שאלות לאתי

בעניין נעליים

אני לא יכולה לענות לך בעניין נעליים משום שאני ואימלדה מרקוס מקבלות טיפול נפשי אצל אותו פסיכיאטר. לוקח לי בערך 20 שניות לקנות נעליים ואני קונה בדרך כלל בשלשות מה שמוצא חן בעיניי. בעניין פרחים: לא סיפקת לנו שום אינפורמציה בענייני החתונה, אחד הפתרונות זה כפי שהילית כתבה לך - זר אצל מעצבת החופה והאולם. פתרון נוסף: בחנות השכונתית: בוודאי מכירים את טעמך וישמחו על הכבוד והזכות שנפל בחלקם להכין לך זר. המחיר: סביב מאה וחמישים שקלים אצל הנורמאלים. אצל החולים והמוטרפים- השמיים הם הגבול.

יש לי שאלה שאלתית:

ברוך בואך לפורום שלנו. התעלמת לגמרי מבקשתי שתספרי קצת על עצמך. הפורום הזה מספק אינפורמציה לגבי חתונות. את האינפורמציה מספרים כולם לכולם ואני כאן בשמחה על מנת לעזור. למה יש לי תחושה שאת חושבת שאני עובדת אצלך? אני ידועה כאחת ששמחה לעזור גם כשאני לא עובדת אצל אף אחד, משהו בסגנון הכתיבה שלך מצליח לקומם אותי. אני עונה על שאלותייך בזו אחר זו ובמקום לגלות קצת נימוס ודרך ארץ או אפילו סתם תודה את מתנהגת כאחת שמישהו כאן חייב לה משהו. אודה לך אם תשתדלי קצת.. לילה טוב אתי

שרונס

New member
אלבכרי שירות אקספרס עד הבית! ../images/Emo6.gif

איזה קצב של ירי שאלות ואיזו הפגזת תשובות! כל הכבוד, אתי! ודרך אגב, למתילדה, אם שואלים את אתי והבנות בפורום קצת יותר יפה, הן עונות יותר בכיף. תעשי לנו חשק לענות לך. תספרי לנו מי את, איפה החתונה, מה הבעיות הלוחצות, מי נותני השרותים ואיך נכנסת לכזה לחץ? הלו חמודה, יש לך עוד שבוע ואפשר להספיק הרבה! שרון.

אתי@

New member
לדעתי

היא לא חייבת לספר לנו על עצמה. זה יהיה יותר יפה, ויהיה לנו יותר כיף לענות לה, אם נרגיש שהיא משתפת אותנו. לגבי נימת השאלות אני מסכימה איתכן בהחלט, אבל... הפורום הוא לא מועדון חברים, מטרתו לספק מידע ומי שרוצה ויכול לעזור, יעזור גם אם היא לא מרגישה בנוח לספר פרטים. חוץ מזה, אולי היא צריכה קצת זמן כדי להרגיש בטוחה ובנוח בחברתנו, ורק אחרי שיעבור הזמן הזה היא תפתח ותספר???

למעלה