שאלות לגבי נגן מדבקה - ארגוטק

שאלות לגבי נגן מדבקה - ארגוטק

שלום, לאחר עיון בפורום הבנתי שהנגן שברשותי (ארגוטק, 256 MB) לא נחשב לאיכותי, בלשון המעטה, אך בינתיים זה מה יש.
בכל מקרה, נתקלתי במספר בעיות מוזרות בתפעול הנגן: 1. כשניסיתי למחוק חלק מהקבצים בנגן באמצעות כניסה לכונן ה-Removable Disk, קיבלתי הודעת שגיאה: The disk is write-protected. Please remove the write-protection or use another disk לא הצלחתי לגלות בשום פנים ואופן איך משנים את ההגדרות האלו, וכמובן שלא הבנתי מדוע בכלל קיבלתי הודעה כזו. בסוף הצלחתי למחוק את הקבצים באמצעות הנגן עצמו, אך עדיין הייתי רוצה להשתמש במחשב ולא בנגן למטרה זו. 2. לא הצלחתי לגלות כיצד מפעילים את אופציית ה-shuffle/randomize בנגן. האם מישהו יודע כיצד להפעילה? המון תודה מראש - אני מבטיחה שהנגן הבא שאקנה יהיה איכותי יותר. עירית

יאיר B

New member
-------

הגנת דיסק היא לרוב בגלל שיש HOLD לחוץ. צריך לבדוק אם לא לחוץ ולשחרר אם כן. אם לא לחוץ, ניתן לנסות תוכנית קטנה בשם UNLOCKER שישי בקישורי הפורום. לנגנים הללו יש אפשרות לשאפל - צריך לחפש אותה בתפריט של האופציה PLAY (כשהוא במצב נגינה אבל לא מנגן - לחיצה על הג'ויסטיק תכניס אותך לתפריט). אין לי את הנגן לידי ולכן אני לא יכול להדריך בדיוק.

וואלה...

לא היה עולה בדעתי שזה קשור ל-HOLD הלחוץ... ואכן מצאתי את אפשרויות ה-PLAY, שלא ידעתי בכלל שהן קיימות. המון המון תודה!

למעלה