כבר מאוחר מדי, אבל בכל זאת
הכנתי כמה פעמים השנה קניידלך מתערובת קנויה, כזו שצריך להוסיף 3 ביצים או משהו דומה, לחכות 7 דקות ולבשל.
השתמשתי בתחליף שמישהו הציע, וזה עבד מצויין. הכנתי כמות גדולה מזה לליל הסדר וכולם התמוגגו.
התחליף לביצים מורכב מקמח תפוחי אדמה ומים, וזה מתאים גם למי שלא אוכל קטניות בפסח. אבל מה שחשוב זה שהוראות ההכנה שונות מאלה שבשקית.
קניידלך
1 שקית תערובת קניידלך (בערך כוס ורבע תערובת)
כוס מים רותחים
כף גדושה קמח תפוחי אדמה
מערבבים היטב קמח תפוחי אדמה עם רבע כוס מים קרים.
שמים בקערה את התערובת ושופכים פנימה כוס מים רותחים. מערבבים היטב עד שהעיסה חלקה. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה המדולל ומערבבים היטב .יוצרים עיגולים ומניחים במרק צד שבישלנו. מרתיחים עד שהקניידלך צפים. לאחר שהקניידלך צפים, מבשלים עוד רבע שעה.
בהצלחה בחג הבא