שאלות לגבי תאילנד ומלונות בפוקט

aak1123

New member
שאלות לגבי תאילנד ומלונות בפוקט

היי לאחר טיול בן 3 שבועות בתאילנד התאהבתי במקום והחלטתי לחזור בהקדם האפשרי :)
עכשיו שאלה אני בביקור שלי עשיתי את קוסמוי קופנגן וקופיפי וכמובן טיפה בנגקוק בסוף אז כמובן שהאי האחר שפיספסתי הוא פוקט.. עכשיו שאלה ראשונה הפסדתי הרבה?
שאלה שנייה כמו שיש את ארק בר בצאוונג של קוסמוי וביישור וקוקואט להאד רין בקו פנגן מה הוא המלון הממולץ בפוקט?

שאלה אחרת הטיול הזה הולך להיות חודש ובטיול שלי לא הייתי בצ'אנג מאי וראי מה יש לעשות שם מלבד כול הטיולים מאורגנים שם? למי שלא לא כל כך בראש של 5 ימים רק טיולים מאורגנים גיחה של 3 ימים לקאנצ'בורי מספיקה?

שאלה על קופיפי.. מישו מכיר מלונות באמת טובים שם? ביליתי 4 לילות באניטה שאמרו לי שהוא מלון ברמה גבוהה ולמרות המיקום הטוב האנשים במלון פשוט מתים.. איזה יום סתם נכנסתי לפרינסס וקיבלתי שם הרגשה פחות מתה עם יותר צעירים זה באמת המלון הכי טוב שיש לפיפי להציע?

ושאלה אחרונה אם אני סוגר טיסות פנימיות מלפני זה יוזיל את קצת? כי שחיפשתי טיסה לקוסמוי כמעט לא משו אחר מטווח ה5000 באט למרות שהצלחתי לסגור ב4600 באט בסוף

טיול בתאילנד

בנוגע לטיסות, ככל שתקדים להזמין טיסה, כך מחיר הטיסה יהיה זול יותר. הזמנת טיסות בדקה ה-90, לרוב יהיו יקרות יותר.
בנוגע לשאלתך האם הפסדת את פוקט או לא? יש שיגידו שכן ויש שיגידו שלא, אין תשובה חד משמעית. חוף פטונג, הוא החוף המרכזי בפוקט, ההבדל במלונות בפוקט ובקוסמוי הוא שבקוסמוי רוב בתי המלון הם על החוף ובפורט יש צורך ללכת קצת ברגל לחוף.
בנוגע לצפון, לפי מה שאתה מתאר, כדאי שתוותר על הצפון ותבלה בקנצ׳נבורי, חבל לשלם כסף עבור כרטיסי טיסה ואינך מעוניין לצאת לטיולים.

למעלה