני עשיתי פסיכו באוקטובר , אחרי קורס של קידום. אני יכול לומר לך מניסיון שבקורס לא מלמדים אותך משהו מיוחד ,כמעט את כל הדברים את כבר יודעת (אם את תלמידת תיכון). הדבר היחיד אבל היחיד שהקורס לימד אותי לפתור זה את השאלות היגיון, חוץ מזה הוא לא מלמד שום דבר שלא ידעת. לכן, אני יכול לומר לך שקורס הוא ממש לא משהו שווה , במיוחד אם הוא עולה הרבה כסף (לי עלה 1000 ש"ח, ככה שעוד יצאתי בזול). אנשים עושים קורס בשביל לקבל ביטחון לקראת הבחינה ובשביל שיתנו להם תרגילים ושעורי בית באופן מסודר אם הם לא מסוגלים לעשות את זה לבד. זה היה לגבי הקורס. לגבי המילים: אני למדתי בעל פה את כל המילון של קידום, המונה כ-3000 מילים בערך. אני יכול לומר לך שבפסיכומטרי הייתה רק מילה אחת מוכרת ואפילו אני לא בטוח שהיא הייתה במילון. מסקנה: המילון שווה ל***. תראי, שלא תחשבי שקיבלתי ציון גרוע ובגלל זה אני מתבכיין וכועס, נהפוכו, אני קיבלתי 663 , שזה ציון לא רע בכלל (אפילו שאני ניגש שוב באפריל, כי אני חייב ציון יותר גבוה).

שעטנז

New member
תשובה אחרת

גם חבר שלי היה בקורס של קידום,והוא אומר: דווקא הקורס עזר לי מאוד,קודם כל מהסיבה הפשוטה שלא היה לי כוח ללמוד לבד. דבר נוסף הוא שהם עושים לך מבחני סימולציה (בתחילת הקורס, באמצע, ובסוף) ומביאים לך משוב עם אחוזי ההצלחה שלך בבחינה. לפי דעתי ההתנסות האישית חשובה מאוד כי ככה את רואה גם איך את מתקדמת, מה את צריכה לשפר וכו´. לגבי המילים: גם אני למדתי את המילים בעברית של קידום (וזה בערך 2000 ולא 3000...), וזה מאוד עזר לי!! המילים הגבוהות בעברית מופיעים מלא בבחינה! יש פול מילים גבוהות, ואם לא תלמדי אותם לא תצליחי להבין כלום! למרות זאת, חלק מהמילים לא הופיעו, וזה דפק לי איזה 3 שאלות בהצלחה!!!

natalyp

New member
אהמממ....

אין שום קשר בין הקורס לבין למידת המילים! אפשר ללמוד מילים גם בלי לקחת קורס ולכן לדעתי זה בכלל לא חלק מהדיון במכונים.

למעלה