LaVinotinta15
New member
שאלות לגבי לימוד אנימציה
אז עוד 8 חודשים אני הופכת לאזרחית מן השורה ואיתה כל המטלות של הרכבת המהירה הזו שקוראים לה ״חיים בטור אדם בוגר ועצמאי״.
הגעתי לתובנה שאיך שלא אסתכל אל העתיד שלי, הקריירה שאני אבחר זה משהו שילווה אותי הרבה מאוד זמן. ובכל מקום קשה למצוא עבודה, ובכל מקום כל לימוד הוא קשה בפני עצמו.
אז הנה השאלות:
1. איפה אנימטורים יכולים לעבוד בארץ?
2. האם יש באמת עבודה לאנימטורים?
3. יכול להיות בו מצב שעובדים על פרויקט משני קצוות הפלנטה?
4. איפה הכי כדאי
ללמוד אנימציה? באיזה מכון?
5. ולהיות יותר ספיציפית, האם frame by frame מביא את הבוגרים שלו להיות מוכנים וערוכים לעבודה באולפנים הגדולים?
6. הייעד הסופי שלי: פיקסאר. הדרך: מורכבת. האם ללמוד בארץ? לעבור לארה״ב?
הייעד נראה לי רחוק וגדול אבל לא בלתי אפשרי. יש שם כמה ישראלים שעובדים, המשותף לרובם זה שהם למדו ברידילינג (60,000$ לשנה לסטודנט. גם אם אעבוד במלצרות 4 שנים אני לא אראה את הסכום הזה אף פעם. ויש לי רק כליה אחת למכור)
קיצר, מבולבלת. אשמח לתשובות.
מצטערת על החפירה היתרה
אז עוד 8 חודשים אני הופכת לאזרחית מן השורה ואיתה כל המטלות של הרכבת המהירה הזו שקוראים לה ״חיים בטור אדם בוגר ועצמאי״.
הגעתי לתובנה שאיך שלא אסתכל אל העתיד שלי, הקריירה שאני אבחר זה משהו שילווה אותי הרבה מאוד זמן. ובכל מקום קשה למצוא עבודה, ובכל מקום כל לימוד הוא קשה בפני עצמו.
אז הנה השאלות:
1. איפה אנימטורים יכולים לעבוד בארץ?
2. האם יש באמת עבודה לאנימטורים?
3. יכול להיות בו מצב שעובדים על פרויקט משני קצוות הפלנטה?
4. איפה הכי כדאי
ללמוד אנימציה? באיזה מכון?
5. ולהיות יותר ספיציפית, האם frame by frame מביא את הבוגרים שלו להיות מוכנים וערוכים לעבודה באולפנים הגדולים?
6. הייעד הסופי שלי: פיקסאר. הדרך: מורכבת. האם ללמוד בארץ? לעבור לארה״ב?
הייעד נראה לי רחוק וגדול אבל לא בלתי אפשרי. יש שם כמה ישראלים שעובדים, המשותף לרובם זה שהם למדו ברידילינג (60,000$ לשנה לסטודנט. גם אם אעבוד במלצרות 4 שנים אני לא אראה את הסכום הזה אף פעם. ויש לי רק כליה אחת למכור)
קיצר, מבולבלת. אשמח לתשובות.
מצטערת על החפירה היתרה