אני מקפיאה בקופסת פלסטיק מכל סוג שהוא, ואם לא
בא לי ללכלך את הקופסה או שאין לי מספיק מקום במקפיא, מכניסה לקופסה שקית ניילון, יוצקת לתוכה את המרק, מקפיאה וכו'.
הכמות המוקפאת היא לפי גודל המנה שארצה לאכול אחר כך. לפעמים מקפיאה אפילו בכוס חד-פעמית של שתייה חמה, אם מדובר
במנה אחת בלבד.
אני מרבה מאד לבשל ולהקפיא מרקים בחורף
מקפיאה כמעט כל מרק, אם כי לא תמיד אוהבת להקפיא מרק שיש בו חתיכות ירקות כי המרקם שלהן לאחר ההפשרה לא נעים לי.
מרק ירקות מחיתי כגון מרק כתומים, אוהבת להקפיא.
להפשרה אני מורידה מהמקרר למקפיא ערב קודם ואם שכחתי או ממהרת להפשיר - מוציאה מהמקפיא לשיש. למעשה כמו
בהפשרה של רוב הדברים.
חימום - אפשר בסיר קטן על האש, ואם רוצים במיקרו - בצלחת עמוקה עם המכסה המיוחד למיקרו. שמתי לב שבכוס או בקערית
או בקופסה, צריך לחמם במיקרו רק קצת, להוציא, לבחוש ולחמם עוד קצת, כי זה לא מתחמם באופן אחיד בכל חלקי המוצר.
בהצלחה!!