שאלות לימי חג:

שאלות לימי חג:

מה התכונה האהובה עליכן בבנות/בני הזוג שלכן/ם? מה התכונה המרגיזה ביותר? מה ה"קו האדום" שלכם בזוגיות, שהיה גורם לכן להפרד? מה גורם לכן להתפייס, אחרי ריב? מה הכי חשוב בזוגיות? מה חשבתם פעם (בהתחלה-בהתחלה) שהכי חשוב בזוגיות? (ותודה
לגוזל)

G o z a l

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

1.הדבר שאני הכי אוהבת בדניס הוא היופי הפנימי שלה.אין בה כעס או נטירת טינה היא לא לוקחת כלום באופן אישי ואין לה אויב אחד.היא מדברת לכולם בגובה העיניים בזכותה אימצנו הומלסית שיושבת מורעבת מול הקופי בין,ההומלסית קלי בטוחה שהיא אחותה האובדת של שרון סטון ובפעם הראשונה שפגשנו אותה היא ישבה על שפת המדרכה ומלמלה לעצמה. דניס דברה אתה החזיקה לה את היד,קלי הייתה בשוק ופרצה בבכי מאז אנחנו עוברות שם כל בוקר גם אם לא לקנות קפה אז לקנות לה אוכל או לתת לה כסף.המשפחה שלי גם נשבתה בקסמה במיוחד אחי הקטן. 2.התכונה המרגיזה ביותר היא בוץ בבית;לא מזמן קנינו בית חדש עם גן גדול. דניס אוהבת לבנות החל מגדר חדשה, דוגי דור, מתקן תליה לרשתות ניקוי הבריכה, אחר כך היא שועטת הביתה מכוסה במלט ובוץ ויושבת מול הטלויזיה על הספה החדשה עם הכלבה הגדולה והמטונפת מאבק ובוץ. 3.שקרים גורמים לי לברוח במהירות האור לא משנה אם הם שחורים או לבנים. 4.הכי חשוב לי בזוגיות אהבה כנה וחסרת פשרות;הידיעה שישנה מישהי שתוריד את הירח בשבילי או שפשוט תסכים לשגעונות שלי (שאיבת ביציות,צום ביום כפור?!) תודה ערבה

נועה רז

New member
לכבוד החג...

1. השקט הפנימי שלה. היכולת שלה לאהוב תמיד. 2. "שקט" זה עניין יחסי
3. בגידה. its a big no no. 4. חיבוק גדול והתנצלות הדדית. 5. להיות כל אחד אדם לעצמו. אנחנו לא משלימות אחת את השניה, אנחנו שלמות אחת לצד השניה. 6. אהבה

עכשיו אני!

התכונה האהובה עליי: חוש ההומור שלה, והצחוק המדבק. וגם החולמנות. המרגיזה ביותר: הרחפנות שלה. אוףףףף. הקו האדום: ה-no no הגדול... להתפייס: חנפנות... אני נמסה בקלות
הכי חשוב בזוגיות: אמון הדדי, שיחה, החיבוק שלפני השינה. פעם חשבתי שהכי חשוב: אוי.. איך אפשר לזכור? נדמה לי שזה היה משו שמתחיל ב- s ...

G o z a l

New member
חולמנות../images/Emo8.gif

אחת התכונות האהובות עליי. סיפרתי לדניס על הסקר החדש והיא גם רוצה להשתתף. היום אחרי החג היא תכתוב.... אני אתרגם אחר כך אם יהיה צורך. דנה

Sunshine11

New member
טוב אז ככה

התכונה האהובה - כריזמה התכונה המרגיזה - מסודרת כל כך שאפשר להשתגע (אני גם צריכה להיות וזה קשה מאד) הקו האדום - אין לי מושג, ומקווה גם לא לדעת לעולם התפייסות - חיבוקים ונישוקים (מי יכול על זה) הכי חשוב - אהבה התחשבות והבנה הכי חשוב פעם - אני חושבת שגם בהתחלה חשבתי ככה

למעלה