שאלות לגבי טיפול הומיאופתי

happy00

New member
שאלות לגבי טיפול הומיאופתי

אני מעוניינת לנסות טיפול הומיאופטי לבני בן שנתיים וחודשיים הסובל משקדים מוגדלים ופוליפים והסיפטומים הנובעים מכך. השאלות שלי: 1. האם להומיאופטים יש תחומי התמחות (האם אני צריכה לחפש מטפל שעוסק בתחום הספיציפי הנ"ל). 2. האם משך הטיפול הוא לתקופה מוגבלת או לתקופה ארוכה? האם במידה שהטיפול עוזר, יש לחזור עליו מפעם לפעם או שהוא אמור לפתור את הבעיה לגמרי. 3. שמעתי שיש הומיאופטים שמדברים איתם בטלפון, מתארים את הבעיה והם רוקחים תרופה. האם יש בזה טעם? (כי גם בבתי מרחקת הומיאופטים אפשר לקבל כזה שרות, במחיר עלות התרופה) 4. האם יכולות להיות תופעות לואי לתרופה? האם כדאי להתייעץ עם רופא לגבי מרכיבי התרופה שההמיאופט מתכוון לקרוח לאחר פגישת הייעוץ. בתודה.

שלום לך

1. האם להומיאופטים יש תחומי התמחות (האם אני צריכה לחפש מטפל שעוסק בתחום הספיציפי הנ"ל). - אין תחום התמחות ספציפי בהומיאופתיה. הומיאופת מטפל בכל אחד בכל גיל ובכל מקרה של חולי. 2. האם משך הטיפול הוא לתקופה מוגבלת או לתקופה ארוכה? האם במידה שהטיפול עוזר, יש לחזור עליו מפעם לפעם או שהוא אמור לפתור את הבעיה לגמרי. - משך הטיפול תלוי בכל מקרה לגופו. בהרבה מקרים הבעיה נפתרת מיד ולתמיד אך קורה שמידי פעם יש לחזור על הטיפול. 3. שמעתי שיש הומיאופטים שמדברים איתם בטלפון, מתארים את הבעיה והם רוקחים תרופה. האם יש בזה טעם? (כי גם בבתי מרחקת הומיאופטים אפשר לקבל כזה שרות, במחיר עלות התרופה). - אין טיפול הומיאופתי בטלפון, בטח לא בפעם הראשונה. רוקח אינו הומיאופת ובית מרקחת אינה קליניקה. 4. האם יכולות להיות תופעות לואי לתרופה? האם כדאי להתייעץ עם רופא לגבי מרכיבי התרופה שההמיאופט מתכוון לקרוח לאחר פגישת הייעוץ. בתודה. - אין תופעות לוואי כמו ברפואה קונבנציונאלית. התרופה ההומיאופתית הינה בטוחה ולא רעילה. רופא קונבנציונאלי לא מבין בהומיאופתיה ולא במהות הטיפול והתרופות ההומיאופתיות, כך שהתייעצות איתו לגבי הטיפול ההומיאופתי משולה להתייעצות עם דייג לגבי נושאים חקלאיים. מקווה שעזרתי.

למעלה