שאלות לגבי הבאת טלפון מארצות הברית

lemner40

Well-known member
שלום לכל המומחים,
אני רוצה לקנות את הגוגל פיקסל החדש שהציגו היום ואת השעון החדש שלהם
השאלות
1. בעבר אי אפשר היה להביא טלפונים מארצות הברית, זה עדיין נכון ?
2. מאיפה כדאי להזמין את הטלפון של גוגל, אם אני רוצה שיעבוד בישראל ?
3. הבנתי שבעבר ESIM של שעונים בישראל עבדו רק עם אפל וסמסונג, זה עדיין נכון ?
4. ראיתי באתר KSP שמוכרים את הדגמים הישנים, יש יבואן ישראלי לגוגל ? כדאי לחכות שמישהו יביא אותו או להזמין לבד מחול ?
תודה

גק לוי

Active member
שלום לכל המומחים,
אני רוצה לקנות את הגוגל פיקסל החדש שהציגו היום ואת השעון החדש שלהם
השאלות
1. בעבר אי אפשר היה להביא טלפונים מארצות הברית, זה עדיין נכון ?
2. מאיפה כדאי להזמין את הטלפון של גוגל, אם אני רוצה שיעבוד בישראל ?
3. הבנתי שבעבר ESIM של שעונים בישראל עבדו רק עם אפל וסמסונג, זה עדיין נכון ?
4. ראיתי באתר KSP שמוכרים את הדגמים הישנים, יש יבואן ישראלי לגוגל ? כדאי לחכות שמישהו יביא אותו או להזמין לבד מחול ?
תודה
אין צורך.

כדאי להמתין ליבוא מקביל, הם יודעים טוב מאוד איזה תדרים עובדים בישראל, ובהתאם לזאת אילו דגמים מתאימים לישראל, וכדאי להמתין כמה שבועות שאז המחירים צונחים אחרי ההיפ הראשוני.

ESIM בטלפונים עובד בישראל ברשת WECOM וברשת הוט מובייל (כך הם מצהירים בתקשורת), אבל זה נושא פחות חשוב יען כי הPIXELים מדגם 7 ו7 PRO משווקים עם סים רגיל + ESIM, כמו שאר דגמי PIXEL שמשווקים בישראל.

חשוב לפני הקניה לברר האם החדשים תומכים בהקלטת שיחות בחייגן של גוגל, ובשיחות ברשת דור 4 יעני VOLTE, כמו שאר דגמי הPIXELים המשווקים בישראל.

בקשר לשעון החדש אל תבנה עליו יתר על המידה, יען כי יש לו מעט פיצ'רים סוללה קטנה ודי ברור שגוגל PAY לא יעבוד בישראל בשעון של גוגל.
עדיף כבר לרכוש סמסונג WATCH 5 דגם 44 מ"מ גרסת BT שמפוצץ עם כל הטכנולוגיות הקיימות וזה ענין של כמה שבועות שמחירו ירד ל700/800 שקל, יש גוגל PAY יש ECG, יש סוללה 410MAH, רמקול ומיקרופון לשיחות ועוד ועוד.

מכירה מוקדמת:
PIXEL 7
PIXEL 7 PRO

אין יבואן רשמי לגוגל בישראל.
גו מובייל וKSP נחשבים כיבואנים מקבילים.

בקיצור טיפה סבלנות ואורך רוח לא תזיק אף פעם.

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
הפיקסלים הקיימים שמשווקים בישראל
אלו דגמים אירופאים, ודגמים יפניים ולפי החוק היפני אי אפשר לבטל את צליל הצילום במצלמה
LTE בשעונים זה דבר מיותר כי הסוללות קטנות מדי בשעונים ותוך שעה שיחה הסוללה נגמרת, לכן כדאי לרכוש דגמי בלוטות' בלבד, שיחה דרך בלוטות' צורכת פחות אנרגיה מהסוללה

יש גם צד שלילי בeSIM

נערך לאחרונה ב:

z1george

Member
מנהל
הפיקסל האמריקאי לא טוב לתדרים של ישראל. האירופאי מתאים אבל יעלה יותר. קח בחשבון גם שאין חלקי חילוף בארץ וכל תקלה קטנה תשבית לך את המכשיר
הדבר השני הוא שלדעתי המצלמות שלהם הם overrated ומרבית האנשים יסתפקו בתמונות של ציון 90-95. ואם הם צלמים בנשמה אז יש להם מצלמה בנפרד

lemner40

Well-known member
תודה לכולם
1. אין לי צורך בחלקי חילוף, מעולם בכל חיי, והיו לי איזה 10-15 סלולארים , לא החלפתי שום חלק.
פעם בשנתיים אני מחליף טלפון, ויש לי ערימה של טלפונים ישנים ועובדים כולם.
2. אני צריך שעון LTE, בשביל הרבה סיטואציות שאני מעדיף לא להיות בלי טלפון אבל אם יכולת להתקשר,
כמו למשל כושר וללכת לים, ואני עושה את אלו כל יום, ושעת שיחה היא הרבה יותר ממה שצריך, בממוצע 99 אחוז מהשיחות שלי הם פחות מ5 דקות.
3. יש לי כמה סיבות אישיות (עבודה עם חברת גוגל) שאני רוצה להיות עם מוצרים של החברה.
4. אני אחכה מספר שבועות בתקווה שיביאו אותם איזה יבואן חלופי.

תודה

למעלה