שאלות לגבי החזרה מחופשת לידה

מצב
הנושא נעול.

noh1

New member

אני מורה ועובדת במשרה מלאה אך מפוצלת: 13 שעות במשרד החינוך בב"ס א' 13 שעות בגן פרטי דרך עמותה. אני יוצאת לחופשת לידה ב- 3.1.05 בעזרת השם! יוצא מכך שאני צריכה לחזור לעבודה שבועיים לפני חופשת פסח. א. האם יש איזה שהיא מגבלה לקחת ימי מחלה במהלך השבועיים שלפני החופש, ואז "לחזור לעבודה" כלומר לצאת לחופשת פסח ברצף? ב. האם יש לי אפשרות להתפטר ממקום עבודה אחד, ולקבל דמי אבטלה חלקיים? ג. במידה וכן (יש דמי אבטלה חלקיים) לכמה חודשים אני זכאית לקבל דמי אבטלה, בהנחה שעבדתי 24 חודשים לפני? אודה מאוד לתשובותיכם !

אם אכן, חלילה תהיי חולה....

אני מורה ועובדת במשרה מלאה אך מפוצלת: 13 שעות במשרד החינוך בב"ס א' 13 שעות בגן פרטי דרך עמותה. אני יוצאת לחופשת לידה ב- 3.1.05 בעזרת השם! יוצא מכך שאני צריכה לחזור לעבודה שבועיים לפני חופשת פסח. א. האם יש איזה שהיא מגבלה לקחת ימי מחלה במהלך השבועיים שלפני החופש, ואז "לחזור לעבודה" כלומר לצאת לחופשת פסח ברצף? ב. האם יש לי אפשרות להתפטר ממקום עבודה אחד, ולקבל דמי אבטלה חלקיים? ג. במידה וכן (יש דמי אבטלה חלקיים) לכמה חודשים אני זכאית לקבל דמי אבטלה, בהנחה שעבדתי 24 חודשים לפני? אודה מאוד לתשובותיכם !
אם אכן, חלילה תהיי חולה....
הרי שאין בעיה. אם לא תהיי חולה, אז זה כמובן תלוי בכישרון המשחק שלך... יש דרך פשוטה יותר: תוכלי לבקש חופשה ללא תשלום בתקופה זו או לקחת ימי חופש שנצברו לך. כעיקרון, תוכלי להתפטר ממקום עבודה אחד לצורך טיפול בילדך ותוכלי לקבל דמי אבטלה ולהמשיך לעבוד במקום השני, אולם, הסכום שאת משתכרת במקום בו תמשיכי לעבוד, ינוכה לך מסכום דמי האבטלה. תהיי זכאית לדמי אבטלה למשך 3 חודשים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה