שאלות לגבי כבישת זיתים
בקיצור: בחלק ממתכוני הזיתים שמצאתי מסביב מדברים על לבחור את הזיתים שללא פגמים / נקודות שחורות.
עד כמה אתם מקפידים על זה? איזה פגמים
כמה זיתים פגומים סביר שיהיו בזיתים שכדאי לקנות (ביחס של X מתוך 10)?
מה מחיר סביר לזיתים בשוק?
בהרחבה: בזיתים שקניתי נראה שחלק גדול מהם עם נקודות שחורות עגולות קטנות (הזית הימני - הן אינן חודרות לעומק הזית ונראות כמו פגם על פני השטח), חלק עם פגמים שנראים שנובעים משפשופים שהזית קיבל בשלב מוקדם בהרבה של גידולו (הזית האמצעי) וחלק עם מכות שאינן שחורות אבל נוטות להגיע לעומק הזית (משמאל).
יש גם עם מכות גדולות ושחורות ואותם כמובן זרקתי.
תודה!
בקיצור: בחלק ממתכוני הזיתים שמצאתי מסביב מדברים על לבחור את הזיתים שללא פגמים / נקודות שחורות.
עד כמה אתם מקפידים על זה? איזה פגמים
כמה זיתים פגומים סביר שיהיו בזיתים שכדאי לקנות (ביחס של X מתוך 10)?
מה מחיר סביר לזיתים בשוק?
בהרחבה: בזיתים שקניתי נראה שחלק גדול מהם עם נקודות שחורות עגולות קטנות (הזית הימני - הן אינן חודרות לעומק הזית ונראות כמו פגם על פני השטח), חלק עם פגמים שנראים שנובעים משפשופים שהזית קיבל בשלב מוקדם בהרבה של גידולו (הזית האמצעי) וחלק עם מכות שאינן שחורות אבל נוטות להגיע לעומק הזית (משמאל).
יש גם עם מכות גדולות ושחורות ואותם כמובן זרקתי.
תודה!
