שאלות לגבי ההופעה

n o a 81

New member
שאלות לגבי ההופעה

לא מצאתי שרשור מסודר על הנושא אז מצטערת מראש אם זה הפריע לסדר בפורום או משו בכל מקרה רציתי לדעת איזה הנחות ,מבצעים וכ"ו יש כדי להגיע למופע ב-9.9 .. באיזה שעה הבלאק עולים להופיע ? [כי אני הולכת להגיע בעיקר בשביל זה..] ואם ידועים לכם עוד מקומות שאפשר לזכות בהם בכרטיסים חינם למופע חוץ מוואלה?[נדמה לי ששנה שעברה גם אצלכם בפורום היה אפשר..] תודה ענקית למי שיענה , אני מאמינה שאני אתחיל להיכנס לכאן לקראת המופע :)

x N O A M x

New member
היי :)

באמת אנחנו צריכים לעשות שרשור מסודר.. אוקי אז ככה, ביינתים אין שום הנחות. את יכולה לקנות כרטיסים רק בהדרן (www.hadaran.co.il) שכל כרטיס עולה 249 ₪. יש גם כרטיס ויאייפי ששוב, אני לא מניחה שתקני בכזה סכום (ושאני אומרת סכום אני מתכוונת ל1550 ₪). אני מניחה שלקראת המופע אנשים יפרסמו פה הודעות עם הנחות לקניית כרטיסים, אז את יכולה להיכנס ולבדוק. ואני חושבת שאין עוד מקומות שזוכים בהם בכרטיסים חוץ מוואלה..גם אני עונה מוואלה על הטריוויה שלהם בטלפון. בעיקרון אני חושבת שהפיז עולים להופיע בתשע בערב, אבל זה עדיין לא בטוח. בעיקרון אני מגיעה לשם מתי שהשערים נפתחים..יש מה לעשות :) מקווה שעזרתי.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HADARAN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מתי תתחיל בכלל ההופעה של ג'רושלם רוקס אני

יודע שהשערים נפתחים בשלוש אבל מתי ההופעות יתחילו ?

x N O A M x

New member
אוקי כתוב על הכרטיס:

15:00 - פתיחת שערים 16:00 - תחילת המופעים 23:00 - סיום המופע

מה חשבתי שזה שעתיים לפחות אחרי אני צריך להיות

שם בדיוק שהשערים נפתחים (מזל שאני קרוב לשם) חשבתי יתנו איזה שעתיים לפני ההופעה אבל שעה???!!!!!

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טיפש XDDDDDDDDDD

Lopezit

New member
שאלה

כשאני מזמינה מהדרן רשום שצריך לאסוף את הכרטיסים מהקופות בשביל לעשות את זה יבקשו ממני להראות את הכרטיס אשראי שאיתו הזמנתי?? או שהם שולחים איזה טופס או משהו?

x N O A M x

New member
אפרופו מופע

אבא קנה לי היום כרטיססD: כזה אני נוסעת באוטו עם אמא והוא מתקשר אליי "קניתי לנעם כרטיס להופעה" והוא לא ידע שאני שם כי הוא רצה לעשות לי סוד והכל חחחחח אמרתי לו כזה 'תודה' והוא מה זה הבתאס כי הכל נהרס
כפרעליו D:

n o a 81

New member
תודה רבה נועם :)

גמאני שמעתי על המבצע של ישראכארט.. האמת ככה זה יוצא משתלם,170 שקל לכרטיס,זה לא כזה נורא.זה אפילו מחיר בסדר למופע שמרימים שם .

HaDaRoSh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ועוד אני הפרייארית היחידה ששילמה 360 שקל

למעלה