שאלות לגבי רונה

joey22

New member
שאלות לגבי רונה

היי, מה קורה אנשים? יש לי כמה שאלות אולי תוכלו לענות לי: 1) מי שהיה בהופעות של רונה, האם הם הופעות טובות? 2)אם מישהו יודע מתי ההופעה הבאה שלה? 3) אם עדיף ללכת להופעה רגילה או אקוסטית? עכשיו שאלות יותר אישיות 1)בת כמה בכלל רונה? 2)יש לה חברה? זה לא מתוך רצון להיות מעריצה אובססית, סתם מעניין אותי..(זה מה שכולם אומרים לא?!?...)

abarak88

New member
אז ככה...

אני הייתי רק בהופעה אחת אינטימית של רונה בניצנים, ההופעה הייתה ממש ממש מוצלחת והביצועים של רונה היו כל כך מוצלחים !!! אני יודע שרונה בת 26 בערך ולא אין לה חברה [על פי מה שידוע לי..] וכל הופעה של רונה היא לא ממש הופעה גדולה כל כך [כמו של היהודים לדוגמא] וכל הופעה שלה מוצלחת [על פי מה ששמעתי] כרגע אין שום מידע על הופעות של רונה בזמן הקרוב כיוון שהיא ממש חולה [לאחל לה החלמה מהירה!] ו...אממ יום טוב שיהיה לך!

שבלולה2

New member
השלמת תשובות ותיקון

אין לי שום מקור מוסמך אבל בכל ראיון שקראתי עם רונה היא אמרה שיש לה חברה... לגביי הופעות- לא החודש בכל אופן כי היא עדיין חולה- דלקת ריאות

נריה פי

New member
הגברת בת 25.

As far as is know. בקשר להופעות- בכל ההופעות שבהן הייתי נוכחות- היו מעולות. רונה פשוט נהדרת. לפעמים היא גם בדיאלוגים עם הקהל. זה נחמד

joey22

New member
../images/Emo62.gif, ואללה...

חשבתי שרונה יותר צעירה...לא נורא יש אנשים שמשתבחים כמו יין טוב עם השנים...
טוב מגניב,אז אני מבינה שדעת הרוב שחובה ללכת להופעה שלה. תודה לכולם. נקווה שתחלים במהרה, כי עכשיו יש לי חשק עז ללכת להופעה שלה.. אגב, הופעה שלה הופכת להיות מפגש פורום באיזה שהוא מקום לא?!?!

Hendrix5

New member
הגברת בת 23

אני זוכרת לפני כמה זמן שבלאישה היה כמה כתבות על "אנשי השנה" והיא הייתה אחת מהם. והיה כתוב שם שהיא בת 23. גג 24 אולי ..

ואם יש לה חברה או לא

זה באמת לא ענייניו. למרות שהיא שווה וכולנו רוצות אותה. זה בכל זאת לא עניינינו

שבלולה2

New member
את עצמך ואנוכך

תשמעי מזל שזה מציק לך כי לה זה לא נראה שזה מציק כיון שהיא מדברת על זה חופשי...

סבבה, שתיהיה לסבית, לא מעניין אותי

אני לסבית בעצמי. והיא תדבר על זה כמה שהיא רוצה. אבל זה ממש לא עניינו של אף אחד. לא שלי ולא שלך.

basto

New member
הייתי בהופעה שלה בתיאטרון תמונע

וממש ממש נהניתי (באופן עקרוני אני לא נהנית בהופעות לא-טובות). נראה לי שעדיף לך הופעה רגילה. בקשר לשאר השאלות - ידעתי ושכחתי. תודה לאל שיש לה כל כך הרבה מעריצים...

קצת תשובות

הייתי בהופעה אקוסטית של רונה קינן והיא היתה נפלאה! אחת ההופעות היותר טובות שהייתי בהן. יש לה קול נפלא ושמימי גם בהופעה חיה. לא הייתי בעוד הופעות שלה, כך שאין לי למה להשוות, אבל לדעתי הופעות אינטימיות הן הכי טובות שיש והכי נוגעות לקהל. רונה בת 25, עד כמה שידוע לי. אפשר לקרוא עליה (ובכלל על זמרים/להקות ישראליות ב-Mooma . קוטנר המלך !

למעלה