שאלות לגבי הפרק היומי

munahila

New member
שאלות לגבי הפרק היומי

שלום לכולם,חזרתי מחופשה
של שבועיים,כך שנוצר לי קצת פער... מה השתבש בין אשלי לויקטור? האם ויקטור יודע שניקי עובדת בז'בו? הסצנות בין נינה למשופם מתחילות להימאס קצת,לא?

The Abbott Girl

New member
האממממ האממממ ../images/Emo72.gif

אשלי גילתה על התוכנית של ויקטור להרוס את ז'בוט ולכן היא לא מדברת איתו כרגע... ויקטור עוד לא יודע שניקי הצטרפה לצוות ז'בוט הסצינות בין נינה והמשופם 2 אני מבקשת, אכן נמאסו, ומהיום הוא כבר לא משופם....

ים כחול

New member
נכון....

נינה + סקוט =
חידת היום : למען מי מהנשים בסדרה ויקטטור היה מוכן לוותר על שפמנונו ?? פתרון החידה : תרדו למטה ... תרדו עוד טיפה .... ממש עוד טיפונת .... פתרוני : אף אחת !!! יש גבול למה שהוא מסוגל להקריב עבור נשים !!! אך אם יציעו לו להוריד שפם תמורת ז"אבו תוך שניות השפם ייעלם
, הכל כדי לנקום בג"ק

kawa

New member
הפרק של היום ../images/Emo4.gif

שעתיים תמימות נינה והשפם! הצילו! להאמין שתפסו דקות מסך ועוד בשביל המונומנט עשו 'קלוזאפ' על שפתו העליונה של המסטג' הקטן ( יענו תומס ) ( למה בכלל מבטאים את השם שלו במלעיל לעזזל? ) היה מגוכך מאד ההטפת מוסר של ג'יל לבריטני על מוסר, ג'יל שסחטה את ג'והן וקיבלה 20% ממניות ז'בו, ג'יל שעשתה את בילי בקומבינה, ג'יל האימא למופת של פיליפ, ג'יל שפיתתה את ג'ק ואיימה לפרסם את התמונות בעיתון. כל קטעי הבריטני מקי- ראול בילי מעצבנים, מן חיקוי עלוב לסדרת 'נוער' של נערים ממוצעים בארצות הברית. יאק. וכרגיל, הסיפור הגדול והטוב באמת הוא ניקי – אשלי – ויקטור ג'ק אני זוכרת שכשהתחלתי לראות צח"מ, לפני 13 שנה, הם היו עוד הרבעייה החמה, המעניינת והמרתקת של צח"מ- אשלי בבית חולים לחולי נפש אחרי ההתמוטטות הנפשית כאשר ויקטור אילץ אותה כמעט לעשות הפלה של ילדם המשותף כשניקי גוססת ( ובגלל זה ) – ג'ק זועם על ויקטור ( כרגיל ) שרואה אותו האחראי להתמוטטות של אשלי, אשלי עם פלאשבקים של ויקטור צועק עליה ש"איך היא יכלה להפיל את הילד" וניקי באה לבקר את אשלי בבית החולים כדי להתעמת איתה, אוה, אלו היו ימים, כל שאר סיפורי YR הם טראח, אני חושבת שהסיפור האמיתי נסוב סביב ניקי, ויקטור, ג'ק, ג'ון, אשלי, ג'יל וקת'רין, אלו הגיבורים האמיתיים של 'מנוח'. אז הרבעייה הזאת משחקת שוב עכשיו, והיא מקסימה . אין כמו הסצנה בה ויקטור שואל בטלפון את אחד מ"אנשיו" שיבררו מיהם שהפקידו את הכסף בעוד ניקי ברגע זאת הייתה סצנה גדולה, כמעט כמו אחותה הגדולה עוד יותר, הסצנה בה פורסיית' מתבשר ע"י ג'ק בטלפון כי 'לא צריך שיחה' כי "האנשים שלנו מעבירים כבר את הכסף" אשלי וויקטור שוב בעיות, ג'ק מגונן על אשלי "אחותו הקטנה" כמו לפני 13 שנים
דבר לא השתנה בין ג'ק הפטרון החביב ה'סמיילי' ואשלי הרגשנית שמידי פעם מתמוטטת ומתאשפזת בעקבות ויקטור ... ותומס, אין להם בושה להראות קצף גילוח בשידור ישיר? אני אישית מוותרת על לראות את כוכבי צעירים חסרי מנוח במקלחת, בשירותים ומתגלחים, יש גבול, גם איך עשו את הסצנה הזאת א-לה סקסית, כולה גילוח, נינה התיישבה עליו בתנוחה מה-זה סקסית למה מה?

Dawn12

New member
אחח... המרובע הקלאסי

חבל שלא ראיתי אותו בימים ההם, וחבל שלא נותנים לנו פלאשבקים מהתקופה ההיא.

Dawn12

New member
הסצינות שלהם לא נמאסו!

אני מאוד שמח שתומאס מקבל זמן מסך. בערוץ שבו אין פרסומות - הסצינות שלו עם נינה הן הדבר הכי קרוב לזה. גם ככה נדמה ששניהם חיים בעולם משלהם, מנותקים מכל העלילות האחרות בג'נואה סיטי. אז אם כבר משוואה: נינה + תומאס = הפסקה
בסה"כ פרק לא משהו בכלל. הסצינה הכי טובה בפרק ארכה בערך חמש שניות והיא כמובן המפגש בין ניקי ואשלי ליד הבריכה. קמצוץ קטן ממה שמחכה לנו בעתיד...
וויקי המסכנה שלי...
הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו הוא עוד מישהי שתרד מהפסים בסדרה הזאת.

kawa

New member
אבחנה מדהימה ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

הפסקת פרסומות לסכיני גילוח. תומאס- גילוח בע"מ

יוליקה

Member
מנהל
גילוח השפם ו-

האם מישהו שם לב שהשפם למעשה כבר היה קצוץ לפני שנינה התחילה לגלח אותו?? מריחת קצף הגילוח הראשוני היה על השפם המלא, אבל כשסיימה למרוח כבר לא היה שפם. תיראו מחר בשידור החוזר או ביום ששי. ושאלה -
האם ניקי יודעת שאשלי בהריון??????

Dawn12

New member
ניקי לא יודעת כלום

לא על הקשר שלה עם ויקטור ולא על ההיריון. אבל מעכשיו הן יעבדו יחד מספיק שעות כדי לגלות פרטים חדשים אחת על השנייה.

python 4

New member
ג'אבו?../images/Emo12.gif

כמדומני זה ז'בו - ראשי תיבות של "ז'ק, בילי ואשלי" כפי שסיכמנו בעבר, לא?

python 4

New member
אכן, את צודקת..

כשנינה התחילה לגלח בסקסיות מבחילה את שפמו של 'תומס' (תודה אנשים, עד היום הוא היה 'החבר המוזר של נינה') השפם כבר היה מגולח. ואת כל הסצינה הזו אפשר לסכם במילה אחת - בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
כאילו, מה נסגר איתם שם? מילא הם חייבים לדחוף לנו את שני הדמויות הכי פחות אטרקטיביות בעולם הסבון - נינה, שמאז תקופת פיליפ הכוסון (ולא, אני לא מדבר על פיליפ IV השמנמוץ) לא היתה לה עלילה אחת נורמלית, ותומס שכנראה שכב עם אחת מעוזרות ההפקה כדי להיכנס לתפקיד - מילא שני הדמויות האלה עדיין לא הגשימו את עצמן ולא מתו בתאונת דרכים מסתורית, או שמא בסכינו של רוצח סדרתי חביב, מילא זה, אבל להראות לנו סצינה כזו מבחילה, up close & personal? ואולי זו ההתגייסות של מפיקי צח"מ למאבק במגיפת ההשמנה בארה"ב? אני בטוח שאחרי שהפרק הזה שודר שום עקרת בית משועממת בארה"ב לא אכלה עד הערב. בכלל, צח"מ משופעת ביותר מדי שחקנים אשר מקורבים להפקה ו/או שכבו עם גורמים בהפקה (כגון כריס, נינה ואני בטוח שגם תומס). היום לא היו רגעי תשוקות בצח"מ, אבל באופן מעניין היו רגעי צח"מ בתשוקות, כן כן, שני עלילות מרכזיות שם התקדמו היום בצורה כזו מהירה שלרגע נתקפתי סחרחורת קלה. למעשה, שודר היום הפרק הכי טוב בתולדות תשוקות עד היום, ולעומת סצינת ה- 9 וחצי שבועות של שכרון נינה בצח"מ זה בהחלט היה בולט היום. והכי מצחיק, כשתרזה התעוררה בבוקר למחרת הצעת הנישואים של אית'ן היא שאלה את אמא שלה אם זה היה באמת או שזה היה רק חלום, בגלל שהיא רגילה שיש לה חלומות בהקיץ כאלה. אז אמא שלה ענתה לה "לא, מי אִיחָה, חלומות בהקיץ יש רק בצח"מ". בזיון! הידד, היום מתחילה העלילה המייגעת "ויקי והטראומות", שמצטרפת לשאר העלילות המרתקות - "מי רוצה את ליבה של מק", "קחי אותי נינה" וכמובן "אוליביה תמותי כבר" הנפלאה. בעעעעע.. הכי טוב שאפשר לצפות לו בפרקים הקרובים (לפחות עד לשובה של...) זה הישיבות הסוערות של ההנהלה המורחבת של ז'בו והנקמה המתוקה של ויקטור. לא? ואם לא תמיד אפשר לעבור לתשוקות. איתן ותרזה מתחתנים! זה אומר שגוונוש פנויה בשבילי! הידד!

python 4

New member
אה כן,

לא מצאתי תמונה של גוון2 אז שמתי במקום תמונה של אייבי אם ילדיי. מישהו מתנגד? ידעתי שלא.

kawa

New member
היה צריך לעשות את זה כך:

נינה חוטפת את תומס לבית העץ נינה קושרת את תומס נינה מגלחת לו ת'שפם

junny

New member
על עגבניות, צנוניות ושאר ירקות..

איזה פרק.. כל כך הרבה טלטלות אישיות, איזה שילוב של עלילות מעולות ומרגשות ואז סצינות מגוחכות או מבחילות. מה קורה להם שם? אני בוחרת להתחיל בג'יל, |ב ולא שהיא רוצה להתערב בחיי האהבה של הבן שלה או משהו כזה (כמו שהיא אמרה אתמול לבריטני) אבל היא היתה מקסימה, על החולצה המקסימה שהדגישה גם את הצבעים הטבעיים המקסימים שלה ואת הגוף השמור שלה היא מקבלת ממני 3 כוכבים גדולים, חבל שבתסרוקת והתכשיטים שלה הורסים, כל כך חבל... ובריטני- איזה משחק הא? פתאום היא נראית כל כך תמימה, וילדה טובה, |מ בהתחלה חשבתי שהיא הולכת להפתיע אותי עם שמלה תכלת מקסימה וגקט גינס קטן כיאה לבחורה בגילה ומעמדה אבל.. איזה אכזבה, ראיתם את הסילסולים שהיו לה על השמלה? היא מקבלת נקודת זכות על התסרוקת המקסימה, שהיתה מאוד מוקפדת אבל גם צעירה ומקסימה. ניקי... מה קורה שם? בכוח להיות אשת עסקים? החליפה הסגורה עד כדי חניטה בצבע אחיד וחזק כל כך, היא נראתה כמו עגבניה בשלה שעומדת להתפוצץ. אכזבה נוספת נרשמה בכיוון מקאנזי- שוב פעם שער שאופן ילדותי וחולצה שנותנת לה מראה של ילדה בת 10, אני מבינה שמנסים לגרום לנו להרגיש שהיא ילדה טובה אבל עדיין, קצת יותר פלפליות, קצת יותר מתיקות ופחות ילדותיות גם יעשו את העבודה וגם יראו הרבה יותר טוב. אשלי- לא דיברנו כבר על חצאיות מותן? לא מתאים לך! את גבוהה את יפה אז מה אם את בהריון. אבל אני מוכנה להתעלם זכות התסרוקת, גם שאת מנסה להראות כאילו רק סתם אספת את השער עדיין- את יפיפיה! פשוט מקסים בנות גנואה- תלמדו לפעמים השקעה מועטה גורפת את כל הקלפים. יותר מכל רציתי לדבר על נינה... אבל מה? אין מילים בפי, איפה מצאת כזה חולצה? ועוד שרוולים מתנפחים? לא! את עגולה, את נמוכה לא מתאים, נראה כל שחקן פוטבול שמסמיק :- ומה חשבו לעצמם יוצרי צח"מ? שאנחנו באמת מעוניינים לראות את נינה ותומאס נמרחים אחד על השני? את תומס מוריד חולצה? את נינה עם כל גודלה מתיישבת על הבחור הצנום? כמה שניסו להפוך את הסצינה הזו לרומנטית, לטעמי? בחילה אחת גדולה. על ויקי אני לא יוסיף- לא יכולה לרדת על הדיווה שלי, לא שהיא בכזה משבר מצטערת שהטרדתי אותכם בדעותי הקטלניות, אני שמחה לבשר לכולכם- החברה שאני עובדת בה מפתחת קורס ללמוד מוכרות להתאים בגדים ללקוחות לפי הנתונים (וכבר יש מתענינים ברכישת הקורס!!) , ומי הולכת להדריך אותו? ג'ני שלכם!! אני מתרגשת.. אני הולכת להפוך חביב למקצוע. ואתם הראשונים שיודעים על זה

junny

New member
ועוד משהו קטן..

את תואר ציטוט השבוע אני מעניקה לויקטטור (לניל..) כששמע שההלוואה ניתנה על ידי מקורת מגנואה סיטי: " אתה לא חושב שזה הופך ונהיה מעניין יותר מרגע לרגע?" לי יש 5 מילים לומר לו: " אתה עוד לא יודע כמה"!!!!! חחחחחחחח.....

Dawn12

New member
מדור האופנה לא מאכזב גם הפעם ../images/Emo45.gif

מסכים כמעט עם כל מה שכתבת, אבל ממתי את מחלקת כוכבים? לא סיכמנו על דרקונים?
ברוב הסצינות אני ממש לא אוהב את הצורה שבה ג'יל מתלבשת. לא ברור לי למה המלבישים משאירים אותה תקועה אי שם בשנות ה-80 עם החליפות המזעזעות האלה (כמו הדבר הירוק הזה שהיא לבשה היום). אני מקווה שמישהו שם יתעשת בעתיד.

junny

New member
תודה דון יקירי

ואתה צודקת.. שכחתי לגמרי, סיכמנו על דרקונים אני אשתדל יותר להבא

למעלה