שאלות לאנשים שכבר היו באייה נאפה

eldadnoy

New member
שאלות לאנשים שכבר היו באייה נאפה

אני מתכנן לנסוע עם חברים מ7.8-14.8 איך התאריכים האלה? מלון דירות אנטאה 330 דולר זה שווה? כמה כסף כדאי להביא לביזבוז בערך? מה המחירים של האוכל שם? כמה כסף עולה להיכנס למועדונים שם? תודה

the magic

New member
כנס

אני בזבזתי סה"כ 200 דולר, הארוחות שם רובן הן פסט פוד כי האוכל ב"מסעדות" פשוט דוחה. ארוחה עולה בסביבות ה3-4 לירות קפריסאיות כלומר 30-40 ש"ח. מועדונים כמו ICE שזה מועדון ולא פאב דאנס בר כזה, עולה 8 פאונד, ולכל הפאבים וזה עולה בערך 3 פאונד על שתיה וזהו בעצם הכרטיס כניסה.

GnG17

New member
"האוכל ב"מסעדות" פשוט דוחה."

אני לא יודע על מה אתה מדבר.. יש מסעדות שבארץ רק אפשר לחלום עלהים אני לא יודע איפה אכלת אבל בכל ה4 מסעדות שהייתי נהנתי והיה אוכל ממש טעים. אני שנה שעברה ביזבזתי 300 דולר שם..

תשובה

טוב אני הייתי באייה נאפה שנה שעברה ובמקרה הייתי במלון הזה. א) זה אחלה אבל אחלה מלון, יש בו בעיקר סקנדינבים, שזה אומר שבדיות ודניות! הוא במיקום הכי פצצה שיכול להיות ב) התאריכים פצצה וגם הסכום בסדר ג) המחירים של האוכל הם דיי כמו בארץ(ארוחת מקדונלד שהוא ממוקם בדיוק מחוץ למלון שלך היא באזור ה-35 שקל) אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור, תפנה ל-ICQ 198565068

Narf

New member
אז ככה, על איה נאפה

את המלון עצמו אני לא מכיר אבל המלונות שם שונים לא בהרבה כך שהמחיר נשמע לי סבבה. המחירים שם הם כדלהלן: לירה קפריסאית (הכסף היחיד שם) = 9.70 אם אתה קונה בארץ, 9.8 בממוצע אם אתה קונה שם. כניסה למועדונים - אפשר להשיג חינמים כמעט לכל מועדון בבארים המקומיים כך שאין מה לבזבז אלא אם כן אתה רוצה להכנס לIce שזה המועדון היחיד שלא מחלק חינמים. שתיה - בין 2 ל3 פאונד למשקה בכל הבארים והמועדונים. אוכל - ללכת ל"אכול כפי יכולתך" כי יוצא יותר זול ואוכלים יותר. חיי לילה - הבארים פתוחים עד סביבת 1:30 לפנות בוקר, ועד אז כדאי להשיג כרטיס למסיבה (או שתאלץ לשלם, בין 5 ל7 פאונד). בסביבת השעה 1:00 נפתחות המסיבות. בסביבת 6:00 מתחילים אפטרים מטורפים. מה כדאי ומה לא - יש פארק מים בשם "עולם המים" שלא שווה את הכניסה, פארק סבבה אבל הכניסה זה 12-14 פאונד....לא שווה. כדאי לעשות באנג'י בחוף ניסי, שממש שווה את הנסיעה אליו כי זה ה-חוף של נאפה, יש שם מסיבות חוף ומסיבות קצף כל יום כמעט....בקיצור ניסי ביץ' זה מקום שווה לאללה, תעשו את הבאנג'י - יקר אבל שווה כל שקל. קיצר, תבלה, תהנה, תעשה חיים.

fun and beach

New member
משהו על אלכוהול, קופונים ומסיבות

בערב יש HAPPY HOUR ומחירי האלכוהול בהחלט מגוכחים. בירה עולה 1 פאונד = 9.5 ש"ח, ויסקי עולה 2 פאונד וכדומה, כך שתלכו תמיד למקומות שנותנים לכם שתיה במחירים האלה. כמו כן, כשאתם בפאבים, תשאלו את הברמן אם יש לו קופונים לכניסה מוזלת למועדונים. הם לא ששים לתת את זה אבל יש להם. שימו לב שיש הרבה יח"צנים של מועדונים שיכולים למכור לכם כרטיסי כניסה למועדונים בחצי מחיר! אני נכנסי לבאגליס ב - 3 פאונד במקום ב - 8 בגלל שקניתי כרטיס אצל יח"צנית שעמדה 2 מטר מהכניסה ממש בתחילת המסיבה. זה שווה לאללה.

eldadnoy

New member
תודה לכם אנשים

אם יש למישהו משהו להוסיף תעשו את זה =) תודה

למעלה