שאלות לגבי sansa clip - מומלץ או לא?

שאלות לגבי sansa clip - מומלץ או לא?

ניסיתי לחפש תשובה בהיסטוריה של הפורום, אבל לא ממש הגעתי לתשובות חד משמעיות. אני מחפשת נגן לטיול ארוך (חצי שנה), והגעתי למסקנה שחבל להשקיע במשהו ממש רציני, בעיקר כי אני לא צריכה וידאו, ולא צריכה הרבה מקום בנגן. נראה לי ש- sansa clip 2GB יעשה את העבודה, אבל התבאסתי על שני דברים- שהוא מתקלקל מהר, ושהעברית בו הפוכה. מצד שני, יש כאלה שאומרים אחרת. ממליצים או לא ממליצים?

רונה140

New member
אני ממליצה על נגן זה

היה לי דגם זה עד לפני שנה, שאז רציתי נגן עם יותר מקום, וקניתי סנסה פיוז במקום עם 4 ג'יגה. הסנסה קליפ עבד מצוין והייתי מרוצה ממנו. אני חושבת שאפשר לסדר את השמות בעברית שיופיעו נכון אם עושים עדכון למכשיר. העברתי את המכשיר לאחותי ואז הוא התקלקל מהר מאוד כי היא לקחה אותו לעבודה שלה במפעל ופשוט נכנס אבק למכשיר (פתח הUSB לא מוגן). כך שצריך לקחת בחשבון שאם נוסעים למקומות שיש בהם הרבה אבק הנגן כן עלול להתקלקל (רצוי שיהיה בנרתיק). בשימוש הסטנדרטי בנסיעות אוטובוס הנגן עשה את מלאכתו נאמנה. לי אישית נראה שאם יוצאים לטיול כזה ארוך אולי שווה להשקיע בדגם של 4 ג'יגה, כי פערי המחיר כבר לא כאלה גדולים, ואם רוצים להחליף מוזיקה ואין איפה, זה מבאס להיתקע עם אותם שירים לחצי שנה, אז עדיף שיהיה יותר מבחר מהתחלה. הנגן עצמו קל לשימוש, מסך שרואים היטב גם באור שמש ותפריט ממש לא מסובך.

למעלה