שאלות לגבי 1. משלוח 2. תצוגת מחיר

שאלות לגבי 1. משלוח 2. תצוגת מחיר

שלום,
אני בדרך לפתיחת חנות :) הכנות הכנות הכנות

יש לי 2 שאלות

1. כשיש משלוח מה עליי להכין - ארגז :)
* מה יש לשים בתוכו חוץ מהמוצר ומה יש לשים מחוץ לו.
* האם הדואר מדביק מדבקה אם כן מה גודלה והאם הם חייבים
על פאה ספיציפית?
* היכן לרשום את הכתובת?

2. אני רוצה שהמחיר יהיה מוצג בדולרים כלומר מחיר עגול לפי הדולר אבל רוצה שכשאטסי מעבירים את הכסף לפייפאל שלא תהיה המרה מדולר לשקלים כלומר שהתשלום יהיה בשקלים מאטסי לפייפל. האם אפשר לעשות כזה דבר?

תודה תודה תודה
עמית

AmorArt

New member
כמה תשובות

1. תלוי מה את מוכרת, את צריכה לארוז את המוצר בצורה שהוא יגיע בשלום ללקוח, אם זה משהו שביר אז הגנה עם פצפצים או קש. אם זה בגד- אריזה בנילון + מעטפה או רק מעטפה איכותית עם למנציה יכולה להספיק.
בנוסף מומלץ לשים כרטיס ביקור, אולי הודעה קטנה בכתב יד עם קופון הנחה לקניה עתידית ותודה על הרכישה. יש גם מי ששם הפתעה קטנה ויש מי שלא שם כלום... לבחירתך.
&nbsp
לגבי הפרוצדורה עם הדואר אני פחות בקיאה כי אני לא בישראל.
&nbsp
2. אין אפשרות לקבל את הכסף בשקלים מאטסי. את תמיד מקבלת את הכסף לפייפל בדולר ואז צריכה להעביר מפייפל לחשבון שלך בשקלים. בשאלות הנפוצות את יכולה למצוא את הדרך החסכונית ביותר להעביר את הכסף מפייפל לחשבון בישראל.
&nbsp
בהצלחה

את טועה בקשר לפאיפאל

בהחלט ניתן לקבל את הכסף בשקלים, אם בחנות מגדירים שמטבע החנות הוא שקל.
זה אפילו יתרון מבחינתנו כי אז אין המרה מדולר לשקל בזמן העברה לבנק בארץ - בעצם הלקוח סופג את ההמרה של פאיפאל.
הבעיה שזה אומר שהמטבע של החנות בשקל וזה עלול להפחיד לקוחות פונטציאלים שרגילים לקנות בדולר/יורו.

אבל מה שהפותחת ביקשה שהמחיר בחנות יהיה בדולר אבל בפאיפאל היא תקבל בשקל זה לא אפשרי.

AmorArt

New member
וואו זה חידוש עבורי!

אז מה בעצם החיסרון? הרי כל לקוח יכול להגדיר באיזה מטבע הוא רוצה לראות את המחירים. אז החסרון היחיד הוא שאם אני אגדיר שקלים זה לא יהיה מחיר עגול למי שצופה בדולרים או יורו?
אם אני מבינה נכון זה נשמע לי מחיר קטן לשלם בשביל לחסוך את המרת המטבע...

גם אם הוא בוחר תצוגה בדולר הוא יחוייב בשקל

דבר ראשון לא כולם בוחרים לראות במטבע מקומי, אני למשל לא ומאמין שגם אחרים, וזה אומר שלקוח שנכנס אליך לחנות יראה מחיר בשקל וזה ירתיע לא מעט לקוחות פונטציאלים.
וזה אומר שהלקוח יצטרך לספוג את עמלת ההמרה במקומך, וזה עלול להכעיס לקוחות מסויימים שזה הציג להם באטצי שהמחיר נגיד 35$ ובסוף חוייבו בשקל שהם לא מכירים ויצא בכלל 37$ בגלל ההמרה או משהו בסגנון.

אולי נבצע סקר בנושא

מציע לבצע סקר בפורום מי מנהל את החנות בשקלים ומי בדולרים
אולי יעזור להחליט ואנשים ירשמו יתרונות וחסרונות
תודה!
שבוע טוב

למעלה