שאלות לגבי הגשה בבפאלו

orenberg

New member
שאלות לגבי הגשה בבפאלו

חברה שלי עובדת כרגע בקנדה במסלול ה Live in Caregiver 1. האם היא יכולה להגיש בקשה באותו זמן בבאפלו ל Skilled worker? (במטרה לחזור לארץ עד שתקבל את ה PR) 2. אם כן, העובדה שהיא עובדת פה (בקנדה) מוסיפה לה נקודות? 3. האם יש משמעות ל AEO בבאפלו? לפני שאתם קוטלים אותי - לא מצאתי תשובות לשאלות האלה בפורום וגם לא במאמרים תודה רבה לעונים!

במסלול ה קר גיוור אפשר לקבל PR

בלי 67 נקודות, ובלי בחינה באנגלית אחרי שנתיים עבודה. היא יכולה להגיש תיק PR בבאפאלו אם היא כבר מעל שנה כאן ויש לה 67 נקודות. המסלול שם לוקח כ 19 חודש. מעל שנה בקנדה מוסיף נקודות אבל אם היא כבר מעל שנה למה לא לסיים עוד שנה כמטפלת ולקבל די אוטומטית PR מתוך קנדה? יש בבאפאלו משמעות ל AEO זה מוסיף עוד נקודות על עבודה מוסדרת מראש, כניראה שבבאפאלו אין עיבוד מועדף כי כולם שם כניראה בעיבוד מועדף אבל לא להסתמך עלי ולבדוק שם. אם יש AEO כדאי כניראה להגיש בתל אביב ולא בבאפאלו.

orenberg

New member
תודה על התשובה המהירה! ועוד שאלה...

אם היא עובדת פחות משנה בקנדה היא לא יכולה להגיש תיק לPR בבאפלו? הבעיה היא שאני נמצא כאן באשרת תייר. לפי מה שכתבת, אני לא אוכל לקבל אישור עבודה זמני פתוח (כי אנחנו "ידועים בציבור" וגרים ביחד). בתור סטודנט להיות פה זה קצת יקר... אז האפשרות היא להגיש תיק בבאפלו בשבילה ולהגיע לארץ.

כל צי שיש בידו רישיון עבודה קנדי

שתוקפו שנה או יותר ונמצא כרגע בקנדה רשאי להגיש בבאפאלו. היא יכולה להגיש תיק מלא עם מסמכים מתורגמים ומאושרים אצל נוטריון בבאפאלו, להערכתי אין בעיה להתפטר מהעבודה ולחזור לארץ. לפי מה שהבנתי מהאתר, מספיק שיש לה ביד רישיון לשנה היא לא חייבת כניראה להיות כאן שנה בפועל. אבל עדיין הרישיון לא נותן לה את הנקודות על ניסיון קנדי, רק העבודה בקנדה בפועל.

למעלה