שאלות לגבי טיול בקיץ

• פותח הנושא bunr
  • פורסם בתאריך

bunr

New member
שאלות לגבי טיול בקיץ

שלום ! זו פעם ראשונה שלי בפורום... אז נעים מאוד! אני מעין :) יש לי כמה שאלות לגבי טיול שאני וחבר שלי מתכננים לקיץ הקרוב : אנחנו רוצים לטייל בדרום / מרכז אמריקה לא כ"כ משנה אבל מעוניינים לעשות טיול חופים בלבד למשך חודש בסביבות אוגוסט ורציתי עצות איפה כדאי לטייל בחודש זה- איפה הכי כיף מבחינת מזג אויר בתקופה , מסלול ממולץ, אם אפשר גם כמה זה בערך יכול לעלות לנו... יש לציין שאנחנו ממש לא מפונקים ורק רוצים להיות בעיקר על החוף ועדיף בחושות או משהו כזה... המון תודה מראש!! מעין

natyh

New member
לא מפונקים זה טוב

פותח הרבה אפשרויות. החופים היפים הם : מרכז אמריקה : מקסיקו הפנינצולה של יוקאטאן , בליז , קוסטה ריקה . ליווינגסטון בגוטמלה. הרפובליקה הדומיניקנית אזור קברטה ודומיה ,עד כאן מרכז אמריקה דרום אמריקה קולומביה אזור הקריבי קרתחינה פרק טיירונה וכדומה ., ונצואלה האזור הצפוני , ברזיל ופה כבר אפשר לכתוב מגילה שלמה נתרכז בעיקר איזור פורטלזה איזור סלבדור דה בהייה , אזור פורטו סגורו אראיאל דה אזודה טרנקוזו קראיבה ועוד אלפי מקומות ללא שם. מבחינת מזג האויר תבחרו : קולומביה ונצואלה או ברזיל , לדעתי ברזיל לוקחת בענק. בגלל הנוחות והגודל . תיהנו. ,

bunr

New member
תודה על התשובה המהירה! מה לגבי עלויות?

הבנתי בגדול שבממוצע זה בערך 1000 דולר לאדם לחודש ... זה נכון? וגם נראה לי שאם קונים כרטיס עם תאריכים סגורים זה גם יעלה פחות מרוב המטיילים שנוסעים עם כרטיס פתוח לשנה.... אוי כמה בא לי כבר לסוע! אשמח לעוד עצות וסתם טיפים.... מעין

natyh

New member
נשמע הגיוני

תלוי ברמת המחיה כמות הנסיעות וכולי אפשר להסתדר גם בהרבה פחות .

מוסיפה עוד משהו

איליה גרנדה בברזיל... חוף לופז מנדז.. חוף לבן , אוקינוס כחול צלול וגלים ענקיים...

למעלה