שאלות לגבי עורכי HTML.

Dandy07

New member
שאלות לגבי עורכי HTML.

1. יש עורכים מומלצים? אני מתחילה, פרש-מנית ביותר, והתוכנה שיש לי לא תעזור, כםי שמתברר. 2. ואולי עדיף לעבוד ידנית *צמרמורת* ואם כן, איזה סביבת עבודה מומלצת?

ladyorion

New member
homesite 5

חד וחלק. ראי קישור מצורף, שם תוכלי להוריד גירסאת נסיון של התוכנה.

איה@

New member
חמדה - צודקת../images/Emo70.gif

גם אני עובדת עם הפירסט פייג´ - תוכנה נהדרת. ויש בה כמה שלבים, את יכולה להתחיל בקל (הירוק) ואפילו בבנוני (הסגול) אם תתקלי בשאלות בואי לכאן מהר
נו יאלללללה כבר - מתה לראות ולקרוא את הבלוג שלך
איה.

CZ2

New member
מצטרף להמלצה

גם אני עובד עם פירסט פייג´, והיא תוכנה נהדרת (למרות שבנושא העברית יש בה מעט באגים, לדעתי)

עורך הHTML הטוב ביותר הוא...

Notepad תהרגו אותי, אבל הדרך הכי טובה ללמוד HTML היא לקרוא את הטוטוריאלז ב-htmlgoodies.com ולהציץ לאנשים אחרים בsource כדי להגיע לאפקטים הרצויים. הדרך היחידה לשלוט בHTML זה לכתוב הכל לבד, מחדש, בלי עזרה של תוכנות עריכה - גם אם זה כולל העתקות טכניקה מאתרים אחרים ובעיקר אם זה כולל למצוא את השגיעוט בקוד לבד.

איה@

New member
ורצוי להוסיף - לדעתי........

כי דעתי שונה משלך
אני מעדיפה להתמודד עם התוכנה, ולא להעתיק סורסים שאחרים עמלו עליהם. אבל זו דעתי שלי........
איה.

binba

New member
צודק

ככה גם אני למדתי. אבל הומסייט זה כמעט כמו notepad, זה פשוט יותר נוח כי יש דפדפן פנימי שמאפשר לראות מיד מה יצא מכל מכל הקוד שכתבנו. רותם.

0רחלי

New member
זה גם מה שהכי נוח לי

אבל כל אחד והסגנון שלו. אני לא מסתדרת עם כל תוכנות ה-WYSIWYG, הכי נוח לי הקידוד הידני ב-EditPad (כמו NotePad, רק יותר טוב). אבל אני רגילה לכתוב קוד מגיל 7 בערך... לא כולם "תוכניתנים" בנשמה - כל אחד ומה שנוח לו :)

0רחלי

New member
להיתקע שם למטה?

מה רע בזה? מאוד נוח. ולמי אכפת הסמל? אפשר לפתוח כמה מסמכים בבת אחת, יש לו חיפוש והחלפה כמו שצריך, אפשר לגשת לשורה ספציפית, ועוד הרבה יתרונות.

other5

New member
אני עובד ידנית לגמריי...

לדעתי זאת השיטה העדיפה אם יש לך ידע בhtml. זה הכי קל בלי כל מיני עזרים שלא מבצעים את הפעולות שאת צריכה.. בהצלחה. www.code.cz.bz

Dandy07

New member
מה שנסגר הוא...

שעבדתי בפירסט פייג´ (תוכנה נחמדה) ולמדתי מלא דברים חדשים (חלקם גם לבד! אני גאה בי). והאתר צפוי לעלות בקרוב (
אוהד, קיבלת את הקובץ?)

Dandy07

New member
שוהאדא תמונות?

מייד אשלח לך את התיקייה של האימג´.

למעלה