שאלות לגבי מנשא

goldyle

New member
שאלות לגבי מנשא

שלום לכולם!
בשעה טובה נולד לנו בן מתוק מתוק בשבוע שעבר, עם קלאבפוט חד צדדי כמו שנראה ב US.
מחר אנחנו מגיעים למרפאה באיכילוב לטיפול ראשון (עדיין אין לו גבס)
אני רוצה לקנות מנשא כך שאוכל להסתובב איתו עלי בבית ובחוץ
אשמח לקבל המלצות למנשא שמתאים לתינוקי קטן עם גבס, או לפחות המלצה על חנויות- איפה אפשר לקנות אחד כזה,
הבנתי שבכל מקרה צריך למדוד לפני שקונים- האם זה מתאפשר בכל חנות?
תודה!!

JPKR

New member
מנשא

ראשית מזל טוב :)
באיזה איזור אתם גרים?
בעיקרון יש חברה שנקראת "המנשא הנכון" ניתן לרכוש מנשא לאחר מדידה- את או מגיעה ליועצת המנשאים או שניתן להזמין אותן לביתך בתוספת תשלום.
כשאיתמר היה בן חודש וחצי (הוא עם קלאב פוט דו"צ, כבר בן שנה ושלוש...) הלכתי למדוד מנשאים והמנשאים המערסלים לא התאימו לו (לופי, לופיקס ודומים) - לא בטוח שזה רק בגלל הגבסים, אבל אני מניחה שיכול להיות קשר. אני קניתי מנשא "סאפי מאי"- מנשא סיני שניתן גם לנשיאה על הגב בשלב מאוחר יותר. זה התאים לנו גם בשלב הנעליים.
בהצלחה וחג שמח !!!

MiMamiMexicana

New member
הצלחת לשים בסאפי מאי עם גבס?

הג'וניור בבטן עם קלאב פוט ח"צ ואני רוצה שיביאו לי עכשיו מארה"ב מנשא מאי טאי שזה כמו הסאפי מאי, מתלבטת עם הוא מתאים עם גבס

JPKR

New member
בהחלט

גם עם הגבס וגם עם הנעליים. מכיוון שאת הסאפי מאי ניתן לכווץ לפי המרחק בין הירכיים זה ממש התאים מההתחלה ומשלב הגבס

רביד אא

New member
הי גולדי

קודם כל, מזל טוב!!! שתזכי ל"נחיתה רכה" והתאקלמות קלה עם הבן הטרי :)
עם הילדים הבוגרים יותר השתמשתי במנשא כמו המינסרי (הבד האינסופי) שקשירתו מסורבלת אך ברגע שהוא עלייך זה מאוד מאוד נוח - אך מאוד לא נוח אם צריך לקשור אותו מחוץ לבית - ובקיץ זה די סיוט להסתובב עם כמויות הבד האלו עלייך. בכל זאת, אם את אוהבת את הסגנון - הוא מתאים לשלב הגבס כאשר מניחים את התינוק בתנוחת עריסה.
כשיהלי המקסים שלי נולד והגענו לשלב הנעליים - הבנתי שהסרבול הוא רב ואז שאלתי מחברתי מנשא של בייבי ביורן. המנשא מעולה!!! מותאם אנטומית לגוף, מחלק את המשקל באופן שנשיאת התינוק נוחה לאורך זמן - והפלוס הכי משמעותי מבחינתי הוא שבשלב הנעליים - את יכולה לשלוף את המעטה העליון משני צידיו - כך שהוא מחובר רק לחלק התחתון של המנשא - ואז את משחילה אותו ומחברת ב"דלתא" בין הרגליים - כלומר, אין צורך להסיר את המוט מהנעליים, אלא התינוק נשאר מחובר כפי שהוא ורק משחילים את החלק הזה של המנשא ומחברים. לטעמי הוא המנשא הנוח ביותר. הוא מנשא מאוד יקר אך שווה כל שקל, או ששווה לך לבדוק אפשרות להשאיל מחברים, לקנות ביד 2 וכו'. בהצלחה!

יחיאלוש

New member
מצטרפת להמלצה על בייבי ביורן

אמנם לא השתמשנו עם הנעליים, אבל הוא העוזר הראשי כרגע בבית!מאפשר לעשות כמעט את כל עבודות הבית...
בהצלחה!!!

פרלמנים

New member
אני שאלתי את האורטופד

והוא אמר שמרבית המנשאים (בתנאי שמתאימים לגיל התינוק) אמורים להתאים גם לתינוק מגובס. המבחן האמיתי הוא האם נוח לך ולתינוק עם המנשא.
מצטרפת להמלצה לגבי "המנשא הנכון"
ג'סיקה

פרלמנים

New member
שימי לב

הזמנתי את אורית מ"המנשא הנכון" לענות לך. שימי לב לתגובתה.
בהצלחה

מזל טוב! לגבי המנשאים

הוזמנתי להגיב ושמחה לעזור.
סביר מאד שאכן תצטרכי מנשא בטן בתנוחה זקופה. לא ממליצה לקנות לפני הגיבוס, משום שעדיף למדוד את המנשא כשהתינוק כבר מגובס, כך שלא יהיו הפתעות אחרי הגיבוס. אני רואה שכבר הפנו אותך אלינו (המנשא הנכון), אצלנו תוכלי לתאם פגישת הדרכה ויעוץ, להעזר בנו לבחור מנשא מתאים ולקבל הדרכה יסודית בשימוש במנשא ונעזור לך גם ללמוד ללבוש מנשא עם ילד מגובס.
סאפי מאי שהומלץ כאן הוא אכן אופציה מצוינת ומתאימה, אבל אינו האופציה היחידה, יש לנו 8 מנשאים שמתאימים לנשיאה זקופה מלידה ואני מאמינה שרובם אם לא כולם יכולים להתאים, בסופו של דבר מעבר למגבלת הגבס כמו כל אמא צריך לראות איזה מנשא הכי נוח ומתאים לך.
מוזמנת לבקר באתר שלי (בחתימה). תמצאי שם את כל המידע שאת צריכה עלינו.

למעלה