שאלות לאמאברוזה:

שאלות לאמאברוזה:

אז הנה כל (מה כל? טיפה'לה !) מהשאלות שלי: בנהזוג של האבא - מה תפקידו בהורות? איך הילד/ה קורא לו? כמה זמן אתם בקשר? איך המשפחה שלך קיבלה שותף להורות שהוא הומו? כמה סבאסבתא יש לילד/ה? אתם מבלים יחד? אבאמא והילד/ה? הילד/ה מנסה "לחתן" אתכם? מה הכי כייף בלהיות אמא?

תשובות ,נראה כמה אוכל לענות עד ש|בל

הכי כיף בלהיות אמא זה.... לנשנש אותה ,להיות ילדה שוב איתה. בן-הזוג,תפקידו,מה שהיא תיתן לו משמעות בחייה,היא קורת לו בשמו הפרטי,הוא לא רצה להיות האבא הוא שותף אוהב של האבא שלה ,הוא כמו סבא/דודומי שאוהב אותה נורא.הילדה מאוד קשורה אליו. אצלו האבא לא קיבל את הומואיותו המוצהרת מזה 20 שנה,בשבילו כאילו בנו לא! רק עכשיו בעקבות אי אלו אירועים משהו משתנה. איש קשה האבא שלו. המשפחה שלי,חלק היה מפרגן לאללה ותמך וחלק למד להכיר ולהבין את הדרך.כולם מקבלים ללא סייג את האבא . לפעמים קצת בבלבול ,אבל זה קשור לסוג הקשר איך הוא נתפס אצלם לא בגלל שהוא הומו. אני חושבת שהרבה קשור לאיך אני מקבלת ואיך אני מביאה את הדרישה לקבל את חיי עם השותפים שלי לחיים. חיי הילדה שינו הרבה מאוד. זה מדהים מה שילד יכול לגרום.למי שהיה בהתחלה קשה. אנחנו מבלים יחד לארוחה משפחתית,פרטית שלנו אבא אמא ו
וכמובן במפגשים המשפחתיים של שבת אצל סבתא וסבא עם כל החמולה. חשוב לילדה לראות אותנו כגוש כמי שיש בניהם קשר היא עוד קטנה לבקש חתונה אבל יודעת להושיב אותנו יחד. לעומת זאת אבשלה ובן הזוג שלו תמיד מצויינים בנשימה אחת,וגם הכלב...

Freeda

New member
אידאלי מוצדק

כשנותנים לרגשות להוביל ולשכל הישר לסלול השביל בלי כללים ובלי הגדרות של מותר ואסור ושאר צרות קיבלתם אידאל מגיע לכם ושיסבלו הקנאים (שלא ימותו - שיסבלו ממושכות) חיבוקים יערה

תודה יערה ,רק שהמון קשיים יש

בתוך מעטפת האידיאל הזו. מאוד אוהבת חיבוקים

אפשר עוד שאלות?

מהם "הסדרי הראייה" שלכם? היא ישנה אצל האבא וזוגו? היא יודעת מה זה "הומו"? הבנזוג של האבא - יש לו ילדים? אם כן (או לו היו לו..) יש ביניהם קשר? הם "אחים"? "בני דודים"? משהו??? מה הדבר הכי חשוב שבגללו רצית שיהיה לילד/ה אבא? את רוצה עוד ילדותים?

מראש דיברנו ברבים

המחשבה הייתה על יותר מילד אחד. היא ישנה אצלם פעמיים בשבוע ומידי פעם בששי,קשה עלי הפרדה נורא ,עדיין המקצב והצורך להיות ליד ,די חזקים,עכשיו זה קצת שונה ממה שהיה כשהייתה ממש בת מספר חודשים. לבנזוג אין ילדים.הומו -לא עדיין לא יודעת מה זה. ילד שני,הקשיים שיש לנו בהבנות מה הם צרכי הילד ,איך מתחלקים בהוצאות,איך בעצם מסתדרים,מעמידים את נושא הילד השני בספק. ולו רק בגלל גילי המתקדם,מה שלא מאפשר לנו לחכות שהמערכת תתייצב בעוד כמה שנים. ערבה ואיך הדברים בזוגות שאת מכירה?

יו...

נשמע ממש לא פשוט, אבל קשה לפספס את המחוייבות והאהבה הגדולים שיש לך בכל מילה
אצל הזוג שאני מכירה מקרוב, אני אנסה לספר קצת - בלי להכנס לדברים שאני לא יודעת אם הם רוצים - אז ככה בכלליות: יש שם אבא-אבא-אמא... ובסדר הזה - כי ה"מנוף" החזק להבאת הילדים היה האבא ה-לא ביולוגי. אצלם יש היום משמורת משותפת, והם הגיעו אליה בהדרגה: בחצי השנה הראשונה הילדים היו רק אצל אמא, ואבאאבא היו שם מדי יום, כמעט כל היום... אח"כ התחילו לינות אצל אבאבא - כשכל מס' חודשים נוסף עוד לילה... ובערך בגיל ארבע הגיעו לחלוקת לילות שווה. ככה אצל כל ילד לפי הגיל. מבחינה כלכלית הם מתחלקים שווה בכל ההוצאות - כלומר: מחלקים כל הוצאה ל-שלוש. (בפועל: אמא מממנת שליש). אבל בתקופה שאבא אחד היה מובטל - התחלקו חצי-חצי. אני לא יודעת אם יש בניהם הסכם כתוב, אבל עוד דבר אחד יפה שאני יודעת עליהם - זה שהם מנצלים את "כוח השלוש" - בשאלות חינוכיות שיש מחלוקות - הם מדברים ומדברים.. ובסוף - מחליטים ב- הצבעה
.

למעלה