שאלות לגבי ציוד OFF

סער א

New member
רכישת DSLR חדשה

שלום לכולם אני צלם חובב, מצלם בעיקר נופים וטבע כרגע יש לי EOS300 (יש לי גם EOS650 ישנה) בכל אופן אני מעוניין לרכוש DSLR חדשה ומתלבט בין הדגמים השונים. בעיקרון ראיתי את ה-350 החדשה (שהיתה לי די קטנה ביד) אך אני שוקל ללכת על מצלמה יותר טובה כגון ה-10 או ה-20 השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין ה-10 ל-20 מעבר לעובדה שה-20 חדשה יותר. ןהאם לדעתכם לצלם חובב יש טעם להשקיע ב-20 והאם הפרש המחיר מצדיק את רכישתה.

tsvika60

New member
עריכת וידאו

שלום לחברי הפורום! אני מעוניין ללמוד עריכת וידאו בצורה מקצועית כולל קליפים וכו' היכן אפשר ללמוד זאת וכמו כן אני מעוניין ללמוד צילום סטודיו תודה

ariegur

New member
עיניים אדומות

עם מינולטה Z1, איני מצליח להמנע מתופעת עיניים אדומות בצילומי פלש. לפעמים אני מקבל עיניים אדומות כשהמצולם במרחק 7 מטר מהמצלמה, ולפעמים איני מקבל עיניים אדומות כשהמצולם כ 2 מטר מהמצלמה או פחות. בין אם אני מצלם כשהפלש מהבהב ובין כשהוא "יורה מכה אחת", התופעה מופיעה מבלי שתהיה לי שליטה עליה. אמרו לי שהבעיה נובעת מהאופי של התא האלקטרואופטי וזה מה שיש. האם יש פיתרון? תודה, אריה

SJdU

New member
כרטיס זיכרון למצלמה דיגיטלית

שלום יש לי מצלמה NIKON coolpix e5600 וקראתי שלמצלמה הזו מתאים כרטיס זיכרון sd ניסיתי להכניס כרטיס זיכרון mmc שהיה נראה לי אותו גודל ומתאים.. ואחרי הניסוי זה הצליח.. המצלמה עבדה עם הכרטיס זיכרון כמו שצריך.. השאלה עם זה יכול לדפוק את המצלמה עם אני ישתמש עם הכרטיס זיכרון הזה.. או שעם זה עבד אז זה ימשיך לעבוד והכל טוב ויפה...

צלם חובב יכול להסתפק גם בD60

שהיא ה'סבתא' של הD20 (והמחליפה של הD30-הDSLR ה1# של קנון-עלתה כשיצאה למדפים 2200$!). בכל אחד מהדגמים שיצאו אחריה - בוצעו שיפורים: בD10 - מעט שיפורים ושינויים בD20 - יותר שיפורים ושינויים. ליתר הרחבה-מזמינה אותך לפורום הטכני-קישור למעלה

ran refael

New member
תשובות

לכל השאלות בנושא עריכת וידאו, פנה לפורום הפקת וידאו צילום סטודיו, כמעט כל בית ספר לצילום היום מלמד בין השאר גם בתנאי סטודיו

סער א

New member
איפה אפשר להשיג את ה-D60 ???

כי לדעתי כבר מזמן הפסיקו למכור אותה היית קונה יד שניה???

רשמתי ברמת העקרון-מבחינת יכולות

ואפשרויות. כמובן שאם יש תקציב לכך,רוכשים את הדגם העדכני הקרוב ביותר לתקציב-כמו בציוד ממוחשב אחר. הD60,אם תמצא יד שניה,נמכרת במחיר ש'חבל על הזמן' - וחבל גם למכור בכזה מחיר (אני בעלים של כזו) - ופחות מהD300 הפשוטה יותר.

ran refael

New member
שאלות לגבי ציוד OFF

בבקשה להפנות לפורום המתאים פורום זה עוסק בנושא עיבוד דיגיטלי לצילומי סטילס

יואי

New member
פנס לדים אינפרה - עזרה!

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אני מעוניין לבנות פנס לדים אינפרה אדום לצילום בחשכה... מישהו יכול להסביר לי איך? ניסיתי וזה לא כל כך הלך, הלדים התחממו מאוד ונשרפו... אני מעוניין בפנס של 12-16 לדים... תודה!

למעלה