אמא בסיבוב שני
New member
שאלות לגבי סברינות
שלום לכולם,
הכנתי סברינות לפי מתכון מהספר החדש של קרין גורן.
המתכון מאוד דומה לזה:
http://www.carine.co.il/page_212
אבל בספר כתוב לטבול בסירופ 2 דקות ועוד 5 דקות אחרי שהופכים.
יש לי 2 שאלות:
אחרי שהכנסתי את הסברינות לסירופ, הן קצת התפוררו. יכול להיות שלא אפיתי מספיק זמן?
התוצאה הסופית יצאה רטובה מידי ומתוקה מידי עבורנו. חשבתי לפזר אותן בתבנית, לנקז את הסירופ ולאפות קצת. ועל זה לפזר את הקצפת. זה יעבוד?
יש רעיונות אחרים?
תודה!
שלום לכולם,
הכנתי סברינות לפי מתכון מהספר החדש של קרין גורן.
המתכון מאוד דומה לזה:
http://www.carine.co.il/page_212
אבל בספר כתוב לטבול בסירופ 2 דקות ועוד 5 דקות אחרי שהופכים.
יש לי 2 שאלות:
אחרי שהכנסתי את הסברינות לסירופ, הן קצת התפוררו. יכול להיות שלא אפיתי מספיק זמן?
התוצאה הסופית יצאה רטובה מידי ומתוקה מידי עבורנו. חשבתי לפזר אותן בתבנית, לנקז את הסירופ ולאפות קצת. ועל זה לפזר את הקצפת. זה יעבוד?
יש רעיונות אחרים?
תודה!