שאלות לגבי סמסונג גלקסי 9000

אביטלתל

New member
שאלות לגבי סמסונג גלקסי 9000

קניתי מכשיר כמו שהוא, בלי הרחבות זיכרון באתר של החנות כתוב - זכרון פנימי 8 ג'יגה נפח אכסון, 512 מגה זכרון, 2gb rom פתחתי את מנהל היישומים, וזו התמונה שיש שם שמתי לב שלפעמים לוקח לו קצת זמן להגיד, ברמה של שניות שמרגישות לי יותר מדי בנוסף לזה, התחושה שלי היא שהבטריה מתרוקנת די מהר קצת טלפונים, קצת סמסים, קצת משחקים, קצת גלישה ותוך כמה שעות אני כבר צריכה להטעין לפני זה הייתי עם נוקייה 6070, אז אולי אני רגילה לטלפון שמשמש רק לטלפון ולכן לא צורך הרבה בטריה

ronengeles

New member
קצת מהכל זה הרבה....

המכשיר הזה מראש אמור להחזיק מקסימום יום שלם, וכמה שמשתמשים בו יותר, הוא יחזיק פחות. בכל מקרה תנסי בפעמים הראשונות לרוקן את הסוללה לגמרי ואז להטעין עד הסוף. יכול להיות שזה ישפר את הביצועים שלה. את מראה תמונה של ה RAM, שזה בעצם הזיכרון שהאפליקציות שרצות ברקע תופסות. חלק ממנו הולך ליישומי מערכת, והמכשיר כנראה מציג את מה שנשאר לא כולל היישומים האלה (אל תדאגי, החנות לא יכולה לתת לך פחות ממה שהמכשיר נמכר איתו). השורה האחרונה שלך מאוד נכונה...

voguemaster

New member
אל תגיד דברים סתם

במצב תקין, בלי ROMים מיוחדים שזוללים סוללה, אם אתה מתנהג עם המכשיר כמכשיר טלפון לכל דבר ועניין (ולא משחק איתו ולא נותן למסך לעבוד כל הזמן) אז הסוללה מחזיקה כמעט 4 ימים, בלי שום בעיות. זה ממש לא "מקסימום יום שלם"... אם אתה כל היום מתפעל מהיופי של התצוגה אז ברור שהוא יחזיק לך יום וחצי בקושי. זה ככה בכל סמארטפון. שים לב תמיד ב-BATTERY STATS לאחוזי הניצול של הסוללה. גם אם תפעיל WIFI כל הזמן עדיין המסך יעקוף אותך בסיבוב בצריכת חשמל.

ronengeles

New member
מי שקונה סארטפון לא משתמש בו רק בתור מכשיר

טלפון. בשביל זה יש מכשירים הרבה יותר זולים ופשוטים. שיחות טלפון דורשות לא מעט אנרגיה, ומי שמדבר הרבה, גם במכשיר שיכול להחזיק 5 ימים ללא הטענה, תוך יום, גם הוא יתרוקן. סמארטפון שמחזיק 4 ימים זה סמארטפון שנשאר כמעט תמיד עם מסך כבוי, לא מריץ שום אפליקציה ברקע, לא מחובר לאינטרנט, אין שימוש ב GPS וכמעט לא מנהלים איתו שיחות. בשביל לעשות את זה ממש לא צריך סמארטפון. אפילו לא צריך סלולרי רגיל בשביל זה..... סמארטפון בשימוש סביר (שיחות, גלישה, GPS וכו'...) מחזיק יום, או גג יום וחצי, לא מעבר... דווקא במכשיר שלי (DESIRE) המסך הוא ממש לא הצרכן אנרגיה העיקרי. בסוף היום כשאני בודק, המסך בד"כ צרך7% - 10% מהסוללה וה WIFI מעל 20%, אז כמו שאתה אומר, אל תגיד דברים סתם....

voguemaster

New member
היא דיברה על הגלקסי

אני דיברתי על הגלקסי. לא דיברתי על ה-HTC שלך. אני מדבר יפה מאוד בטלפון והסוללה מחזיקה מעמד יפה מאוד. בלי קשר לזה, אנשים קונים סמארטפון כי זה מגניב, לא כי הם צריכים באמת את היכולות המתקדמות. 99 אחוז מאיתנו לא צריכים סינכרון של אנשי קשר, GMAIL וכד'. הסתדרנו יפה מאוד לפני כמה שנים עם הטלפונים הפשוטים כאמור. פשוט כי זה מגניב. אז מפה ועד להגיד שהמכשיר לא אמור להחזיק יותר מיום המרחק רב. כמו שאמרתי - תלוי מה עושים איתו. אם אני משתמש שבד"כ לא צריך את כל השטויות אלא משתמש בו כטלפון פשוט ורגיל אבל רוצה את הגמישות והיכולת לגלוש באינטרנט או לנווט ב-GPS או WHATEVER, אז כן, אני אקנה סמארטפון. חוץ מזה, אם אני רוצה גם לפתח לאנדרויד ורוצה מכשיר טוב לבדוק עליו ? יש 1001 סיבות למה לקנות סמארטפון והראשית שבהן היא מאגניבות. זה עדיין לא אומר כלום על "איך אמורים להשתמש במכשיר". בחייך, זה לא רציני...

ronengeles

New member
היא אמרה שהיא גם דיברה, גם גלשה, וגם שיחקה

כל אלה שימושים סבירים בסמארטפון, והם גם צרכני סוללה לא קטנים. ברור שאם אתה לא עושה איתו שום דבר חוץ מלדבר פעם ב ובכל שאר הזמן הוא יושב בכיס בלי שום אפליקציה שרצה ובלי להיות מחובר לאינטרנט, אז הוא יחזיק הרבה יותר זמן, אבל לא לזה הוא נועד. שימושים שהוא נועד להם (מיילים, גלישה, GPS, אפליקציות, משחקים....) הוא לא אמור להחזיק הרבה מעבר ליום, וככה זה עם כל הסמארטפונים. בניגוד אליך, היא לא החזיקה אותו בכיס וכיבתה כל מה שיכול לצרוך אנרגיה, אלא היא השתמשה בו.... התשובה שלי מתייחסת לכאלה שמשמתמשים בסמארטפון שלהם, ולא לכאלה ששמים אותו בכיס ורוצים להיות מאאאאאגניבים כי יש להם סמארטפון.

voguemaster

New member
בסדר

אז מיקדתי ואמרתי שהתצוגה צורכת הכי הרבה. אני בודק איתו מיילים על בסיס יומי, נכנס למרקט וכו', כותב תזכורות והכל. עדיין, הכל נופל על התצוגה במכשיר הזה... כל הדברים שאני עושה ביום לא משתווים לשעת משחק אחת לדוגמא, כי שם המסך עובד שעה שלמה רצוף. זה סבבה ולכן כתבתי שכל הטלפונים החכמים סובלים מזה...

voguemaster

New member
תפוז עובד מצוין

פשוט ה-FLASH (האנימציות האלה שרואים בכל מקום) מאיטות את הדפדפן של המכשיר. זה נכון שבגרסא הבאה של אנדרויד שיפרו אותו אבל בלי קשר, תפוז דוחפים מלא FLASHים לכל מקום בערך... סיוט לכל דפדפן..

אביטלתל

New member
שאלת תפעול - יומנים ותזכורות

בנוקיה 6070 היה יומן/לוח שנה שאיפשר כל מיני תזכורות אחד מסוגי התזכורות היה "להתקשר" בגלקסי אני עובדת עם היומן של גוגל, זה מאוד נוח כי אני מגדירה את הדברים מהמחשב וזה מתעדכן לנייד אבל גיליתי שחסר לי עניין התזכורת של "להתקשר" להגדיר שבשעה X אני צריכה להתקשר למספר Y, ובשעה הזו המכשיר יתזכר אותי ויאפשר לי להתקשר בלחיצת כפתור יש אפליקציה שמאפשרת את זה ?

למעלה