שאלות לבנות ...

fishey

New member
שאלות לבנות ...

בדייט ראשון עם בחור בפאב ... 1. מה תישתו? האים זה יהיה המשקה שבד"כ אתן שותות או משהו אחר ? 2. החשבון ..יחולק בניכם או שהוא ישלם( כמו שנהוג )? 3.שאלה אחרונה...האים חשוב לכן מה הבחור שותה בד"כ והאים הכמות שהוא צורך מפריעה לכן ?

ilana4ka

New member
../images/Emo66.gif

1. מה אשתה? חח זה לא ממש עקרוני. אני אזמין מה שיבוא לי באותו רגע. 2. החשבון יחולק בינינו. 3. לא משנה לי בכלל מה הבחור יזמין חח:) להמ שישנה לי? רק שלא יגזים בכמות.

אז ככה:

1.אני אשתה מה שאני בד"כ שותה בפאבים כי אני יודעת כבר איך זה משפיע עלי <לא נעים להתחרפן מול הבחור בדייט הראשון>. 2.כל אחד ישלם על מה שהוא הזמין <למרות שיש בנים שמתעקשים לשלם את החשבון ,גם בדייט הראשון,זה קרה לי והוא ממש התעקש אז וויתרתי..> 3.בדייט ראשון הייתי מסתכלת מה הוא שותה ואיזה כמויות... בפעם הראשונה שיצאתי עם חבר שלי לפאב התפלאתי מכל מה שהוא שותה...הוא הזמין בירה,וויסקי ועוד משהו וזה אבל ממש לא השפיע עליו! < כי הוא היה ברמן אז הוא יודע איך לשתות...> והייתי לחוצה כי הוא היה צריך לנהוג ולא הרשתי לו לנהוג אבל הוא הוכיח לי שזה באמת לא השפיע עליו.. ומאז כבר לא ממש משנה לי <רק אני קצת לוחצת עליו שיצא וישתה פחות בפאבים כי זה לא בריא>

המממ

1. זה יהיה אבסולוטלי המשקה שאני תמיד שותה... 2. החשבון יחולק בינינו!! לא אוהבת להרגיש חייבת......
3. ממש לא חשוב לי מה הוא שותה... רק לא יותר מדיי אלכוהול שלא יהיה אלכוהוליסט!

מיטללל

New member
תשובות

1. תלוי לאיפה נצא. אני מניחה שאני אשתה מה שאני שותה בדרך כלל. מיץ ענבים קר. אלא אם כן הוא ישלם. ואז אני אתפרע. 2. ברור שהוא. אני חיילת. אין לי כסף. 3. ברור שאכפת לי. זה סוג של מבחן. אם הוא ישתה,למשל, דבר דוחה כמו מיץ אשכלויות, זה יגמר לפני שזה יתחיל. כמויות באמת חדשות-קובע אם הוא קמצן.

flowers girl

New member
טוב, נו..

אפילו שאני לא בגיל
1. אני מניחה שנשתה.. בירה (שוב, לא בגיל) טובורג בשבילי (שולטטט
)
אני לא שותה בירה בד"כ, אבל מה אני אשתה, קולה
2. אם הוא יתעקש לשלם, מי אני שאעצור בעדו
לא, רציני. עדיף. 3. חשוב לי מה הוא שותה וכמה אם הוא הולך לנהוג בחזרה הבייתה (פעם שלישית גלידה, אני לא בגיל) אבל אם לא, חפיף.. רק שלא ישתכר לי

A n d r i a n a

New member
אהמממ..

1) אני אשתה ביכולות שלי... [שהן די מכובדות אחלה... של גנים .. יש לי]. אני לא אגזים בשתייה..ולא אמעיט.. גם תלוי עם מי אני נמצאת. אם זה ממש משעמם- אז אני אשתה יותר.. כי לפחות משהו יהיה מבדר פה. אם לא משעמם- אז אני אשתה "בטעם הטוב" ולא אני לא אשתה את המשקה שבד"כ אני שותה... לאו דווקא בהכרח.אבל אני מכירה את היכולות שלי, ואני לא ארחיב אותם 2) תלוי מה החשבון... אם זה יותר מדי אז מן הסתם שאני אתחלק... ואם זה סביר, אז אני אצפה ממנו לשלם 3) למה שהכמות תפריע לי?!?! סבבה, אם הוא יודע לשתות, אז בכיף... אבל אם הוא לא יודע לשתות אז הוא יצא ממש פארש, וינסה להרשים אותי... וזה לא יצליח לו.. בקיצר כמות לא משנה

../images/Emo72.gifתשובות..........

1. תמיד אשתה מה שאני שותה בד"כ, אלא אם כן באותו הרגע יתחשק לי משהו אחר.......... 2. (בתור בחורה עקשנית) לפני רגע החשבון יתנהל ויכוח, בו יאלץ הבחור להתחלק איתי....אם הוא מוצא חן בעיניי...אני לא אתווכח הרבה ואתן לו "לנצח". 3. סוג המשקה וכמותו לא משנה לי. כמובן בפרופורציות.... שאלות מוזרות.........

למעלה