שאלות לגבי בחירת ברוקר

sharon ab

New member
שאלות לגבי בחירת ברוקר

היי,

אני עושה סקר שוק כדי להחליט עם איזה ברוקר לפתוח חשבון. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאתם ממליצים ללכת על ברוקר בחו"ל שיש עליו פיקוח ואם בישראל אז FXCM.
הנטייה שלי היא לעבוד עם חברה שיש עם מי לדבר בישראל, עבדתי בעבר (בתחומים אחרים) עם חברות בארה"ב ולמרות שאין לי בעיה עם אנגלית התקשורת יותר מסורבלת ויש יותר קצרים בתקשורת בעיקר בעניינים טכנים.
יש לי כמה שאלות:
1. ראיתי שהיה כתוב כמה פעמים בפורום "אם כבר בישראל, אז FXCM", אבל לפי מה שאני רואה באתר שלהם, הם מפוקחים על ידי הרגולציה בארצות הברית, בריטניה, אוסטרליה, קנדה ויפן. בנוסף, כתוב שניתן לפתוח "חשבון נפרד ע"ש הלקוח" דרך FXCM LTD המפוקחת ע"י ה- FCA. למה יש פה העדפה לעבודה עם ברוקר מחו"ל שיש עליו רגולציה מאשר על FXCM אם גם עליהם יש רגולציה?
2. ראיתי כמה דיונים למטה שמישהו כותב להתרחק מ-FXCM, אני אשמח לדעת אם זה משהו שנתקלתם בו בעבר עם החברה הזו ואם בכלל הסיפור הנ"ל היה מדאיג אתכם וסיבה לגיטימית לשלול אותם?
3. לא הצלחתי למצוא פירוט של הספרדים שלהם, מישהו יודע להפנות אותי?

תודה

ל sharon ab

אם אתה מוכן לעשות מאמץ מזערי שיחסית לסיכון שווה כל דקה וכל שקל- פתח חשבון בחברה שמפוקחת על ידי הרגולציה (fsa,fca)
הבריטית או האמריקאית,ושיושבת באנגליה או בארה''ב.

אין בארץ חברה שמפוקחת וכפופה לתקנות הרגולציה ששומרות על הלקוח,מכיוון שחברה שמפוקחת על ידי הרגולציה בבריטניה לצורך הדוגמא,
צריכה גם לשבת בבריטניה ולא במדינה אחרת.

את הספרדים תוכל לראות באתר שלהם.(כך גם ברוב החברות הרציניות האחרות)
בהצלחה

shaldag3

New member
איזה טופס מקביל לטופס 867

לרשות המס הארץ ברוקרים בחו"ל מנפיקים ?

shaldag3

New member
אז איזה אישור רווחים/הפסדים שנתי

לרשויות המס הם מנפיקים ?

על רווחי והפסדי הסוחר? למה שינפיקו מלכתחילה??

אתה לא שכיר שלהם, הם בסך הכל הצ'יינג' הוירטואלי שלך,הפלטפורמה,המתווכים. אתה בעל הבית.

shaldag3

New member
איזה אסמכתא רישמית

על רווחים/הפסדים לרשויות המס צריך להציג במקרה של מסחר באמצעות ברוקר בחו"ל ?

תבקש דוח חתום

של מצב חשבון
הם יתנו לך
יש להם פורמט בינל
אלא אם אתה עובד עם סוזי פורקס
זה המקבילה הבריטית לשמוליק פורקס

sharon ab

New member
תודה על התשובה ושאלה -

סליחה שאני חוזרת על עצמי, אבל לפי מה שהבנתי מהאתר הישראלי של FXCM, הם חברה שמפוקחת ע"י הרגולציה בארה"ב ובבריטניה, לא?
לפי מה שקראתי פה הנציגות שלהם בארץ היא רק לתמיכה וכד' והחשבון עצמו תחת החברה בחו"ל. אתה אומר שללקוחות בארץ אין את ההגנה של הרגולציה?

ובלי קשר ל-FXCM, אני אשמח לשמוע על חברות שמפוקחות על ידי הרגולציה ויש לכם נסיון טוב איתן.

ארז צ

New member
IKON FINANCE

חברה בריטית מפוקחת תחת רגולציה עם נציג בארץ
מומלצת

נא לא לפרסם מספרי טלפונים

של חברות/או נציגים מטעמן על גבי הפורום.

זה נוגד את חוקי תפוז, מטריד, ולא יאה לפורום מקצועי.

אם מישהו מרגיש מוטרד במסרים פרטיים מחברות שמנסות ''לדוג'' אותו אליהם,נא לדווח לי והם יטופלו.

לגבי מסחר בהודעות

אין חברה רצינית שיכולה לתת לך את מה שאת מחפשת,כמו שענו לך בחברה ששאלת.

בזמן הודעות אין ציטוטי מסחר או שהם רחוקים אחד מהשני- כך שאם את מבקשת לקנות/למכור לא תמצאי בצד השני קונה/מוכר.

מי שכן יתן לך ביצוע נקי בזמן הודעות רב הסיכויים שהוא לא מתכסה על העסקאות שלך.

למעלה