שאלות לזקס 11.

fatut7

New member
שאלות לזקס 11.

אם היית נפגש עם אליסטר אוברים לפני הקרב מול לסנר, מה היית שואל אותו? אם היית רואה את הקרב שלו מול לסנר שני מטרים מהאוקטגון, מה היית צועק לו לעשות? אם היית מראיין אותו אחרי הקרב, מה היית שואל? בברכה. אלון פדות כתב nrg לענייני UFC 141.

iratherdie

New member
לא יודע מה איתך

אבל בטוח לא הייתי אומר לו שאני זה שצעק פרנקי אדגררררררררר מדהיייייייםםםםםםם יואוווווווווו איזה נוקאאוטטטטטטט מדהים יואוווווווו מדהים איזה ניצחון פרנקי אדגר. מדהים! מדהים! W T F

זקס11

New member
תשובות

לפני הקרב- אחרי כמה שאלות קלות וידידותיות, הייתי עובר לנושאים החשובים 1- בעבר, הוא תמיד כשל כאשר הוא הגיע לצמרת. מה הוא למד מזה, וכיצד הוא ימנע מהתבנית הזו לחזור על עצמה? 2- בקרב מול וורדום, אוברים שפך לאגר בסיבוב השלישי, לכן מה הוא עושה כדי לוודא שהוא יצליח להחזיק עד הסיבוב החמישי? 3- מחנה האימונים החדש- במה האימונים שלו השתנו, ומה הוא עושה כדי לתת מענה למתאבקי העל? במהלך הקרב- לשמור על מרחק כדי להמנע מ TD. לא להכנס לקלינצ', כדי לא לאבד אנרגיה, ובעיקר לצאת בקאונטרים. כמו שאוברים היה נראה מול וורדום, הוא חייב לסיים את הקרב עד הסיבוב השלישי, כי לסנר ינצל את ירידת האנרגיה (בהנחה שמדובר בקרב של חמישה סיבובים). אחרי הקרב- ראבק, בוא נגיע לשם מהצד הנכון. ההבדל בין המשך אחרי נצחון או הפסד הוא עצום. אם אוברים מנצח, הייתי שואל אותו על הבדלי הסגנון בין הסטרייקינג שלו ושל JDS, ואיך אוברים הולך לנצל את ההבדל לטובתו. אם אתה רוצה, נוכל לדבר על זה גם ביום ראשון.

ranzz

New member
רק אני הבנתי את הרמז? ירוק מקנאה =>

זקס11

New member
שיהיה לו לבריאות

אבל אם ישלחו אותו לאוברים JDS, אני מתכוון להחליף אותו. מה שמזכיר לי שיש לי שאלה- למישהו יש מקומות טובים להעלים גופה?

yair_bar

New member
מנהל
אין צורך להעלים את הגופה

יחשדו שזה חלק מאחת מתוכניות הטלוויזיה בהן הוא מככב

זקס11

New member
נשמה, אם זה יהיה לסנר JDS,לך תתפלל ברכת הגומל

ןברצינות, גם אם זה יהיה לסנר JDS, אני אחכה בהתלהבות לקרב. אני פשוט אוהב את ה HW.

elvis18

New member

אני רק רוצה שתעמוד לידו , ונראה הבדלי גודל ,כמה הוא ענק , ואז תשאל אותו , אם הוא ולסנר אוכלים "ארוחות בוקר" יחדיו כל השנים כדי להגיע לגודל כזה או שזה גנטי
?

למעלה