שאלות לגבי מועד הבחינה ולימוד אנגלית
שלום לכולם, ושבוע טוב.
אשמח מאוד אם תעזרו לי, במיוחד לאור הניסיון והידע הרב של הרבה אנשים כאן.
אני ניגש בפעם השנייה במטרה לקבל ציון מעל 700, אחרי שקיבלתי 600 בבחינה הראשונה.
קניתי ערכה של ניב רווח למען זה, וההתרשמות ממנה בנתיים מעולה.
הדבר שאני צריך הכי לשפר זה את האנגלית. קיבלתי 92 בבחינה. כבר בדקתי כל מיני מאמרים והודעות נבחרות ולא מצאתי איזה תוכנית עבודה מסודרת לתקופה של כמה חודשים, לכן אני שואל:
1) איך הייתם ממליצים לי לנהל את הזמן שהמטרה היא לגשת בפבואר/אפריל? אני רק מציין יש לי את המילון כיס של "פסיכו".
קריאת ספרים? או שמא מאמרים? מה לעשות כל יום, ומה צריכה להיות המטרה השבועית והכללית?
לגבי השאלה השנייה, אני מתכנן להתחיל לימודים באוקטובר 2015, ומעוניין שציון הפסיכומטרי יהיה רלוונטי להרשמה. הבנתי שאם אני ניגש בפבואר, זה תופס להרשמה.
2) השאלה אם אגש באפריל, יתייחסו לציון הזה? או שיגידו לי - איחרת את הרכבת?
תודה רבה לכולם על העזרה.
שלום לכולם, ושבוע טוב.
אשמח מאוד אם תעזרו לי, במיוחד לאור הניסיון והידע הרב של הרבה אנשים כאן.
אני ניגש בפעם השנייה במטרה לקבל ציון מעל 700, אחרי שקיבלתי 600 בבחינה הראשונה.
קניתי ערכה של ניב רווח למען זה, וההתרשמות ממנה בנתיים מעולה.
הדבר שאני צריך הכי לשפר זה את האנגלית. קיבלתי 92 בבחינה. כבר בדקתי כל מיני מאמרים והודעות נבחרות ולא מצאתי איזה תוכנית עבודה מסודרת לתקופה של כמה חודשים, לכן אני שואל:
1) איך הייתם ממליצים לי לנהל את הזמן שהמטרה היא לגשת בפבואר/אפריל? אני רק מציין יש לי את המילון כיס של "פסיכו".
קריאת ספרים? או שמא מאמרים? מה לעשות כל יום, ומה צריכה להיות המטרה השבועית והכללית?
לגבי השאלה השנייה, אני מתכנן להתחיל לימודים באוקטובר 2015, ומעוניין שציון הפסיכומטרי יהיה רלוונטי להרשמה. הבנתי שאם אני ניגש בפבואר, זה תופס להרשמה.
2) השאלה אם אגש באפריל, יתייחסו לציון הזה? או שיגידו לי - איחרת את הרכבת?
תודה רבה לכולם על העזרה.