שאלות לגבי הספא-וילג' בחמת גדר

blue23

New member
שאלות לגבי הספא-וילג' בחמת גדר

שלום אני מתכננת חופשה בחורף הקרוב ואחד האתרים ששמעתי עליו הוא מלון הספא-וילג' בחמת גדר. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שביקרו שם. ובנוסף כמה שאלות: 1.איך החדרים במלון? האם מדובר בבקתות שניתן למצוא בכל צימר מצוי, או שהן יותר מיוחדות. 2.איך בנוי אזור הספא? האם יש בו יחוד מסוים? או שפשוט מדובר במתחם פשוט כמו שניתן למצוא בחמי יואב/געש? 3. האם יש פרטיות,או שלמרות מגבלת האנשים עדיין צפוף בסופי-שבוע במתחם הספא. 4.מה קורה כשיורד גשם? האם אזור הספא מקורה? או שככל שיותר קר וגשום השמחה גדולה יותר (בגלל המים החמים)? אשמח לקבל כל תשובה המלצה וחוות דעת....

שמר2

New member
את האתר שלהם את מכירה?

יש שם גלריות תמונות שקצת מתחבאות (צריך לפתוח את הקישור "לפרטים נוספים"). אני הייתי שם בסיור ולא בגשם אז אין לי הרבה מה להוסיף על מה שיעלה החיפוש לפי: חמת גדר שימי לב שהיה שם דיון מאוד מפורט על איזו תלונה לא ברורה של לקוחה שלא ברור על מה התלוננה. בהצלחה

ה דרומי

New member
ספא-וילג' -חמת גדר

מדובר על חדרים\בקתות שבתוכם יש ג'וזי גדול סאונה חמה שולחן ושני כסאות מיטה זוגית לגבי הסוויטה שבה אין סאונה אבל יש מטבחון סלון. כול חדר מקבל חלוקי רחצה בצבע לבן הסוויטה מקבלים חלוק אדום את הא.הבוקר הם מגישים במתחם הוילג' שלהם הברכה והכסאות במתחם שיש בו ברכת מים חמים{מוצל } כמו בבריכה הגדולה חוץ מזה שהמקום הוא ללא {דרדקים} היתי שם לדגום לצערי אין לי מספיק
לנפוש שם אני לא בעלי המקום עברתי בקשתי להתרשם ולצלם.

ה דרומי

New member
הסוויטה מבחוץ לא צולמה מבפנים

באותו הזמן לא היתה מסודרת וביקשו לא לצלם ככה אז רק תמונה שלה מבחוץ והיא יותר יקרה משאר הבקתות ואין לה סאונה בפנים .

שמר2

New member
מוזר מאוד עניין הסאונה

אולי פיספסתי משהו אבל פתאום הסאונה של היום היא הג'אקוזי של שנות ה-90: חובה במקומות מהדרגה האחת מעל הגבוהה. זה מוזר כי בארץ חמה כמו שלנו סאונה לא ממש חביבה על רוב האנשים ואפילו במועדוני ספורט ונופש יקרים רוב האנשים נכנסים לסאונה היבשה לשתיים-שלוש דקות רק בשביל ההרגשה. מעניין האם באמת אנשים משתמשים בזה בחדר שלהם או שהיא סתם זוללת חשמל.

ה דרומי

New member
שולחן לשנים בבקתה

כותב שוב אני לא יח"צן שלהם היתי שם ובקשתי לראות ולהתרשם אין לי את האפשרות
ללילה שם

למעלה