על עגבניות, צנוניות ושאר ירקות..
איזה פרק.. כל כך הרבה טלטלות אישיות, איזה שילוב של עלילות מעולות ומרגשות ואז סצינות מגוחכות או מבחילות. מה קורה להם שם? אני בוחרת להתחיל בג'יל, |ב ולא שהיא רוצה להתערב בחיי האהבה של הבן שלה או משהו כזה (כמו שהיא אמרה אתמול לבריטני) אבל היא היתה מקסימה, על החולצה המקסימה שהדגישה גם את הצבעים הטבעיים המקסימים שלה ואת הגוף השמור שלה היא מקבלת ממני 3 כוכבים גדולים, חבל שבתסרוקת והתכשיטים שלה הורסים, כל כך חבל... ובריטני- איזה משחק הא? פתאום היא נראית כל כך תמימה, וילדה טובה, |מ בהתחלה חשבתי שהיא הולכת להפתיע אותי עם שמלה תכלת מקסימה וגקט גינס קטן כיאה לבחורה בגילה ומעמדה אבל.. איזה אכזבה, ראיתם את הסילסולים שהיו לה על השמלה? היא מקבלת נקודת זכות על התסרוקת המקסימה, שהיתה מאוד מוקפדת אבל גם צעירה ומקסימה. ניקי... מה קורה שם? בכוח להיות אשת עסקים? החליפה הסגורה עד כדי חניטה בצבע אחיד וחזק כל כך, היא נראתה כמו עגבניה בשלה שעומדת להתפוצץ. אכזבה נוספת נרשמה בכיוון מקאנזי- שוב פעם שער שאופן ילדותי וחולצה שנותנת לה מראה של ילדה בת 10, אני מבינה שמנסים לגרום לנו להרגיש שהיא ילדה טובה אבל עדיין, קצת יותר פלפליות, קצת יותר מתיקות ופחות ילדותיות גם יעשו את העבודה וגם יראו הרבה יותר טוב. אשלי- לא דיברנו כבר על חצאיות מותן? לא מתאים לך! את גבוהה את יפה אז מה אם את בהריון. אבל אני מוכנה להתעלם זכות התסרוקת, גם שאת מנסה להראות כאילו רק סתם אספת את השער עדיין- את יפיפיה! פשוט מקסים בנות גנואה- תלמדו לפעמים השקעה מועטה גורפת את כל הקלפים. יותר מכל רציתי לדבר על נינה... אבל מה? אין מילים בפי, איפה מצאת כזה חולצה? ועוד שרוולים מתנפחים? לא! את עגולה, את נמוכה לא מתאים, נראה כל שחקן פוטבול שמסמיק :- ומה חשבו לעצמם יוצרי צח"מ? שאנחנו באמת מעוניינים לראות את נינה ותומאס נמרחים אחד על השני? את תומס מוריד חולצה? את נינה עם כל גודלה מתיישבת על הבחור הצנום? כמה שניסו להפוך את הסצינה הזו לרומנטית, לטעמי? בחילה אחת גדולה. על ויקי אני לא יוסיף- לא יכולה לרדת על הדיווה שלי, לא שהיא בכזה משבר מצטערת שהטרדתי אותכם בדעותי הקטלניות, אני שמחה לבשר לכולכם- החברה שאני עובדת בה מפתחת קורס ללמוד מוכרות להתאים בגדים ללקוחות לפי הנתונים (וכבר יש מתענינים ברכישת הקורס!!) , ומי הולכת להדריך אותו? ג'ני שלכם!! אני מתרגשת.. אני הולכת להפוך חביב למקצוע. ואתם הראשונים שיודעים על זה