שאלות לגבי רכישת GPS

XtReme

New member
שאלות לגבי רכישת GPS../images/Emo53.gif

אני מעוניין לרכוש GPS, ישמש לטיולים רגליים ורכובים בארץ, ולשירות מילואים. יש צורך ב GPS פשוט ואמין, עם יכולת לשימוש ברשת ישראל או הוספת רשת ישראל באופן עצמאי, יכולת התחברות למחשב רצויה. יש לי מישהו שחוזר מ NY בשבוע הבא. 1. איזה דגם של איזו חברה מומלץ לרכוש? 2. היכן מומלץ לרכוש ב NY? 3. איך מוסיפים רשת ישראל, במידה ולא קיים כבררת מחדל. תודה

GPS ../images/Emo56.gif

מצורפים קישורים לשתי כתבות ב"הרים" על GPS מסוג ETREX המותאם לאופניים ולגבי התאמה לרשת ישראל. ישנם עוד הרבה דגמים עם שלל פונקציות וטווח מחירים. אני בטוח ששאר החברים יכולים לתת לך המלצות ל-GPS לאופניים.

JacobLevin

New member
קצת תשובות בנושא רכישת GPS

אני משתמש ב- Garmin GPS 12 , זקן טוב ואמין פלא שעדיין נמכר. מכשירים חדשים מכילים גם פונקציות של מצפן אלקטרוני ומד גובה ברומטרי וכן הקלטה של הגובה בזמן הרכיבה, תקדיש מחשבה אם ואיזה פונקציות אתה צריך. אל תוותר על אפשרות לעבודה ברשת ישראל,כבל חיבור למחשב, ותושבת לכידון האופניים (את שני האחרונים קנה כבר בזמן קניית מקלט ה-GPS). עד כמה שידוע לי שתי החברות שמוכרות בארץ הן garmin ו- magellan. יהיה לך קל לקבל תמיכה (גם של מישתמשים) אם תקנה מחברות אלה. רשת ישראל לא נמצאת במכשירים, אלא מוכנסת כ- user grid/datum , וודא שיש את האפשרות במכשיר שתקנה. ייעוץ על הכנסת הרשת תוכל לקבל אחרי שתקנה. יעקב

Eyal Hershtik

New member
אני הזמנתי בשבוע שעבר מניו יורק

ומצאתי לנכון שהדגם Garmin Etrax Venture הינו משתלם ונוח עם פונקציות שלדעתי מספיקות והוא גם די זול בחו"ל . אבל זו רק המלצה עוד לא יצא לי להשתמש בו אייל

רֶשֶף

New member
אבל לי כן יצא להשתמש בו ../images/Emo13.gif

ובמחיר שאיל השיג אותו, אין ספק שזו אחת מעסקאות חייו. מכשיר חמוד, יעיל ואמין מאד. ממליץ בחום. (ואשמח לענות על שאלות ספציפיות בנוגע למכשיר)

XtReme

New member
באיזו חנות מומלץ לקנות ב NY?

כמה עולה המכשיר שם? יש אפשרות להכניס לו רשת ישראל? ותודה לכולם על העזרה

Eyal Hershtik

New member
ככה...

יש אפשרות להכניס לו רשת ישראל ולעבוד איתו כרגיל בארצנו , אתה מוזמן להכנס לקישור ולקרוא עליו קצת . בקשר לחנות אז צר לי אני לא מכיר , אני קניתי אותו במכרז דרך E-Bay אייל

למעלה