שאלות לגבי טפסים למניטובה

aliceb

New member
שאלות לגבי טפסים למניטובה

שלום לכולם! יש לי כמה שאלות לגבי מילוי הטפסים לוויניפג. לפי המכתב שקיבלתי מהקהילה היהודית(מכתב ראשון) אני צריכה למלא self-assesments ולשלוח אותם לרשויות במניטובה וגם לקהילה.מצאתי את הטפסים, הם נקראים Manitoba Provincial Nominee Application Form.ניתן למלא אותן במחשב. אומנם יש שם שורות לחתימה ולכן כדי לחתום ,כנראה,אני חייבת להדפיס אותם ,אז לסרוק ולשלוח לקנדה.האם מה שאני עושה, זה נכון? בטפסים אלה יש סעיף לגבי הכסף שלנו:מצד אחד מה שיש לנו(מזומן,נדל"ן,השקעות וכו') ומצד שני חובות(משכנתא,הלוואות וכו'). אני לא הבנתי האם אני צריכה למלא את זה או לא? בנוסף רשום שם,אתם חייבים להשיג מםמכים.מה אני אשיג להם:חשבונות עו"ש שלי?דו"ח שמאי על הבית שלי?דו"חות מהבנק?ועוד לתרגם? מה שלא ברור לי עוד,שיש שם מקום לחתימת העד?ואם אני ממלאת את זה בלי עורך דין? בבקשה של הרשויות ממניטובה כתוב:"שלחו אלינו את הבקשות ואת המסמכים." על אילו מסמכים הם מדברים בשלב זה לא ברור לי. אם מישהו יודע על מה אני שואלת ויעזור לי, אודה מאוד. תודה,להתראות.

dannyk27

New member
תשובות

את הטפסים אתה לא שולח אלא מביא איתך לביקור. קבל על זה הבהרה גם מהקהילה. באשר לכספים תכתוב את פירוט הכספים הנזילים, הנדל"ן והמשכנתא אם יש בצד החובות. כן תביא אישור מהבנק באנגלית באשר לכסף הנזיל. כל התיק יחד עם המסמכים התומכים אמור להיות מוכן ביום הביקור. בהצלחה

ybiri

New member
הוא מתכוון למשהו אחר...

במכתב הראשון מהקהילה רשום: It is necessary for each adult in the family to complete the self-assessment for the Manitoba Nominee program. Once you believe that you meet the criteria for immigration, please send us the assessments ואת זה כן צריך לשלוח במייל

aliceb

New member
הבהרה

תודה על ההתייחסות, ybiri צודק, לזה בדיוק התכוונתי. בכל זאת תודה.

ybiri

New member
Dannyk תוכל לעזור במקרה? אני לא רוצה להטעות..

איזה טופס הם מצפים לראות מצורף למייל?

dannyk27

New member
כנרה שיש כאן חידוש מאז הגירתי

בזמנו ל נדרשתי לשום טופס של הערכה עצמית אלא רק לכתוב במייל את השכלתי, ניסיוני ואת התאמתי מבחינת הקריטריונים למסלול. כנראה היום הם מבקשים א ז בכתב בצורה יותר רשמית. אם זאת בביקור יש למלא את הטפסים הרשמיים להגירה ולהגיע (כדאי) עם התיק מוכן.

ybiri

New member
אתה בטוח שזה הטופס שצריך למלא כתגובה למייל

הראשון ? נראה לי שמדובר במקרה זה ב2 טפסים. טופס אחד שצריך לקחת איתך לקנדה בביקור בקהילה, וטופס אחד שמוזכר במייל הראשון כ self assesment. אולי אני טועה.... אך נראה לי שמדובר ב2 טפסים שונים.

ruth1983

New member
זה לא טופס

זו טבלה, תחפשי באתר שהם מפנים אליו ופשוט תעתיקי למייל

ruth1983

New member
אצלינו זה היה

http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/pnp/comm_support.html הטבלה בעמוד הזה אולי אתם קיבלתם משהו אחר לא יודעת יש גם את זה: http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/pnp/mpnpgeneral.html אבל זה מתייחס למסלול פרובינציאלי עיקרי לא קשור לתמיכת קהילה

aliceb

New member
כן, זה בדיוק הטופס שדיבתי עליו

בעמוד השלישי מופיע הסעיף לגבי הכסף. וגם רשום- You must provide supporting documents האם אני צריכה לשלוח את המסמכים עם הטופס או רק בביקור? תודה לכולם.

למעלה