שאלות לבעלי פוקט פיסי

שאלות לבעלי פוקט פיסי

ערב טוב לשוכני הפורום
יש לי שאלה... אני מתכנן לקנות פוקט פיסי ואני מתלבט איזה דגם לקנות. איזה דגם הכי טוב שיש ??? ןעוד שאלה לפוקט פיסי יש יציאת Audio כמו שאני יודע. אבל האם יש לו כניסת Audio להקלטה ממיקרופון וכאלה ???? אם כן אז יהיה סבבה... עוד שאלה... איפה אפשר להשיג eMbedded Visual Basic לא הצלחתי למצוא שום מידע בקשר לזה.

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo11.gif

הפוקט פיסי הכי טוב שיש הוא
iPaq 5450 עליו תוכל למצוא מידע באתר של חברת HP
www.hp.com
ממ...בקשר ליצאת Audio (
)
אני כמעט בטוח שאין כניסת מיקרופון
אפשר אפשר להקליט באיכות מצוינת (
) דרך המיקרופון הפנימי של המכשיר
בקשר eMbedded Visual Basic
כנס לאתר הרשמי של מיקרוסופט בנושא Pocket PC
www.pocketpc.com
. מקווה שעזרתי
&

עזרת מאוד... אבל...

אני עדיין צריך את ה Audio Input בכניסת בננה אין איזה פלאגין או משהו ???? ועוד משהו... איך הולך המגה ביט על הפוקט פיסי זה בא בכרטיס זיכרון פלאש או משהו וכמה זה מסוגל להכיל ???

מצטער שאני שואל הרבה אבל...

יש אפשרות לשלב PocketPC עם פלפון ואם כן מה הפרוצדורה ????

castroman

New member
אתה מתכוון סלולארי ->>>

וכן הוא נמכר בארץ בסלקום במחיק מטורף של 7000 ש"ח.....קורים לו QTEK....! בחו"ל אפשר להשיג בסביבות ה2500 עד 3000 ש"ח....! בחו"ל הוא נקרא בד"כ XDA...!

castroman

New member
תשובה ->>>>>>>

אין כניסה, אולי יש איזה שרוול הרחבה לIPAQ שיכול לעשות דבר כזה, אבל אי לא מכיר......! המגה בייט, יש פנימי (ROM וRAM).....בכל מכשיר הגדלים שונים אבל בד"כ זה 64 RAM ו32 ROM...! ויש אפשרות לכרטיסי הרחבה ! הנפוצים הם מסוג SD וCF...!

בקשר לסלולארי

אם אני קונה את המכשיר בחו"ל מי בארץ נותן שירותי קו למכשירים כאלו ???? סלקום ???

castroman

New member
תשובה ->>>>

אז ככה, קודם כל אתה צריך לדאוג שהוא SIM FREE.....! דבר שני הוא יכול לעבוד באורנג' או סלקום ! בהתאם לכרטיס הSIM שלך...

למעלה