שאלות לגבי ארוע...

kaparu

New member
שאלות לגבי ארוע...

1. האם מישהו עשה / היה בארוע ב"סטופה"? רשמים?
2. אני מתכננת ארוע בסגנון של "צלחת מזלג", כלומר קוקטייל כזה...אין "קבלת פנים" ואח"כ ישיבה אלא שכל הארוע בנוי מדוכנים כאלה כמו של קבלת פנים והאוכל "רץ" לאורך הארוע. יהיו שולחנות רגילים פזורים אבל בעיקר שולחנות בר ופינות אלטרנטיביות. איך לגרום לזה שהאורחים יבינו שהדוכנים זה לא רק קבלת פנים אלא שזה האוכל?

תודה!
 

foofoo77

New member
פשוט לכתוב

הרי ו להזמינכם למסיבת קוקטייל של ״ילד הקשת בענן״ על החתום כפרו וכפרו ומיני כפרו.
 

kaparu

New member


הצחקת אותי עם ה"כפרו וכפרו ומיני כפרו"
(והאמת שהיא כזאת מיני מי...)
 
לספר לפטפטן של המשפחה

ולתת לו/ה לרוץ עם המידע באפיקי התקשורת המועדפים עליו.

אבל אני צריכה לספר לך שעשיתי פעם אירוע כזה, ומעבר לגיל מסויים (נגיד, חמישים) ממש לא התחברו לקונספט וחיפשו 'שולחן רגיל ומנה עיקרית'. הצעירים אהבו את זה.
 

שקדייה

New member
אני חושבת שלא הייתי לוקחת סיכון....

זוג חברים שלנו עשו פעם חתונה כזו,
זה התחיל מזה שהם רצו לחסוך ונורא רצו מסיבה- אז הם החליטו לעשות מסיבה באיזה מועדון ולהביא קייטרינג של פינגר- פוד כזה עם מלצרים מסתובבים.
להגיד שרק המבוגרים התבאסו יהיה חטא למציאות.

כשארועים הפכו למין סוג של עסקת חליפין מכוערת של "צ'ק בתמורה לכיסוי המנה"- המינימום שאנשים מצפים לו זה שתהיה מנה.

אם זה רק למשפחה הקרובה ביותר ולאנשים שאתם מרגישים 0 מחוייבות לרצות אותם- לכו על זה.
אם זה גם חברים של ההורים, משפחה יותר רחוקה , מחוייבויות עסקיות שלכם או של ההורים- אני הייתי מוותרת על זה.

אגב, הארוע הזה עלה להם בסוף כמו חתונה רגילה. כי דווקא הקטנים המסתובבים האלו, והאוכל של הדוכנים זה המנות הכי יקרות.
 
רק לוודא שיהיו מקומות ישיבה

כבר יצא לנו להיות (בחתונה!) עם שולחנות בר (עגולים וגבוהים) ללא כיסאות בכלל. היה די מבאס.
 

kaparu

New member
פינות אלטרנטיביות,שולחנות גבוהים עם כסאות

וגם שני שולחנות "רגילים" למבוגרים.
 

yoyo10

New member
יש אורחים שזה עובד מעולה עבורם

ויש כאלה יחפשו את ה"אוכל" את מכירה טוב את המשפחה שלך ואת האנשים הקובים נגיד בצד שלי של המשפחה זה היה מתקבל בסדר אצל בן זוגי אין סיכוי זה שלא הבאנו תקליטן לארוע השקה והייתה מוזיקת רגע נראה להם מוזר מאוד(לא רצינו המון רעש רצינו שאנשים יכלו לדבר)
 

yoyo10

New member
את מכירה את הקרובים שלכם

במשפחה של הבן זוג אין סיכוי בעולם שכזה דבר היה עובד
 

kaparu

New member
תודה לכם!

המטרה היא לא לחסוך כסף, אלא פשוט רוצה ארוע בסגנון אחר. לי אישית נמאס כבר מהארועים האלה של "קלת פנים" ואח"כ ישיבה במקומות מסומנים...וגם זה נראה לי מטופש במקרה של ארוע להולדת בן, בניגוד לחתונה, שאז יש "תוכנית" בין קבלת הפנים לארוחה (=חופה), פה ההפרדה היא ממש מגוחכת בעיני. ובארועים עסקיים שהייתי זהבד"כ ככה ואין ישיבה ואף פעם לא חזרתי רעבה.
וזה לא שיהיה פחות אוכל - יש הרבה דוכנים (לא שלושה כמו בקבלת פנים רגילה) והם פעילים לאורך כל הארוע...
נראה לי שאכתוב בהזמנה כמו שהציעו פה - משהו בסגנון של "מזמינים אתכם למסיבת קוקטייל".
השבוע אני הולכת לראות ארוע בסגנון, מקווה שאתרשם שזה בסדר.
ואם יש עוד דעות לגבי סטופה אשמח לשמוע
 

ליצולה

New member
אח שלי עשה חתונה כזו

היו כמה דוכנים ופינות זולה. היו שלושה שולנות לאורחים המבוגרים יותר. היה דוכן פיצה, דוכן פשטידות, דוכן צמר גפן ואנשים הסתובבו ולקחו מה שבא להם.
מה שהוא עשה זה - ההורים שלו (ושלי...) ושלה- אמרו את לאורחים מראש, והוא נתן משימה לכמה חברים טובים שלו- לספר את לכל החברים שלא יהיו מופתעים.
אגב, בגלל שהחתונה כוסתה במלואה על ידי ההורים, הם גם ביקשו להביא מתנות ולא צ'קים. וקיבלו מתנות מדהימות (כמו מנוי למשתלה, מנוי לספריית וידאו- בכל זאת זה היה לפני עשור, כן?).
הייתה גם פיהת יצירה לילדים, והם הביאו מישהי שהייתה אחראית להפעיל- לא בקטע של הופעה, אלא נתנה לילדים חומרי יצירה, עזרה להם וכו'. היו שם בועות סבון וכל מיני שטויות והיה ממש נחמד. בסוףהאירוע המבוגרים השתלטנו על הפינה של הילדים כי היא הייתה הכי מגניבה.
 
אבל דודה פרידה ודוד יעקב

לא הולכים לארועים עסקיים... אם לא הזמנתם אותם, כנראה יהיה סבבה. אם כן הזמנתם - לא בטוח (לפחות לפי הניסיון שאנשים פה מציגים).
 

foofoo77

New member
כשאנחנו עשינו את האירוע של היורש

אז באמת היו המון דוכנים ואנשים אכלו מהם בשמחה (היה יותר ממה שסיכמנו עם האולם כי נשאר להם המון חומר גלם מיום קודם) וכשהזמנו את החברים להכנס לחלק של האוכל כולם היו המומים מזה שיש אוכל ואצלנו זו משפחה שאוהבים את העניין של הארוחה המסודרת.
 
בבקשה רק תוודאי שיש מספיק מקומות ישיבה

לכולם. הייתי בכמה אירועים כאלה באמת בכנסים מקצועיים, והכי מבאס בעולם זה שיש רק 60-70% מקומות ישיבה יחסית לאורחים. צריך 100% מקומות לכל האורחים. אפילו הייתי הולכת על 110% שיהיה אפשר לזוז ממקום למקום. אף אחד לא אוהב לאכול בעמידה, ואף אחד לא רוצה לחשוב פעמיים אם לקום מהמקום שלו כדי להביא עוד משהו לאכול או לא כי אז יתפסו לו את המקום.
 
למעלה