שאלות לגבי מועד הבחינה ולימוד אנגלית

avi32636

New member
שאלות לגבי מועד הבחינה ולימוד אנגלית

שלום לכולם, ושבוע טוב.
אשמח מאוד אם תעזרו לי, במיוחד לאור הניסיון והידע הרב של הרבה אנשים כאן.

אני ניגש בפעם השנייה במטרה לקבל ציון מעל 700, אחרי שקיבלתי 600 בבחינה הראשונה.
קניתי ערכה של ניב רווח למען זה, וההתרשמות ממנה בנתיים מעולה.
הדבר שאני צריך הכי לשפר זה את האנגלית. קיבלתי 92 בבחינה. כבר בדקתי כל מיני מאמרים והודעות נבחרות ולא מצאתי איזה תוכנית עבודה מסודרת לתקופה של כמה חודשים, לכן אני שואל:
1) איך הייתם ממליצים לי לנהל את הזמן שהמטרה היא לגשת בפבואר/אפריל? אני רק מציין יש לי את המילון כיס של "פסיכו".
קריאת ספרים? או שמא מאמרים? מה לעשות כל יום, ומה צריכה להיות המטרה השבועית והכללית?

לגבי השאלה השנייה, אני מתכנן להתחיל לימודים באוקטובר 2015, ומעוניין שציון הפסיכומטרי יהיה רלוונטי להרשמה. הבנתי שאם אני ניגש בפבואר, זה תופס להרשמה.
2) השאלה אם אגש באפריל, יתייחסו לציון הזה? או שיגידו לי - איחרת את הרכבת?

תודה רבה לכולם על העזרה.

jaromor

New member
היי אבי

1) לגבי לימוד אנגלית - לדעתי, אפשר להשתפר המון באנגלית תוך כמה חודשים אם משקיעים בזה מספיק זמן. אני ממליץ על שילוב של שני דברים במקביל:
א. שינון מילים ממילון פסיכומטרי / מתוכנת מילים
ב. קריאה באנגלית- כל קריאה באנגלית טובה, אפשר להשתמש בקטעי הבנת הנקרא מבחינות ישנות גם לצורך קריאה (אל תשתמש בבחינות במתכונת החדשה כדי לשמור אותן למרתון, יש המון בחינות במתכונת הישנה שאפשר לקחת מהן קטעי הבנת הנקרא באנגלית).
&nbsp
2) הרשמה ללימודים- גם הפסיכומטרי של פברואר וגם הפסיכומטרי של אפריל תקפים ללימודים באוקטובר של אותה שנה (הפסיכומטרי של יולי כבר לא תקף ללימודים באותה שנה, למעט חריגים). אם יש לך התלבטות כלשהי לגבי הרשמה ללימודים, אתה תמיד יכול להתקשר למזכירות של האוניברסיטה או של הפקולטה שאתה רוצה להתקבל אליה ולברר.
&nbsp
בהצלחה!

למעלה