שאלות לגבי ה h-10

odedra10

New member
שאלות לגבי ה h-10

יש לי מס' שאלות לגבי ה h-10 1. מה ההבדל בין הדגם של ה 5 gb ל 6 gb מלבד הנפח? 2. איזה אחריות יש לי על המכשיר וע"י מי ? 3. מה מקבלים בערכה עם המכשיר בערכה ? הבנתי שמקבלים סקין סיליקון האם זה נכון ? 4. איך מתבצעת ההטענה ? האם יש אפשרות להטעין דרך חשמל או שזה דרך המחשב כמו האייפוד ? כמו כן כמה זמן לוקחת ההטענה עד למצב מלא ? 5. איזה עוד חלקים או תוספות כדאי לי לקנות בתור התחלה (כאשר אני יקנה אני מעוניין לקנות בפעם הראשונה את כל מה שאני צריך ולא להמשיך לחפש אחר כך )? 6. איך ההקלטה שלו ? כלומר האם אני יוכל להקליט הרצאה באוניברסיטה ולהבין אח"כ נאמר שם ? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זו הוצאה כספית לא מבוטלת ואני רוצה להיות בטוח במה שאני קונה... תודה לעונים ואני בטוח שיהיו שאלות נוספות לאחר הקנייה ...

weird dust

New member
תשובות לגבי ה-H10

1) אין הבדל, רק הנפח. 2) בארץ במקרה וקניתה בבאג או בארקדיה היבואנית הרשמית זה בארקדיה, היבואנית הרשמית. 3) כן, מקבלים קייס סיליקון שקוף, הוא נחמד מאוד. אני יודע שמקבלים גם מטען, כבלים, ספר, דיסק תוכנה ודרייברים ואני לא זוכר יותר. 4) הטענה דרך המחשב והחשמל. 5) אתה יכול לקנות דוק (לא זוכר את השם בעברית כרגע), זה לא הכרחי. 6) ההקלטה צריכה להיות טובה. הנגן בכללי הוא נגן מצויין, יש פה הרבה חבר'ה איתו ואני בטוח שהם ישמחו להמליץ.

odedra10

New member
תודה על התשובות, בעיקרון ההתלבטות

שלי היא בינו ולבין המיני 6 gb רק שלמיני אין הקלטה וזה חיסרון משמעותי . אני אמור להחליט עד סוף השבוע(את המיני אני יכול לקנות מארה"ב) עברתי על המון תגובות בפורום ועדיין אני לא סגור כל כך ככה שכל המלצה על המכשיר ממי שמשתמש בו תתקבל בברכה . מלבד זאת ראיתי את המכשיר בדיסק קלאב ב 1320 ש"ח, ככה שאם למישהו יש גם דיעה על החנות גם עליה אשמח לשמוע . בכל מקרה weird dust תודה רבה על התשובות .

bitonano

New member
לי יש את ה-5...

מעולה, למיני אין הקלטה, רדיו, קריאת טקסט והצגת תמונות שיש ל-H10... אין לו גם עיברית רשמית שיש ל-H10... מכשיר מעולה מכל בחינה, והיתרון היחידי של המיני על פניו הוא זמן הבטריה שלו.

לא מומלץ לקנות דרך דיסק קלאב.

האחריות שהם נותנים על המכשיר היא לא של ארקדיה היבואן הרשמי,ולך תדע אם יקרה משהו למכשיר לא בטוח שיהיה מי שיתקן ויעזור לך מהבחינה הזאת.עדיף להשקיע עוד קצת ולקבל אחריות של יבואן רשמי בשביל השקט.

קבל באותו מחיר חנות יותר אמינה:

אתה יכול לקרוא קצת על פעילות החברה באתר,מנסיון אישי איתם אני יכול להמליץ עליהם.

לא,האחריות היא שלהם במעבדות שלהם.

אבל עליהם אפשר לסמוך שהם לא יעלמו פתאום ביום בהיר,וגם השירות שלהם יחסית טוב ומקצועי.קח בחשבון רק,שזאת הגרסה האמריקאית של המכשיר ולא האירופאית. (תמיד יש קאץ' במחיר נמוך
)

weird dust

New member
ולמי שלא מבין מה ההבדל בין הגרסאות

האמריקאית לא כוללת חיבור מצלמה למכשיר אלא רק על-ידי מתקן מיוחד שבונים שמכיל בתוכו בטריות ומספק כוח.

weird dust

New member
הדוק זה מגיע מהאי פוד

הם קראו לחיבור לעריסה שלהם דוק (מעגן, נקודת עגינה). גם עריסה זה טוב.

שאלה לגבי העברית

האם העברית ב-H10 היא חלקית או מלאה? האם רואים את שמות הקבצים בעברית, או רק את ה- tags כשמתנגן השיר?

bitonano

New member
רואים גם את השמות אבל בעיברית

הפוכה: למשל: משינה רואים הנישמ... אבל יש תוכנות שהופכות בלחיצת כפתור

למעלה