שאלות לגבי קרפטים ופיתוני דם

שאלות לגבי קרפטים ופיתוני דם

מה האורך של קרפט/פיתון דם בוגר? באיזה גיל קרפט/פיתון דם מגיע לבגרות מינית? באיזה גודל קרפט/פיתון דם שהם בוקעים מהביצה? כמה ביצים מטילה נקבת קרפט/פיתון דם מטילה? תודה מראש רע ליבני

שאלות על גידול שממיות מנומרות../images/Emo6.gif

אני שוקל(תלוי בהרבה דברים בגלל זה אני שואל אותכם את שאלות אלו ) לגדל 4 שממיות מנומרות ויש לי הרבה שאלות לפני שאני מחליט לרכוש לי מקווה שתעזרו לי. שאלות 1)מה שממיות מנומרות אוכלות? 2)באיזה גיל שממיות מנומרת מגיע לבגרות מינית? 3)איך הולך כל התהליך של הזיווג של השממיות? 4)איזה מצע עדיף לשממיות מנומרות? 5)טרריום אקזוטיקה במידות באורך 120 גובה 60 ורוחב 80 יספיק ל-4 שממיות בוגרות? 6)אם אני שם בטרריום 4 שממיות שלושה נקבות וזכר, הם יכולים להתרבות לפני שהם הגיע לבגרות מינית? 7)איזה כלי לשתיה יתאים לשממיות? 8)איך אני צריך לחטא את המצע של השממיות? 9)איך מבדילים אצל שממיות מנומרות בין זכר לנקבה? 10)כל כמה זמן הן דורשות טיפול? 11)אם השממית מפוחדת והיא מורידה את הזנב הוא גודל אחרי כמה זמן? 12)איזה טמפ' צריכות שממיות מנומרות? 13)שממיות הן רגועות אם מחזיקים אותם הרבה כשהם צעירות? 14)מאיפה אני יכול לקנות אבקת סידן? 15)איזה כמות של אבקת סידן אני צריך לתת לשממיות? 16)מנורה בתור חימום לשממיות מנומרות זה בסדר? 17)כמה תיקנים,צרצרים תולעי קמח לתת לשממית צעירה? 18)אני יכול לשים בתוך כלי שטוח תולעי קמח ותיקנים והשממיות לא יריבו של האוכל שלהם? 19)אם כל יום אני יוציא שממיות מנומרת לידיים היא תהיה רגוע? 20)כמה זמן שממיות מנומרות יכולות לחיות בשבי? 21)מה המחיר של שממיות מנומרת צעירה(ממגדל פרטי)? תודה מראש רע ליבני

Liron Samuels

New member
רע, יש לי הצעה בשבילך...

למה שלא תחפש בעצמך קצת מידע באינטרנט ואז תשאל אותנו את מה שלא מצאת שם? אין שום סיבה שנכתוב לך את מה שאתה יכול בקלות למצוא בעצמך.

למעלה