שאלות לגבי טיול בתאילנד

שקד22

New member
שאלות לגבי טיול בתאילנד

אנחנו נוסעים לחודש לתאילנד - טיסה לפוקט וחזרה מבנגקוק נשמח לקבל המלצות למלונות ברמה בינונית -גבוהה בפוקט. וכמובן נשמח להמלצות מה לעשות לאן לטייל איך להמשיך מפוקט לבנגקוק ולצפון ? אפשר לקנות הכל בפוקט? על איזה מדריך אתם ממליצים? לונלי פלנט? מצטערת על מבול השאלות אבל אין לי טיפת מושג מה אנחנו הולכים לעשות שם ואנחנו נוסעים עוד שבוע

ישנן אלפי אפשרויות...

מהו בערך המסלול שלכם? לאילו איים תרצו ללכת? יש מגוון מאוד רחב של אפשרויות כאן יש טיפים וגם על האיים וכאן בית מלון בפוקט וצפון תאילנד בקשר ללונלי פלנט יש שם הכל ומהכל. אם אין לך בעיה עם אנגלית קחי את הלונלי פלאנט האנגלי הוא תמיד מעודכן יותר ומפורט יותר. עד שמתרגמים את הספר תמיד יוצא אחד חדש יותר. בתחתית ההודעה ישנם עוד קישורים. 1.הלונלי 2.עוד בתי הארחה 3.וגם פה

שקד22

New member
תודה תודה תודה../images/Emo9.gif

בנתיים אני אקרא את הקישורים שצרפת אבל אני די בטוחה שיהיו לי עוד שאלות תודה שוב על התגובה המהירה

איילתי

New member
קצת תשובות..

המלצות טריות מפוקט... המלון הראשון שישנו בו זה הפטונג מרלין. פצצה של מלון, נמצא ממש ליד ההולידיי אין. מחיר: בסביבות ה- 2800 בהאט ללילה. עוד מלון ממש אחלה, אבל בדיוק בצד השני של הפטונג ביץ´ וזה : SALATHAI- סאלאטאי. המחיר: בסביבות 1200 בהאט. בשני המלונות זה כולל ארוחת בוקר אמריקאית. אנחנו הזמנו את המרלין מהארץ ואת הסאלאטאי הזמנו מפוקט. לא מומלץ בכלל לגשת לקבלה כי ממש דופקים מחיר מופרז- גם במלונות אפשר להתמקח על המחיר. אנחנו נעזרנו במדריך לונלי פלנט. בעיקרון הוא בסדר רק שלפעמים הוא שולח אותך לאיזה מקדש שלפי התיאורים שלו זה הדבר הכי מדהים בעולם ואז אתה מגיע (כי ככה כתוב בספר...) ומסתבר שהמקום הזה הכי קרוב לחירבה...אז לקחת הכל בערבון מוגבל. תעשו חיים

shlomi_e

New member
ואם בא לך מלון מעט יותר זול

אך עדיין סבבה (בריכה , חדר נחמד עם מזגן) תגשי ל FAMELY INN ותמורת 600 באט....הוא שלך. וכך תחסכי לעצמך 2200 באט (ימבה כסף - ביחס למקום) כדאי לבדוק!!!

למעלה