שאלות לגבי אוזניות IN EAR

isrmnhr

New member
שאלות לגבי אוזניות IN EAR

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות אזניות IN EAR בקרוב, אבל חושש בגלל כמה סיבות כי מעולם לא ניסיתי אוזניות כאלו. הייתי רוצה לשמוע ממשתמשי אוזניות IN EAR לגבי שנושאים הבאים. אשמח לקבל תגובות מכמה שיותר אנשים: 1. האם התחושה של האוזניה עמוק בתוך האוזן לא מדגדגת ומעצבנת ? 2. האם זה נכון ששימוש באוזניות כאלו גורם לכך שכל הגוף מרגיש כמו תיבת תהודה אחת גדולה - כל צעד או נגיעה בחוט האוזניות עושה רעש ? אם כן - אז האם יש אוזניות שמבטלות את האפקט הזה ? 3. האם באמת אוזניות כאלו אוטמות את רעשי הסביבה ? (למשל - אם אני בחדר כושר רועש - לא אשמע בכלל את רעש הסביבה ? אשמע קצת רעש סביבה ?). תודה רבה מראש לכל העונים - אשמח גם לשמוע איזה דגם של אזניות יש לכם.

isrmnhr

New member
לאף אחד אין אוזניות in ear ?

קדימה, שתפו אותנו בחווית השימוש !

ykro

New member
תשובה..

אזניות Inear אכן גורמות לך "להרגיש" את המוזיקה בצורה "עמוקה" יותר.. בגלל שהן אוטמות לך את האזניים, הסאוונד נשמע ברור יותר, האטימות שלהן לרעשי ורחשי חוץ לרב גבוהה יותר, כמובן תלוי בדגם ובאיכות האזניות, אבלמראש יש יתרון כפול כי זה כמו אטמי אזניים.. לי יש זוג שעולה, של shure, הסאוונד שלהן מעולה, היא חברה מצויינת.. אבל לי קצת קשה עם הinear, זה קצת יותר מדי חזק ובאמת אתה מרגיש כאילו שאתה לא שם לב מה קורה סביבך, הלכתי איתן יום אחרי שקניתי אותן ברחוב, ופשוט לא שמעתי את המכוניות, ולא שמעתי על ווליום גבוהה.. חוויה קצת מוזרה, ואני לא מת עליה.. עניין של טעם.. חברות טובות אגב: shure - מאוד יקרות akg - אפשר למצוא ביותר זול.. ויש עוד חברות טובות רבות.. כמו שאמרתי, קניתי אזניות של shure ואני לא אוהב את האין איר, ככה שאני מוכר את שלי, אם תרצה פרטים, או סתם לנסות אותן אם אתה גר באיזור..

isrmnhr

New member
תודה על התשובה

אבל עדיין לא הבנתי מה הפריע לך - הווליום היה חזק מדי ? האוזניה תחובה עמוק מדי באוזן ? הניתוק מרעשי הסביבה ? בעקרון אני רוצה אותן בעיקר לחדר כושר כך שאני כן רוצה את הניתוק מרעשי הסביבה. בעיקר מפחיד אותי התחושה של האוזניה בתוך האוזן כי אני די רגיש לדברים כאלו. לפעמים אפילו עם אוזניות הכפתור שיש לי עכשיו אני מרגיש תחושות דגדוג באוזניים...

ykro

New member
זה אומר שאתה שומע על ווליום קצת גבוה מדי..

ה"דגדוג" הזה הוא תנודות קלות של עור התוף, זה פוגע בו.. היתרון ב inear הוא שגם בווליום נמוך, אתה שומע טוב, כי רעשי הסביבה לא מפריעים.. מה שלי הפריע זה בעיקר הניתוק מהסביבה.. קצת מוזר לי יותר מדי..

uriler

New member
כמה תשובות ממני -

1. מאוד אינדיבידואלי. אוזניות IEM טובות מגיעות עם אטמים במס' גדלים (ולעיתים אף ממס' חומרים / מבנים), המאפשרים התאמה אופטימלית לאוזן, גם מבחינת הפרעה וגם מבחינת שיפור האטימה. 2. שוב, תלוי אצל מי. יש כאלו שמתלוננים על האפקט של חיכוך בחוט, אני לא הרגשתי בזה אף פעם (ואני עם IEM גם בחדר כושר, גם בהליכה ברחוב, בריצה בגן סאקר וגם סתם ביומיום). 3. אוטמות נהדר - אתה יושב באוטובוס ושומע רק את המוזיקה (גם בווליום נורמלי), בחדר כושר אתה אפילו לא שומע את ההליכון עליו אתה נמצא. לפעמים - זה אכן מסוכן, אני אישית מוציא אוזניה אחת כשאני חוצה כביש, גם אם מדובר במקום שכוח אל או ברמזור ירוק של הולכי רגל (ולא רק כי זה החוק, אלא פשוט כדי להיות מודע לסביבה). מבחינת דגמים - Shure אכן עושים דגמים מעולים (ורובם יקרים), אולם בתקציבים הגיוניים יש גם אוזניות טובות מאוד של סוני, קריאייטיב, AKG, ולטעמי - במיוחד סנהייזר (Sennheiser). לי יש את דגם ה CX-300 המצוין, עליו פירטתי רבות גם בפורום הזה וגם בפורום Ipod המקביל (שם אני חושב כי אלו האוזניות המומלצות ביותר ע"י רוב חברי הפורום).

isrmnhr

New member
עזרת לי

וגם שכנעת אותי כן לקנות. זה נחמד לשמוע חוויות של משתמש כי מבחינתי המוצר הזה ממש חדש. רק לפני כמה חודשים בכלל גיליתי שקיים דבר כזה אוזניות in ear... אני מתכנן לקנות את האוזניות in ear החדשות של אפל - בשילוב עם אייפוד נאנו דור 4 שכבר יש לי. היתרון שלהן הוא שיש להן גם שלט ומיקרופון, מה שנראה לי מאוד חביב. בנוסף הן קיבלו ביקורות די טובות. עכשיו אני רק מחכה שהדגם הזה יגיע לארץ או שמישהו ייסע לארה"ב ויקנה לי...

uriler

New member
אני לא יכול להמליץ או לא להמליץ על אלו של אפל

אולי בפורום Ipod יש מי שניסה. בכל מקרה - איזה שימוש יש לך למיקרופון עבור הנאנו? לדעתי - כשמדובר על אוזניות שווה לבחור בדגם שקיבל ביקורות טובות על איכותו, ולא דווקא בגלל פ'יצרים נוספים.

isrmnhr

New member
האמת שהתוספת של השלט מאוד מושכת אותי

להיות מסוגל לשלוט בווליום ולהעביר שירים בלי להוציא את הנגן מהכיס - נראה לי מגניב ביותר. קשה לי להאמין שכבר יש לאנשים אותן בארץ - אולי רק לבודדים - כי הן די חדשות ועדיין לא משווקות בארץ. התוספת של המיקרופון - גם אני לא בטוח שאי פעם אשתמש בזה, אבל זה פשוט שם ולא מזיק. יש ביקורת על האזניות האלו כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/apple-in-ear-headphones-with-remote-and-mic/ ודרך אגב - איך זה שלרוב הנגנים היום אין אוזניות עם שלט ? זה ממש מפתיע אותי כל פעם מחדש כי הטכנולוגיה קיימת כבר המון זמן. אני זוכר שכשהייתי ביפן בשנת 1992, בכל מקום הסתובבו צעירים עם נגנים (בזמנו זה היה דיסקמנים) ולכולם היה שלט באוזניות - גם לווליום וגם להעברת שירים. תחשבו - שנת 1992 !! זה לפני 16 שנה !! מה קרה לטכנולוגיה מאז ועד היום ? מה הבעיה לשווק את הנגן מהקופסא + אוזניות עם שלט ?

One Echoe

New member
אתה כמובן צודק.

זו לא התוספת החיונית היחידה שיצרני הנגנים מחסירים מאיתנו. קח למשל דוגמא: בלוטוס. תוספת בסיסית שיש בכל התקן כמעט היום - לא קיימת כמעט באף נגן MP3.

uriler

New member
הביקורת לא כ"כ מחמיאה...

עיקר הביקורת היא על השלט המוצלח, ואילו איכות הסאונד מוגדרת כבינונית מאוד. לדעתי - קצת חבל להשקיע בעלות של האוזניות האלו רק בזכות השלט, בחצי מחיר אפשר לקנות IEM טובות בהרבה ובאמת להתרשם לא רק מהאטימה - אלא מאיכות צליל טובה בהרבה. אבל - זה שיקול שאתה צריך לעשות...

למעלה