שאלות לגבי תרומת זרע

שמנתולה

New member
שאלות לגבי תרומת זרע

שלום לכולן, קודם כל אני חייבת לציין שזאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה. האמת היא שיש לי כמה שאלות לגבי תרומת זרע אז אני מקווה שזה לא יפריע לכן. אז ככה, אנחנו זוג בנות מהצפון המעוניינות להיכנס להריון (כל אחת בזמנה היא) ורצינו לדעת קודם כל האם מישהי יכולה לכתוב לנו מה בכלל הפרוצדורה בענין תרומת זרע? איך זה בכלל עובד? דבר שני, האם ניתן להשתמש באותו זרע לשתינו? לשמור אותו או להקפיא אותו כדי שבעצם לילדים יהיה את אותו אבא? בנוסף, מה התהליך לגבי תרומת זרע מחו"ל? ודבר אחרון, האם מישהי עברה את התהליך בבי"ח "העמק"? אם כן נשמח לשמוע פרטים. מצטערת על ההפגזה של השאלות....:) תודה מראש, שמנתולה.

VALENSIA

New member
טוויט אני מקוה שאת בבית!!!

את חיפאית, נכון? אז עכשיו ראיתי הודעה שסורקים את אזור הדר בחיפוש אחרי 2 חשודים שעוררו את חשדו של נהג מונית שהסיע אותם. השמיעי קול שאת בסדר.

TWEETY =^.^=

New member
היי שמתולה../images/Emo24.gifברוכה הבאה

לגבי ההליך, זה פשוט מאוד,,,הולכים לרופא הנשים ומספרים לו על הכוונות, הוא מפנה למספר בדיקות דם על מנת לבדוק את הפרופיל ההורמונלי שלכן. ולאחר מכן מפנה למרכז בריאות האשה או לאחד מבתי החולים באזור, בהתאם לקופה שלכן. לגבי זרע מאותו תורם אין לי מושג איך זה נעשה, כי זו נקודה שמעולם לא נשאלתי ולכן לא בדקתי - אשמח לשמוע כשיהיו לכן פרטים. לגבי בית חולים העמק - כרגע אין להם תורמים והמאגר שלהם ריק, כך שמי שמטופלת שם, צריכה להביא מנות ממקום אחר, זה יכול להיות רמב"ם, לין או איזה שהוא בנק ממרכז הארץ. לגבי יבוא,,,כרגע הבנק שמתעסק עם יבוא ועוזר בתהליך, זה אסף הרופא, יש שם צוות מקסים סובלני ומוכן לענות ולעזור בכל עת. עסק היבוא הוא מאוד יקר ועלול להגיע למחיר של כ-10.000 ש.ח ל-6 מנות בערך. כך שאם אין לך בעיה של דת וכדומה, זול יותר להשתמש בזרע מהארץ. מקווה שעניתי על הכל,,,אשמח לענות ולחדד נקודות שפחות ברורות.

למעלה