שאלות לגבי ציוד

טרופית

New member
שאלה בקשר לתאריך בקנון 520

קניתי את המצלמה, הכנסתי כ.זיכרון וסוללות, וישר עם פתיחת המצלמה זה מבקש תאריך ושעה. אני שומרת את זה, ואחרי זה כשאנ ימכבה ומדליקה את המצלמה שוב זה כביכול לא נשמר ומבקש כל פעם מחדש את התאריך והשעה... וכתוב בהוראות הפעלה שיש סוללת תאריכון, מה זה?! מה אני אמורה לעשות? תודה לכולם וגמר חתימה טובה!

לא יודע אם זה קשור-אבל,מצלמות רשת

יש למישהו המלצה למצלמת רשת טובה? בתקציב של 100-150 שקלים ? שיהיה אפשר לראות אותי בבירור במסנג'ר בשיחת וידאו-בתאורת חדר רגילה.... תודה מראש ומצטער אם סטיתי מנושא :|

Apnea Boy

New member
עזרה בבחירת מצלמה

שלום כולם.... אני מעוניין לקנות מצלמה באזור ה 2500 ש"ח שתהייה גם טוב למקרו אבל גם לנוף(יותר לכיוון מקרו). חשוב שלא תזלול סוללה,שתשמור תתמונה מהר....כאילו מלמה מהירה....וציוד נלווה זול... על איזו מצלמה את ממליצים או על איזה חברה.... ואיפה כדאי לקנות באיזור המרכז? ואם כבר יש לי כל כך הרבה דרישות שגם מארז תת מימי לא יהיה יקר מידי.

spiral3

New member
צילום חפצים קטנים

שלום רציתי לשאול אם משהו יכול להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית שתצלם חפצים קטנים באופן הטוב ביותר (כמו תכשיטים למשל) תודה!

עזרה.

אני מבינה שהרוב פה עובדים עם מצלמות דיגיטליות אבל אני מחפשת משהו פשוט אני לא יודעת איפה לחפש אולי אתם יכולים לעזור לי?
אני צריכה מצלמה דיגיטלית לא מקצועית.
קומפקטית ביותר נוחה לטיולים בלי כל הבאלגן של עדשות וכל זה.
מינימום 3 מגה פיקסל
ושהמהירות של הצילום תיהיה מהירה.. [איך קוראים לזה?.. ברח לי..].. כלומר שאני לא אצטרך לעמוד שעה עם המצלמה ביד עד שהיא קולטת תצילום... אני מקווה שאני מספיק ברורה..=]

talkalina10

New member
בעיה ביצירת סרט

שלום לכולם, אני עורך סרט בעזרת התוכנה pinnacle studio הסרט משלב תמונות דיגיטליות, טקסט וסרטים שונים...הבעיה שלי היא שהסרטים לא צלומו באותה מצלמה כך שיש שוני ב frame per second בין כל אחד מהסרטים והתוכנה לא נותנת לי לצרף את הסרטים השונים לאותו פרוייקט. מחפש פתרון כלשהו לבעיה...האם יש תוכנה שיכולה להפך סרט כלשהו נניח עם 25 fps to 15 fps movie? חייב עזרה דחוף דחוף, כל מי שיכול לעזור בדרך כלשהי אודה לו מאוד.. תודה רבה, טל.

הילה05

New member
שאלה

מקווה שזה המקום לשאול, ואם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים. יש לי מצלמה דיגיטלית fuji finepix E500 (בשעה טובה
) , הבעיה היא שאני לא מוצאת בה את האופציה של צילום עצמי בעזרת טיימר. אולי מישהו מכם בעל מצלמה כזו או יודע מה עלי לעשות כדי להגיע לאפשרות של צילום בעזרת טיימר? בתודה מראש

ran refael

New member
באופן הטוב ביותר

בשביל זה תצטרך מצלמת רפלקס עם עדשת מקרו איכותית

ran refael

New member
מארז תת ימי נרכש בנפרד

תוכל למצוא בחנות יוגנד בן יהודה ת"א בקשר למצלמה, ממליץ לבדוק בפורום ציוד וסיוע- הקישור למעלה

ran refael

New member
סוללת תאריכון

זו סוללה פנימית ששומרת את נתוני התאריך גם כאשר את מוציאה את סוללות הלתיום של המצלמה. מכיוון שהמצלמה חדשה לא צריכה להיות לך בעיה עם הסוללה אני מציע לפנות לחנות ממנה נרכשה המצלמה ולבדוק כיצד לשמור על נתוני התאריך לשאלות נוספות פני לפורום ציוד וסיוע, קישור למעלה

למעלה