שאלות לברמנים\עברו קורס

friga

New member
שאלות לברמנים\עברו קורס

זה נכון שיש דבר כזה stand by בקטע של...קורס שכבר מלא אז שמים אנשים על סטנד ביי למקרה שמישהו מהקורס המלא מבטל ואז ההוא מהסטנד ביי נכנס? אני שוקלת לעשות קורס ברמנים והבעיה שאני לא סובלת עישון... יש מקומות שהעישון לא ממש משחק תפקיד בסביבה של הברמן\נית? (מסעדות למשל...אבל במסעדות צריכים ברמנים?) יש עבודות לברמנים בשעות היום? המשכורת של ברמנים כוללת פר לשעה + טיפים?

lior135

New member
../images/Emo26.gif

על Stend By אני לא יודע בוודאות, אבל אני מאמין שיש דבר כזה... יש ברמנים במסעדות ובתי קפה, אבל אלא אם כן זה "בר-מסעדה", אז זה לא באמת להיות ברמן, ובדרך כלל לא צריך קורס בשביל זה... מקומות כאלה גם פתוחים בדרך כלל בשעות היום. כן, יש עבודות לברמנים גם בשעות היום... אני למשל עבדתי בבר מסעדה שפתוח כל יום מ- 12 בצהריים... אבל הבעיה היא שקשה למצוא מקומות שיסכימו לקחת אותך למשמרות בוקר בלבד. כולם יירצו גם לילות מידי פעם. אבל הבעיה האמיתית פה היא עישון. אני לא מכיר מקומות שלא מעשנים בהם על הבר. יש אמנם מסעדות שאסור לעשן בחלקים מהמסעדה, אבל על הבר כמעט תמיד מותר לעשן. משכורות הן בדרך כלל לפי שעות + טיפים.

דיקלה21

New member
לגבי סיגריות

תתרגלי. אפילו בקורס אנשים יעשנו עלייך מכל הכיוונים,אפילו המדריך. שיעור ראשון בקורס המדריך שואל אותנו "יש פה מישהו שלא מעשן/שונא עשן סיגריות" איזה מישהי אמרה כזה "כן אני" אז הוא אמר לה "טוב תתרגלי, ברים זה מקום מזוהם.." אז YOU KNOW....היה פעם בר כזה בת"א,ללא עישון, הוא נפל ממה שהבנתי.

למעלה