שאלות לגבי הלימודים

212smile

New member
שאלות לגבי הלימודים

אהלן, מעונינת לללמוד פסיכולוגיה בשנה הקרובה. ומתלבטת על שילובים אפשריים- אשמח לשמוע מכם אילו שילובים אתם עושים/ מכירים והם שימושיים.
מה דעתכם על פסיכו-ביולוגיה? ופסיכו- מדעי המחשב?

אין ספק שזהו תואר תחרותי. אשמח לשמוע באילו אוניברסיטאות התחרות מורגשת יותר (העברית?) וכמה זה משפיע על האווירה בפקולטה.
המון תודה

sense9

Member
מנהל
פסיכולוגיה ומדמ"ח

ראיתי על זה שרשור לא מזמן בפורום סטודנטים. אאז"נ, הרוב טענו שזה שילוב קשה, אבל ממליצה לך לחפש ולקרוא אותו.

beltal8

New member
יכול להעיד על פסיכולוגיה-ביולוגיה בחיפה

השנתון שלנו לפחות, לא תחרותי ומאוד עוזר ותומך! יש לנו קבוצה בפייסבוק לשאלות ובקשות ואפילו ג'ימייל כיתתי להעלאת סיכומים גורפת. גם ההרגשה מאוד נעימה.. אני מאמין שזה תלוי באנשים, וגם תלוי באווירה שכמה אנשים יכולים להשרות ישר מההתחלה (ליצור אחווה).

מבחינת השילובים - זה מאוד תלוי בך. תלוי גם במה הכיוון הכללי שלך כרגע (שאולי ישתנה אחר מכן). התואר ללא ספק יהיה קשה עם השילובים האלה, יותר עמוס. אם הכוונה היא להמשיך לכיוון הנוירו, אני חושב שביולוגיה יכול לעזור, לפחות מבחינת הרחבות.. אפשר להסתכל על זה גם פשוט בחוג נוסף איתו תוכלי להמשיך, אם תשני את דעתך במהלך התואר או משהו.

יש שיגידו שאם את נעולה מאוד על פסיכולוגיה, לא לקחת חוג נוסף עמוס/קשה, אבל אני לא מסכים עם הטענה.. אני חושב שזה מרתק ככה, אני נהנה מאוד מהלימודים ואני ממש חושב שאפשר להשאר על ממוצע גבוה למען התואר השני. מה שכן, וזה דבר חשוב: סביר להניח שיהיה לך פחות זמן להתנדבויות במהלך התואר ("התנדבויות" שתצטרכי לעשות כדי להיחשף לתחום, ויותר פרקטית, כדי לקבל המלצות לתואר שני).
בהצלחה

למעלה