שאלות לגבי הגירה

konfetka3

New member
שאלות לגבי הגירה

אני ובעלי הגשנו מסמכים בספטמבר 2006 ויש לי מספר שאלות: 1.לאותה תקופה שהגשנו מסמכים, מבחינת ניקוד אנו די תלויים בציונים של בעלי במבחן באנגלית, למרות שהוא בעל תואר ראשון, נסיון מעל 4 שנים, גיל בסביבות ה 30, יש קרובי משפחה מדרגה ראשונה בקנדה, כי אנגלית שלו בסיסית ביותר. במשך השנה זו אני השלמתי תואר ראשון. השאלה שלי האם אני יכולה להוסיף לו ניקוד או זה כבר אבוד, כי מה שקובע זה זמן ההגשה? 2.שאלה ששאלתי בעבר, קיבלתי רק תגובה אחת אולי בכל זאת אוכל לקבל עוד תגובות: בעלי סיים בית ספר ברוסיה, זה אומר 10 שנות לימוד ולא 12כמו בארץ, בנוסף לכך הוא סיים בארץ תואר ראשון, שזה 3 שנים. בסה"כ יש לנו 13 שנות לימוד. ביועץ בעבר נאמר לנו שלא רק שתואר ראשון קובע, אלא מספר שנים, שאנו צריכים להגיע לפחות ל-14 על מנת לצבור ניקודות המירביות. מה אתם חושבים? תודה

ruth1983

New member
כשיגיע התור שלכם יחשבו מחדש

ויבקשו להציג את המסמכים בהתאם

אתם מגישים מחדש את כל הטפסים בקייץ או בסתו

אחרי שתקבלו את המכתב, אתם מסמנים מחדש את המצב לפי המצב נכון ליום ההגשה מחדש של המסמכים, אם בינתיים בת הזוג קיבלה תואר, או שהמבקש הראשי קיבל תואר נוסף הנקודות יתווספו. המשמעות היא שאפשר יהיה להגיע ל 67 עם ציון קצת יותר נמוך באנגלית. נשאלת השאלה איפוא הייתם שנתיים שבהם אפשר היה לשפר מאד את הציון. אני מציע שהמגיש הראשי יילך לקורס מקצועי באנגלית ובנוסף לקורס ההכנה של המועצה בריטית. חשבו מחדש את מצב הנקודות ותראו מה הוא ציון המינימום המתבקש באנגלית, כדאי לגשת לבחינה לפני שיגיע המכתב של השגרירות כיוון שהשגרירות תוציא במכה ברבה מאד מכתבים למגישי ספטמבר ומי שיגיש תיק מלא ראשון, ייקבל זימון לרופא ראשון. לגבי שנות הלימוד, אין לי מושג. אתם צריכים לסמן בוגר תיכון, ואחר כך תואר ראשון, הן תואר הנדסאי של שנתיים, והן תואר BA שווים את אותה כמות נקודות השכלה (14), אם נעשתה מכינה או אולן לעברית אפשר לצרף אותה לשנות הלימוד כתוספת לתיכון. במצה כזה אני מניח שתואר ראשון מאוניברסיטה ישראלית יעניק את כל הנקודות של BA לפקיד לדעתי יש כאן גמישות פרשנית.

Astroo

New member
אני לא חושב שאתה צודק לגבי ה-"כל הקודם זוכה"

הם הולכים לשלוח את המכתבים 4 חודשים לפני התחלת העיבוד. אם אני אגיש את המסמכים אחרי חודש, ומישהו אחר אחרי חודשיים, התיקים של שנינו עדיין יטופלו רק אחרי 4 חודשים.

זה לא לשון האתר.

מה שהם אומרים זה שמרגע קבלת המכתב אתה חייב להשלים את ההגשה תוך 4 חודשים. הם יעבדו את התיקים לפי סדר הגעתם, ראשון הוגש, ראשון יעובד בלי קשר לשאלת תאריך ההגשה של הטופס המפושט. הם יוציאו כמובן את מכתבי "נא להגיש תוך עד 4 חודשים" לפי הסדר של פתיחת התיקים, אבל לדעתי הם יוציאו לכל מגישי תחילת ספטמבר 2006 במכה אחת.

אתה צודק, בכל מקרה מי שיגיש ראשון יטופל ראשון

יכול להיות שהם יתחילו לעבד רק אחרי 4 חודשים אבל אני מניח שהם יתחילו מוקדם יותר. ה 4 חודשים יהוו מעין "התחייבות" מסויימת. נהיה יותר חכמים כשיגיעו המכתבים הראשונים בעוד בערך 6-8 חודשים......

למעלה