שאלות לגבי עיצוב המוצר

שאלות לגבי עיצוב המוצר

היי, גילי מתקרב לשלושים ואני רוצה להתחיל להתעניין בלימוד עיצוב מוצרים או ממציא (זה אותו הנושא או שני נושאים שונים?). אין לי תעודת בגרות או מגע עם עיצוב ,השאלה שלי זה אם אני יכול לקחת קורסים מסוימים או לימודים ללא תעודת בגרות או פסיכומטרי וכאלה . צריך תואר מסוים בשביל הנושא ? יש קורסים לנושא הזה ? תודה רבה

סנגי

New member
תשובה ממציא../images/Emo41.gif

היי בחור תקרא את השירשור למטה בשם סנגי. אתה תמצא פרטים די דומים לסיפורי אין קשר השכלה לכשרון האומנם לימודים נותנים בסיס טוב וכלים מעולים. מעצב מוצר הוא סוג מסוים של ממציא שיכול לרשום על עיצובו או באם מתקדם טכנולוגית פטנט או מדגם. נחמד לקום בבוקר בגיל 30 ולהחליט להיות ממציא או מעצב העולם מלא במעצבים או ממציאים חובבים שרוצים "לעשות" זאת ההמצאה או העיצוב הם בדכ הדברים הקלים היכולת לקחת יש מהאין לבנות אותו לקדמו ליזום אותו לחפש קשרים למכור אותו הוא שלעצמו אומנות שתקבע את גורל העיצוב או ההמצאה שיכולה לעלות עובש במגירה ולהישכח. התכונה החשובה ביותר לאיש יצירתי ואני מדבר מניסיון אישי הוא להיות יזם בנשמה לדעת לקדם את מוצרך תכונה זאת בדכ אינה נמצאת באנשים המגדירים עצמם מעצבים אומנים שלא אוהבים להתבזות בקפיטל החומרני ההורס והמלכלך. אם המצאת מוצר או אתה צייר עילוי אם נחנת להיות גם איש מכירות ניצחת מה שווה ציור שאיש לא רואה את גאונותו בגלרייה? מס שאלות? האם אתה מיילדות משפר דברים? האם כשרון העיצוב והפתרונות מגיע מיילדות? האם קרה לך שחשבת על רעיון ואז ראית שמישהו אחר המציא אותו? אם הסביבה תשלול אותך תלגלג על הרעיונות שלך האם תפגע ותרד מהעניין? האם יש לך יכולת לראות מחוץ לתבנית? איך אתה מגדיר את עצמך? תשובות בעניין ההשכלה פפריקה המתוקה תשמח לכוונך. בהצלחה

הכנסת לי...... תודה ..../images/Emo8.gif

אממממ..... ובכן , 1-לא אני לא מילדות משפר דברים ואני מבין בערך את הסיבות (שאני לא כזה) 2-עיצוב ,אני חושב שיש כישרון לעיצוב וכמה פעמים שאבי "הביא" כמה מוצרים מחול ישר חשבתי איך לשפר את המוצר ועלו לי רעיונות בראש. 3-אני חשבתי וחושב על המון רעיונות לגבי :קליפים ,מוצרים ,רעיונות ייחודיים של עסקים וכן כמה כאלה כבר קמו להם והצליחו יפה מאוד ,רעיונות לגבי תוכניות טלויזיה וכן כל הריאלטי וכאלה ,להכניס כמה חברה לדירה או לאי ולהפעיל אותם עם כל מיני מטרות ותחרויות חשבתי על זה כל כך מזמן ולא זה אף פעם לא יצא מהראש שלי לשום מקום חוץ מלמגירה . 4-כן הסביבה תמיד "ליגלגה" לתוכניות שלי אבל כי הם כאלה ולא קשור אלי זה בא מהם . לראות מחוץ לתבנית אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון ,אני צריך דוגמא . וכן אני חושב שיש בי את "הרעיונות" אבל תהאופי שלי "אין" לי עדיין את היכולות להזיז דברים ולהריץ אותם כי אין לי את הידע איך להפעיל ,למי לפנות ומה לעשות ואיך לעשות ,אני יודע שזה עניין של אופי אבל אני חושב שאופי שלי לא קרוב למיצוי ולהוציא אפילו חלקיק מן מה שיש באמת. אני צריך ללמוד איך ליישם ,איך לרכז מחשבות ולהגדיר מטרות ,איך ללמוד והכי חושב כמובן הנסיון ולהשתפשף . על החלק הזה אני עובד בחיים שלי בלי שום קשר כרגע לעניין של עיצוב מוצר אלא בכדי להזיז דברים ועניינים תקועים בחיים הפרטיים אבל אני כן יודע שיש עוד המון להתחיל באמת לנצל את הפוטניאל שקיים. לא ,אני לא מוותר והגעתי לנקודה שאני כן רוצה לנצל וכרגע לקחתי כיוון חדש בכדי להמשיך לנסות. אני כן יודע שאני יצליח רק עלי להמשיך ןלחפש את הדרכים להגשמה. רב תודות על השאלות שלך כי נתת לי לחשוב על שאלות מסוימות שהייתי צריך לשמוע.
יום טוב !

למעלה